- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.721
Arkadaslar hastane cikisi olaral 5 li set yeterli midir 10 lu mu alsak? Tavsiyeniz var midir?
5 lide atlet olmuyor degil mi?10 lu bana abarti geliyor cunku ekstradan battaniye vs var.Zaten halihazirda.pamuk battaniye aliniyor.Bu 5 li setin yaninda ic zibin olsa yeter diye dusunuyorum.Benim aldiklarim hep oyle.Gerci hepi topu 2 ser tane var.Birer tane daha alicam.
5 lide atlet olmuyor degil mi?
Teşekkür ederim :) bence en gereklisi o zaten. Niye olmuyorsa :/Ic zibin var ya ondan olmuyor.Ilk etapta gobegi dusmedigi icin o giydiriliyor hani.O yok.O da 5 lira biseydi.Dun birer.tane daha siparis vericektim.Bugun veririm artik.
Bnce genel olma canim hem kendinde olursn hmde olaya hakim olursun bide neguzel ani fotolarin olur hemsire bize bisuru super kare cekmstiMaşaallah. Kabus gibi oldu benim icin bu sezaryen konusu. İnşaallah biz bekleyenlerin de guzel gecer ❤❤
Ic zibin alin kzlar annem iyiki alms dedim istemslerdi cnku giydirmek icinTeşekkür ederim :) bence en gereklisi o zaten. Niye olmuyorsa :/
Bnce genel olma canim hem kendinde olursn hmde olaya hakim olursun bide neguzel ani fotolarin olur hemsire bize bisuru super kare cekmstibenm cok kolay gecmedi dogum yani agri cok oldu rahmde toparlanmam zaman aldi herkesin frkli olur bunyesi. Amwliyt basariliydida bunyeme agir geldi mesele gaz zatn onu cikardnmi senden iyisi olmaz ins cok kolay rahat olur canim hstanede kayisi kompostalari corekotu sularu serbetler neler verdilerde cikaramadm iste ksmet mudehaleyle anca ckti
Teşekkür ederim canim ben de belden uyusma istiyorum nasip artik. Sezaryen zor bir ameliyat.Ic zibin alin kzlar annem iyiki alms dedim istemslerdi cnku giydirmek icin
Ben aldim 2'ser tane 10'lu heves edip ama arkadaslarin dedikleri gibi cok da lazim degil sanki...Arkadaslar hastane cikisi olaral 5 li set yeterli midir 10 lu mu alsak? Tavsiyeniz var midir?
İlk gebelikse iyi olmus lazim olur. Ben de ilkinde 2 ser 10lu almıştım kullandim.Ben aldim 2'ser tane 10'lu heves edip ama arkadaslarin dedikleri gibi cok da lazim degil sanki...
Ben lokal oldum kendimde olmayi tercih ettim genel anestezi nasil olur bilmuyorum zaten biri hemen geldi emzirdim digeri 1 kac saat sonra geldi kuveze girmediler simdilik ikisinjde emziriyorum sadece gec gelen bir ara uyanmadi iki kere verdim oda 2 3 kasik cay kasigi ile sorun yok simdilik ilk alti ay anne sutu ile beslemek istiyorum sutun yetmez xuyen her yoruma kulagim kapali iki gogsum varsa ikisinide emzirebilirimGenel anestezi mı yarımmı bayılttılar Ben genel olsun istiyorum O bile korkutuyor
Sut zaten bi iki damla geliyor insanlar isin kolayina kacmak icin sizi yonlendirnek yerine cocuga biberonu dayamislar bastan size destek verseler cocuk yavas yavas emerHastane verdımı mamayı hazırlıklı gıtmek mı gerekıyor
İnşaallah yeter. Ben de yetsin istiyorum bakalim hayırlısıyla bi doguralim da gerisi gelir inşaallah.Ben lokal oldum kendimde olmayi tercih ettim genel anestezi nasil olur bilmuyorum zaten biri hemen geldi emzirdim digeri 1 kac saat sonra geldi kuveze girmediler simdilik ikisinjde emziriyorum sadece gec gelen bir ara uyanmadi iki kere verdim oda 2 3 kasik cay kasigi ile sorun yok simdilik ilk alti ay anne sutu ile beslemek istiyorum sutun yetmez xuyen her yoruma kulagim kapali iki gogsum varsa ikisinide emzirebilirim
Ay ne zor olmus ben hemen cikardim cok sukur bir sıkinti olmadiBnce genel olma canim hem kendinde olursn hmde olaya hakim olursun bide neguzel ani fotolarin olur hemsire bize bisuru super kare cekmstibenm cok kolay gecmedi dogum yani agri cok oldu rahmde toparlanmam zaman aldi herkesin frkli olur bunyesi. Amwliyt basariliydida bunyeme agir geldi mesele gaz zatn onu cikardnmi senden iyisi olmaz ins cok kolay rahat olur canim hstanede kayisi kompostalari corekotu sularu serbetler neler verdilerde cikaramadm iste ksmet mudehaleyle anca ckti
36 2 de dogdular 2550 ve 2350 kuvoze girmedilerKaç haftalık dogdu kuveze gırdıler emıyorlarmı ☺
Aynen ilk gebeligim :)İlk gebelikse iyi olmus lazim olur. Ben de ilkinde 2 ser 10lu almıştım kullandim.
Cok iyi ya, bana da doktor 38+0 diyor ama ben de 36+3'te alsin diyorum; hem de 09.09.2019'a denk gelecek; o da guzel...36 2 de dogdular 2550 ve 2350 kuvoze girmediler
Hastane verdi mamayıHastane verdımı mamayı hazırlıklı gıtmek mı gerekıyor
Suyum geldi acil sezeryana alındım. Bebeklerden biri tersti. Doktorumun söylediği tarihte de olsaydı sezeryan olcakti. Ben bişey hatırlamıyorum ameliyata dair :) genel anesteziydi iyi geçti sonrasında da çok şükürDoğum yapan arkadaşlar hepinizin gozu aydin darisi nbasimiza :) sezaryen mi oldunuz? Ben sezaryenden cok korkuyorum ilk dogumum sezaryendi ama ikiz olduğu icin daha cok korkuyorum sanki. Ameliyat masasi o anı düşündükçe tüylerim urperiyor. Zor oldu mu ameliyatınız nasildi.
Maşaallah ne güzel sağlıkla büyütün bebisleri :)Suyum geldi acil sezeryana alındım. Bebeklerden biri tersti. Doktorumun söylediği tarihte de olsaydı sezeryan olcakti. Ben bişey hatırlamıyorum ameliyata dair :) genel anesteziydi iyi geçti sonrasında da çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?