- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.661
Estafurullah canim sor tabi Çıkıyorum ama nefes nefese kaliyorum bir 10 dk kendime gelemiymEvet haklısın bir baktırmak lazım. Çok soru sordum farkındayım ama merdiven çıkabiliyor musun peki? 3 4 katlara çıkabilir misin?
Ben kullanıyorum gğnde 3 kez artırdı benimkini ama sen 3 satte bir her meme için 15 dakika sağma yapıyo musun benşm bebeklerim meme almıyolar ben o yüzden baştan beri sağıp veriyorumYok onu deneyemesim eşim o da işe yaramaz diyip kestirip atmıştı ama aklıma koydum su günler bi geçsin alacağım inşaallah. Çok zor böyle. Bebeklerden birinin gözü akıyordu süt damlatacaktim sagdim çıkmadı. Çok kötü bir duygu.. Rabbim hiçbir anneye bunu yaşatmasın... Benim de sütüm gelir inşaallah ❤
Sağma yapmama rağmen çıkmıyor ben bıraktım sağımı. Emziriyorum ama boş emiyorlar. Sutum olsa emecekler fakat yok. Çok zor bir durum.Ben kullanıyorum gğnde 3 kez artırdı benimkini ama sen 3 satte bir her meme için 15 dakika sağma yapıyo musun benşm bebeklerim meme almıyolar ben o yüzden baştan beri sağıp veriyorum
Ben emzirdiğinse sütüm azalmıştı devam etseydim bitecekti de tamamını bitirmiyolardı memenin sürekli açlardı meme yumuşayınca da emmiyolardı tine de bira daha dene derim sağımı dereotu tüket bol bol keza yeşillik daha da olmazsa dünyanın sonu değil mamaya devam Rabbim sağlık versinSağma yapmama rağmen çıkmıyor ben bıraktım sağımı. Emziriyorum ama boş emiyorlar. Sutum olsa emecekler fakat yok. Çok zor bir durum.
canım eds ile vermeyi denesene benim oğlan emiyor kız artık sadece sütlü iken emiyor ilk 5 dk. ben emzirme destek sistemi denilenle yaptım şimdi mamayı da sagilmis sütü de öyle veriyorum duruyor memede. hem emiyor gelen sütü de alıyor hem memeyi de sürekli uyarmış oluyor süt gelmese de. tek yapman gereken 5 lik beslenme sondası almak eczane ya da medikalden tanesi 1 tl eski bir biberon ucunu kes tak sondayı ucunuda memene bantla ver kolay oluyor tutuyorsa memeyi şu ana kadar denediğim en iyi yöntem. videosunu izle göreceksin.Sağma yapmama rağmen çıkmıyor ben bıraktım sağımı. Emziriyorum ama boş emiyorlar. Sutum olsa emecekler fakat yok. Çok zor bir durum.
evet yorucu üzücü bir durum ama pes etmemek lazım 30 40 cc çıkıyordu benden en başta ilk günlerdi sagdigim az sütün bir kısmını yanlışlıkla dökmüştüm oturup bir güzel ağlamıştım dakikalarca. stres tabiki olacaksa da oldurmuyor şu an ayni memeden 200 bile çıkıyor sabah o yüzden stresi bırakıp olabildiğince uğraşmalıAy bu sütun olmaması veya azlığı insanı cok kahreden bir duygu herşeyi dene istediğini yap ama stres yapıyorsam kesiliyor sut
Benim bir ara ne güzel her sağımda 125 çıkıyordu birden kesildi 75 zor aliyorumevet yorucu üzücü bir durum ama pes etmemek lazım 30 40 cc çıkıyordu benden en başta ilk günlerdi sagdigim az sütün bir kısmını yanlışlıkla dökmüştüm oturup bir güzel ağlamıştım dakikalarca. stres tabiki olacaksa da oldurmuyor şu an ayni memeden 200 bile çıkıyor sabah o yüzden stresi bırakıp olabildiğince uğraşmalı
ben 2 ay oldu 4 ay yaptıracağız sonraki dozuKızlar rota virüsü aşısını yaptıran var mı aranızda
Beb ikizlerime 3. Ayda yaptım yani 2 gün önce damlayı verdiğim gün 4 5 kez kaka yaptılar da acaba yan etkisi mi oldu diye merak etmiştim senin bebeğine olmuş muydu ilk dozdaben 2 ay oldu 4 ay yaptıracağız sonraki dozu
2 ay asilari ile ayni gun yaptik bizde hicbir yan etki yasamadimBeb ikizlerime 3. Ayda yaptım yani 2 gün önce damlayı verdiğim gün 4 5 kez kaka yaptılar da acaba yan etkisi mi oldu diye merak etmiştim senin bebeğine olmuş muydu ilk dozda
Bnmkiler 9 aylik oldu cnm baya oldu geceli bence müthiş birşey ek gıda :)Sevgili ikiz anneleri ek gıdaya geçen varmi
Nasıl başladın biz mayıs 11de 6 aylık olcaz yavaş yavaş başladım benddBnmkiler 9 aylik oldu cnm baya oldu geceli bence müthiş birşey ek gıda :)
