- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #6.641
Dandini veya ana kucagi kullaniyormusunn ben yalnızken birini ayagima alıyorum diğeriyle dandinide yanıma koyuyorum birini uyuturken diğeriyle biraz oynuyoruz uyuyunca onu besige alıyorum sonra besigin yanına oturup diğerini ayagima aliyorum bir yandan beşiği öte yandan kucağımdakoni salliyorumBnm eşim pek yardımcı olmuyor ikisinede tek bakmak zorundayım ışığı da kapıyorum naparsan yapım uykusu yoksa çocuğun bu defada zorla beşiğe koyuyorum diye sinirlenip bağırıyor uykusu olanında kaçıyor uyku kaç aylik oldu sizin bebisler gece kaç kez uyanıyorlar birde mama mi veriyorsun mama veriyorsan kaç kez veriyorsun
Evt tek bakiyorumSiz tek mi bakıyosunux ikizlere
Bizim kızlar 8 aylik oldu akşam 6 da uyuyo 7 de uyanıp 11 de uyuyoruz gece 2 de 5 te 7 de mama 8.30 da uyanıyorlar gündüz çorba meyve bir kezde kasik mama fln veriyorum mama vermiyorum hiç acaba mamayi cok az mi veriyorum diye dusundum4 buçuk aylık geceleri mama veriyorum 10 11 gibi gece uykusuna geçmiş oluyorlar 2de sabah 5 te veriyorum 8de zaten tamamen uyaniyorlar
Yok cnm kullanmıyorum geçen aya dek pusetine koyuyordum yanıma alıyordum uyuyordu biri büyüdükçe hircinlastilar uykuya geçişleri zorlaştı iyiceDandini veya ana kucagi kullaniyormusunn ben yalnızken birini ayagima alıyorum diğeriyle dandinide yanıma koyuyorum birini uyuturken diğeriyle biraz oynuyoruz uyuyunca onu besige alıyorum sonra besigin yanına oturup diğerini ayagima aliyorum bir yandan beşiği öte yandan kucağımdakoni salliyorum
Çok iyi ya benim yardımcım var evde onsuz dğşğmemiyorum ikisiyle kaldığımk bi de 2 buçuk yaşında oğlum var gece ikisi birden ağlayınca nasıl başerttin ya benim kuzular aynı zamanda kusurduklarında hala stres yapıyorumEvt tek bakiyorum
Aslında az değil bence ek gıda alışma süreci sonuçta ama birde mama vererek dene mesela öğlen bir kez ver birde öyle dene bende ara ara tek kalıyorum geceleri tekim esim yardımcı oluyor ama uykuya geçiş bizimde zorlastiBizim kızlar 8 aylik oldu akşam 6 da uyuyo 7 de uyanıp 11 de uyuyoruz gece 2 de 5 te 7 de mama 8.30 da uyanıyorlar gündüz çorba meyve bir kezde kasik mama fln veriyorum mama vermiyorum hiç acaba mamayi cok az mi veriyorum diye dusundum
Rezene icurdin mi hiç gece yatirmadan onceYok cnm kullanmıyorum geçen aya dek pusetine koyuyordum yanıma alıyordum uyuyordu biri büyüdükçe hircinlastilar uykuya geçişleri zorlaştı iyice
Yok cnm icirmedim ama deneyeyimRezene icurdin mi hiç gece yatirmadan once
Milupanin bebekler için olan rezene ve papatya çayı var bir gün birini bir gün birini 30 ar ml ver gece yatirmadan hemen mayısirlar allah'ın izni ile birde ben herşeyin allah'tan geldiğine çok inanırım ikisine ayrı ayrı 7 şer defa ayetel kursi okurum nazara karşı falan sonra güzel sakin uykuları dilerim rabbim den naçizane tavsiye çünkü nazar taşı ile delermisYok cnm icirmedim ama deneyeyim
Yani gece 3 defa mi besliyorsun? Bir de kaç CC mama veriyorsun bizim aynı seninle ay olarak4 buçuk aylık geceleri mama veriyorum 10 11 gibi gece uykusuna geçmiş oluyorlar 2de sabah 5 te veriyorum 8de zaten tamamen uyaniyorlar
90 ml besliyroum bazen 60 ml genelde gece 60 ml veryrm rahatsız etmesin diye 3 defa evet ama arada uyanmazlarsa ben de kaldirmiyorum bir 1 veya 2 kez besledigimde oluyorYani gece 3 defa mi besliyorsun? Bir de kaç CC mama veriyorsun bizim aynı seninle ay olarak
Ben de aynı şekilde yani uyanmazlarsa biraz uzatıyorum saatini. Bir de hiç sütüm yok. Biri biberon almak istemiyor. Onun beslenme saati uzuyor bazen :/ siz kardiyoloji ye kontrole götürecek misiniz öylesine bir kontrolden bahsediyorum. Rop yaptırmıştık bir de kardiyoloji ye götürün ufurum var biraz demişti doktor90 ml besliyroum bazen 60 ml genelde gece 60 ml veryrm rahatsız etmesin diye 3 defa evet ama arada uyanmazlarsa ben de kaldirmiyorum bir 1 veya 2 kez besledigimde oluyor
