2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Arkadaslar hastane cikisi olaral 5 li set yeterli midir 10 lu mu alsak? Tavsiyeniz var midir?

10 lu bana abarti geliyor cunku ekstradan battaniye vs var.Zaten halihazirda.pamuk battaniye aliniyor.Bu 5 li setin yaninda ic zibin olsa yeter diye dusunuyorum.Benim aldiklarim hep oyle.Gerci hepi topu 2 ser tane var.Birer tane daha alicam.

10 lu bana abarti geliyor cunku ekstradan battaniye vs var.Zaten halihazirda.pamuk battaniye aliniyor.Bu 5 li setin yaninda ic zibin olsa yeter diye dusunuyorum.Benim aldiklarim hep oyle.Gerci hepi topu 2 ser tane var.Birer tane daha alicam.
5 lide atlet olmuyor degil mi?

Maşaallah. Kabus gibi oldu benim icin bu sezaryen konusu. İnşaallah biz bekleyenlerin de guzel gecer ❤❤
Bnce genel olma canim hem kendinde olursn hmde olaya hakim olursun bide neguzel ani fotolarin olur hemsire bize bisuru super kare cekmsti benm cok kolay gecmedi dogum yani agri cok oldu rahmde toparlanmam zaman aldi herkesin frkli olur bunyesi. Amwliyt basariliydida bunyeme agir geldi mesele gaz zatn onu cikardnmi senden iyisi olmaz ins cok kolay rahat olur canim hstanede kayisi kompostalari corekotu sularu serbetler neler verdilerde cikaramadm iste ksmet mudehaleyle anca ckti

Ic zibin alin kzlar annem iyiki alms dedim istemslerdi cnku giydirmek icin
Teşekkür ederim canim ben de belden uyusma istiyorum nasip artik. Sezaryen zor bir ameliyat.
Zibin onerisi icin de ayrica teşekkürler

Genel anestezi mı yarımmı bayılttılar Ben genel olsun istiyorum O bile korkutuyor
Ben lokal oldum kendimde olmayi tercih ettim genel anestezi nasil olur bilmuyorum zaten biri hemen geldi emzirdim digeri 1 kac saat sonra geldi kuveze girmediler simdilik ikisinjde emziriyorum sadece gec gelen bir ara uyanmadi iki kere verdim oda 2 3 kasik cay kasigi ile sorun yok simdilik ilk alti ay anne sutu ile beslemek istiyorum sutun yetmez xuyen her yoruma kulagim kapali iki gogsum varsa ikisinide emzirebilirim

İnşaallah yeter. Ben de yetsin istiyorum bakalim hayırlısıyla bi doguralim da gerisi gelir inşaallah.

Ay ne zor olmus ben hemen cikardim cok sukur bir sıkinti olmadi

Suyum geldi acil sezeryana alındım. Bebeklerden biri tersti. Doktorumun söylediği tarihte de olsaydı sezeryan olcakti. Ben bişey hatırlamıyorum ameliyata dair :) genel anesteziydi iyi geçti sonrasında da çok şükür

Maşaallah ne güzel sağlıkla büyütün bebisleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…