Bnm kızlar hiç emmediler cnm 5 aylıkken başladım ben ilk ay günde iki yemek kaşığı kdr yoğurt veriyordum kabızlık problemimiz yoğurt ve zeytin yağı ile minimuma indirgendi çok şükür sebze çorbası yapıyordum 3-4 yemek kaşığı kdr yediriyordum un çorbası yoğurtlu çorba şehriye çorbası tel sehriyeden çok sevdiler bizim kızlar yemeği mama yemeyi hiç sevmiyordular çok zorluyordular beni günde 30 ml su iciyordular ortalama o zmn 6. Ay dolunca birer öğünleri çorba oldu 8. Aydan sonra hemen hemen herşeyden yedirdim ama tuzsuz baharatsiz bir haftadir fln da baharatlara basladim yavaştan benim kizlar kasik mama cok seviyordular birer ogunde kasik mama veriyordum son bir aydir artik istemiyorlar 6. Aydan sonra yumurta bir yumurtanin sarisinin yari birine yari birine yediriyordum sabahlari suan birer tam yumurta yiyorlar bide tuzsuz beyaz peynir veriyordum iki kup seker kadar simdi artti miktar zeytini suda bekletip kabugunu soyup veriyorum cay kasiginin ucuyla pekmez veriyorum hergun 6. Aydan beri ben biraz kafama gore gittim aslında ama mümkün olduğunca parçacıklı yedir herşeyi bnm bebeler çok şükür şimdi herşeyi yutabiliyor aklıma gelenler bunlar cnm birde çorbalarına bol zeytin yağı atıyorum ama çorba pişip ilk sıcaklığı çıkınca katıyorum yağıNasıl başladın biz mayıs 11de 6 aylık olcaz yavaş yavaş başladım bendd
Bende başladım sebzelerden yoğurt kabak havuç patates buhara pişirip ezip veriyorum yeni başladık bende dr göre başladım prematüre diye korktum birazBnm kızlar hiç emmediler cnm 5 aylıkken başladım ben ilk ay günde iki yemek kaşığı kdr yoğurt veriyordum kabızlık problemimiz yoğurt ve zeytin yağı ile minimuma indirgendi çok şükür sebze çorbası yapıyordum 3-4 yemek kaşığı kdr yediriyordum un çorbası yoğurtlu çorba şehriye çorbası tel sehriyeden çok sevdiler bizim kızlar yemeği mama yemeyi hiç sevmiyordular çok zorluyordular beni günde 30 ml su iciyordular ortalama o zmn 6. Ay dolunca birer öğünleri çorba oldu 8. Aydan sonra hemen hemen herşeyden yedirdim ama tuzsuz baharatsiz bir haftadir fln da baharatlara basladim yavaştan benim kizlar kasik mama cok seviyordular birer ogunde kasik mama veriyordum son bir aydir artik istemiyorlar 6. Aydan sonra yumurta bir yumurtanin sarisinin yari birine yari birine yediriyordum sabahlari suan birer tam yumurta yiyorlar bide tuzsuz beyaz peynir veriyordum iki kup seker kadar simdi artti miktar zeytini suda bekletip kabugunu soyup veriyorum cay kasiginin ucuyla pekmez veriyorum hergun 6. Aydan beri ben biraz kafama gore gittim aslında ama mümkün olduğunca parçacıklı yedir herşeyi bnm bebeler çok şükür şimdi herşeyi yutabiliyor aklıma gelenler bunlar cnm birde çorbalarına bol zeytin yağı atıyorum ama çorba pişip ilk sıcaklığı çıkınca katıyorum yağı
Kaç haftalık doğdu minikler valla canım 6 doktor dolaştım sonunda birinde karar kıldım hepsi ayrı telden çalıyor herkes kendi inancına gore yönlendiriyor doktorlara karşı güven sorunu oldu bende çocuklardan sonra şuan ki doktorumdan çok memnunum dediklerini elbette ciddiye aliyorum ama kendi iç güdülerime de güveniyorum çok şükür alerji oldukları birşey yok o yüzden içim rahat herşeyi yediriyorum bu arada bnm kiler 36 haftalık doğdularBende başladım sebzelerden yoğurt kabak havuç patates buhara pişirip ezip veriyorum yeni başladık bende dr göre başladım prematüre diye korktum biraz
34 haftalık dogdular biz hala biraz gaz skntisi cekiyoruz o yüzden çok endiseliyimKaç haftalık doğdu minikler valla canım 6 doktor dolaştım sonunda birinde karar kıldım hepsi ayrı telden çalıyor herkes kendi inancına gore yönlendiriyor doktorlara karşı güven sorunu oldu bende çocuklardan sonra şuan ki doktorumdan çok memnunum dediklerini elbette ciddiye aliyorum ama kendi iç güdülerime de güveniyorum çok şükür alerji oldukları birşey yok o yüzden içim rahat herşeyi yediriyorum bu arada bnm kiler 36 haftalık doğdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?