Bende kalp hastası olduğum için götürmeyi düşünüyorum kalbimde bir delik var genetik olabilirmiş çocuklara baktircam o yüzden ama şu virüs illeti biraz gitsin şu an hastanelerin tehlikeli olduğunu düşünüyorum kaç aylık bebekkerinBen de aynı şekilde yani uyanmazlarsa biraz uzatıyorum saatini. Bir de hiç sütüm yok. Biri biberon almak istemiyor. Onun beslenme saati uzuyor bazen :/ siz kardiyoloji ye kontrole götürecek misiniz öylesine bir kontrolden bahsediyorum. Rop yaptırmıştık bir de kardiyoloji ye götürün ufurum var biraz demişti doktor
Tsk ederim cnm evet Bnde cok inanırım duanın gücüne sık sık okuyorum Bnde hemen alıp deneyeceğim insMilupanin bebekler için olan rezene ve papatya çayı var bir gün birini bir gün birini 30 ar ml ver gece yatirmadan hemen mayısirlar allah'ın izni ile birde ben herşeyin allah'tan geldiğine çok inanırım ikisine ayrı ayrı 7 şer defa ayetel kursi okurum nazara karşı falan sonra güzel sakin uykuları dilerim rabbim den naçizane tavsiye çünkü nazar taşı ile delermis
Seninle aynıyız canım 4.5 aylık. Küçükken benim de kalbimde delik varmis sonra kapandı demişler benimkine. Pek güvenemiyorum.. Bebeklerde de çıktı. Canım peki senin şu anda delik var bu ağrı yapıyor mu benim zaman zan ağrır bazen nefessiz kalırım. Ben de çocukları şu illet bitince baktirmayi düşünüyorumBende kalp hastası olduğum için götürmeyi düşünüyorum kalbimde bir delik var genetik olabilirmiş çocuklara baktircam o yüzden ama şu virüs illeti biraz gitsin şu an hastanelerin tehlikeli olduğunu düşünüyorum kaç aylık bebekkerin
Humana rezene çayı yazıyor büyük marketlerde var internetteb siparişle de alabilirsin uzun silindir bir kutuda ben çok faydasını gördüm sindirim sorunlarınada iyi geliyorTsk ederim cnm evet Bnde cok inanırım duanın gücüne sık sık okuyorum Bnde hemen alıp deneyeceğim ins
Evet sol göğsüme agri giriyor bazen çok tempolu hareketli islerdeb sonra nefes sıkıntısi oluyir ozellikle adet donemi carpinti cok oluyor ritm bozukluğu oluyor ve tansiyonum düşüyor arada sürekli c vitamini içeren şeyler yemeye çalışiyorum kahve de yasak özellikle hiç icmiyorum ağrıları artırıyor çarpıntı yapıyor sende bence kontrol ettirSeninle aynıyız canım 4.5 aylık. Küçükken benim de kalbimde delik varmis sonra kapandı demişler benimkine. Pek güvenemiyorum.. Bebeklerde de çıktı. Canım peki senin şu anda delik var bu ağrı yapıyor mu benim zaman zan ağrır bazen nefessiz kalırım. Ben de çocukları şu illet bitince baktirmayi düşünüyorum
Evet haklısın bir baktırmak lazım. Çok soru sordum farkındayım ama merdiven çıkabiliyor musun peki? 3 4 katlara çıkabilir misin?Evet sol göğsüme agri giriyor bazen çok tempolu hareketli islerdeb sonra nefes sıkıntısi oluyir ozellikle adet donemi carpinti cok oluyor ritm bozukluğu oluyor ve tansiyonum düşüyor arada sürekli c vitamini içeren şeyler yemeye çalışiyorum kahve de yasak özellikle hiç icmiyorum ağrıları artırıyor çarpıntı yapıyor sende bence kontrol ettir
Bestlak damlayla rekolac isimli bitkisel kapaüşü denediin mi hiç süt artırmak için tabi bi de düzenli sağımBen de aynı şekilde yani uyanmazlarsa biraz uzatıyorum saatini. Bir de hiç sütüm yok. Biri biberon almak istemiyor. Onun beslenme saati uzuyor bazen :/ siz kardiyoloji ye kontrole götürecek misiniz öylesine bir kontrolden bahsediyorum. Rop yaptırmıştık bir de kardiyoloji ye götürün ufurum var biraz demişti doktor
Yok onu deneyemesim eşim o da işe yaramaz diyip kestirip atmıştı ama aklıma koydum su günler bi geçsin alacağım inşaallah. Çok zor böyle. Bebeklerden birinin gözü akıyordu süt damlatacaktim sagdim çıkmadı. Çok kötü bir duygu.. Rabbim hiçbir anneye bunu yaşatmasın... Benim de sütüm gelir inşaallahBestlak damlayla rekolac isimli bitkisel kapaüşü denediin mi hiç süt artırmak için tabi bi de düzenli sağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?