- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.681
Allah yardımcın olsun gaz sorunu 4 ay çektik biz geçti derken bu ay diş çıkmaya başladı hop geri geldi kimyon çayı iyi geliyor cnm denedin mi hiç34 haftalık dogdular biz hala biraz gaz skntisi cekiyoruz o yüzden çok endiseliyimbirşeyler verirken korkuyorum
Aa bilmiyordum bebek çayı kullanıyorum aslında rezene ve kimyon karisimiAllah yardımcın olsun gaz sorunu 4 ay çektik biz geçti derken bu ay diş çıkmaya başladı hop geri geldi kimyon çayı iyi geliyor cnm denedin mi hiç
Oda iyi gelir aslında cnmAa bilmiyordum bebek çayı kullanıyorum aslında rezene ve kimyon karisimi
Ilk 2 ay ikisi anne yanına sığar hamak beşik kullandım ben ama ilk aylar hep besiklerine koyduk fazla kullanmadimmerhaba ikiz anneleri bende ikiz bebeklerimi bekliyorum sona bırakmadan hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum odaları hazır. Fakat anne yanı için ilk aylarda nasıl yaptınız ikisi için ayrı ayrı anne yanımı aldınız. bir süre ikisi birlikte sığarmı nasıl birşey almalıyım önerilerinize tecrübenize ihtiyacım var.
Ben direk besiklerinde yatırdım ilk 3 ay aynı beşiğe sığdılar sonra ayirdim beşikleri hala bnm odamda beşikleri 2 yasa kadarda böyle yapmayı düşünüyorum ayrıca hamak fln hiç almadım bile yeterli geldi beşikleri cnmmerhaba ikiz anneleri bende ikiz bebeklerimi bekliyorum sona bırakmadan hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum odaları hazır. Fakat anne yanı için ilk aylarda nasıl yaptınız ikisi için ayrı ayrı anne yanımı aldınız. bir süre ikisi birlikte sığarmı nasıl birşey almalıyım önerilerinize tecrübenize ihtiyacım var.
Bizde bir hafta sonra 4 aylık olacağız fakat ben 6 aydan önce 180 gün dolmadan başlamayacağım bence mama dahi olsa sizde 5.5 veya 6 ayı bekleyin. bu konuda doktorlar farklı yorumlar yapıyor fakat zaten bebeklerin en geç gelişen kısımlarından biri sindirim sistemleri. birde bizim bebeklerimiz erken doğan bebekler. erken başlanan ek gıda ileriki yaşlarda olumsuz sonuç veriyor. sindirim zorlukları kabızlık bağırsak hastalıkları gibi. anne sütü yoksa mama 6 ay bunu bir çok uzmandan duyuyoruz. tadımlara 5.5 başlayabilirsiniz fakat bence 6 ayı öğün olarak ek gıda vermek için bekleyin. büyükler önceden verirmiş diyenler eskinin şartları ve bugünün sağlık sıkıntıları aynı değil. o kadar çok genetiği ile oynanmış ürün ilaç hastalık yaşıyoruz ve gelecek nesillerimiz gitgide hassaslasiyor malesef. tabi bunlar benim görüşüm karar size kalmış.Kizlar ek gidadan bahsetmissiniz benim kizlarimda 35 +2 de dogdular suan 4 aylari yeni bitti. Hic anne sutu almiyorlar. Ek gidaya gecmek istiyorum bende ama erkenmi sizce. Koronadan dolayi duzenli doktor takiplerimizde olmuyor. Siz kendiniz mi karar verip basladiniz
Bizde de durum aynı gündüz zor uyuyorlar ve anca 45 50 dk. büyüdükçe gündüz uykuları uzuyor dediler bakalımBizimkiler akşam çok iyi uyuyor 4 ay 1 haftalık lar fakat gündüz uykularımız 2 saatte bir 45 dkyı geçmiyor, normal midir?
Ahh onu diyeni bi yakalarsam :) 9 Ayligiz hala gündüz yarim saat en baba 40 dk uyuyorlar 3 saatte bir gecede 11 den önce yatıramıyorum gece en az 2 kez uyanıyoruz bu 4 - 5 i de bulabiliyor varsa önerisi bilgisi olan paylaşsın bizimlede nasl uzayacak bu uykularBizde de durum aynı gündüz zor uyuyorlar ve anca 45 50 dk. büyüdükçe gündüz uykuları uzuyor dediler bakalım
desenize yalan ah bende umutlanmayayım bariAhh onu diyeni bi yakalarsam :) 9 Ayligiz hala gündüz yarim saat en baba 40 dk uyuyorlar 3 saatte bir gecede 11 den önce yatıramıyorum gece en az 2 kez uyanıyoruz bu 4 - 5 i de bulabiliyor varsa önerisi bilgisi olan paylaşsın bizimlede nasl uzayacak bu uykular
Ben ayırmadim cnm odaları hiç çok yüksek ağlayıp bagirmadikca uyanmıyor diğeri çünkü alıştılar birbir seslerine uyansada cabuk uykuya geçiyor sallıyorum biz de 9 ayda gece çok uyanıyormuşlar onu yaşıyoruz şuan bu gece 2-3 saatlik uykuyla duruyorum ne kdr sürecek bilmiyorumdesenize yalan ah bende umutlanmayayım baribenim kiz 20.30 yatıyor oğlum dediginiz gibi 23 önce uyumuyor oda uğraşlar ile sürekli kızı uyandırdığı icin odalarında ayirdik onceden salliyordum biraktik simdi yanından ayırmıyor beni. bende bir türlü çözemiyorum aynı odada ve birlikte uyutma kısmını
Biraz mamaya yüklenebilirsin ama zaten normalde bebekler 4 aydan sonra yavaş kilo alır bence normal ama.sadecs anne sütünü veriyorsan belki az gelir mama ver sen biraz yuklen yaniKızlar merhaba 4. Aylık olduk biz geçen ay oğlan 1100 koz 500 gram almıştı bu ay oğlan sadece 200 gram almış. Anne sütü alıuo çopunlukla sağıp veriyorum biberonla ama almamış ne yapabilirim bu konuda sütüm mü verimsiZ o zaman mamaya mı yüklensem
Ben 5ci ayda tadimlara başladım çok zorlandılar bence beklemelisin biraz daha çünkü ilk.gecince kabizik oluyor sindirim zorluğu oluyor 4 aylık çok ufak dhaKizlar ek gidadan bahsetmissiniz benim kizlarimda 35 +2 de dogdular suan 4 aylari yeni bitti. Hic anne sutu almiyorlar. Ek gidaya gecmek istiyorum bende ama erkenmi sizce. Koronadan dolayi duzenli doktor takiplerimizde olmuyor. Siz kendiniz mi karar verip basladiniz
Ben anne sütünü biveronla. Veriyorum istedikleri kadar içiyorlar kendileri bırakıyolar yani doyunca. O zaman sütümün besleyiciliği mi az bu anlama mı geliyorBiraz mamaya yüklenebilirsin ama zaten normalde bebekler 4 aydan sonra yavaş kilo alır bence normal ama.sadecs anne sütünü veriyorsan belki az gelir mama ver sen biraz yuklen yani
Benimkiler tüp bebek o yüzden bırakılan yumurtalar gebe kalınca büyüdü küstte dönüştü 4. Aydan itibaren de küçüldüler arada sancım oldu ama sonra küçülerek kayboldularKızlar ikiz gebeliğinde miyomu olan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?