- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.101
Ne kadar erken adet olmuşsun bende hala tık yok ama umarım hamile degilsindir
Yok ben öyle bir şey yapmamışım ama çok kıskanmışım aramız 2,5 yas bir de bizim. Yalnız sonrasında kardeşim kök sokturdu banasab simplex duydum bnde canm bende metsil kullanıyodum doktorum önermedi kestim zaten verdikten aonra kusmaya başlamıştı o yüzden probiyotiğe geçtik doktorumuz maflor diye bi damla yazdı devlet karşılamıyor yalnız iyi geldi gibi inşallah ama gaz sancısı kötü Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah seninkinede iyi gelir canım
Yok daha çok çıkartıyorsu üst baş değiştirip duruyodum ama gazdan oluyodu büyük bir ihtimal çünkü zorlandıkça ağızdan geliyordu hatta bi ara bildiğin fışkırtıyordu şimdi akşam 7-8 arası bi kusuyor bazen sabahta kusuyor ama Allahtan daha öyle fışkırtmıyor çok şükür fazlasını atıyor sanırım nese geçicek hepsi diye kendi kendime söyleyip duruyorum inşallah geçicek hepimizinki cnmm
Hadi bakaşım son hazırlıklar rabbim yardımcın olsun sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah cnm sizleri bekliyoruz artk benmde bugün kırkım doldu bakalım bundan sonra nasıl olck inşallah huyu çok değişmez diye dua ediyorum bende
Aynen bende çok kıskanmışım babam dolu poşetle gelirmiş kardeşin sana çikolatalar getirdi diye hatta benim ısırma huyum vardı küçükken az kaldı kardeşimin parmağını ısırıcakmışımm babam yakalamış işte o zaman getirmişki seviyim alışıyım yoksa parmak gitmişti fena ısırıyormuşum çünküü
Ay özür dilerim o zaman inş.hamilesindir güzel haberlerini en kısa zamanda alirsin
Ben de bizim Şeyma sandım yalnız degilmisim
insAllah cnmAy özür dilerim o zaman inş.hamilesindir güzel haberlerini en kısa zamanda alirsin
Aynen kiz bende öyle sandim bi an dedim seyma cok hızlıBen de bizim Şeyma sandım yalnız degilmisim
Duzene girer illa ki cnm sabretAhahahah ayy kızlar Allah isteyene versin. 2. Yi düşünmek pek mümkün değil. Bu kızçem çok az uyuyor kızlar ve daha 10 günlükken gazları başlado halada devam ediyor. Herşeyi denedim ama geçmiyor. Yazacak fırsatım olmuyor lütfen affedin.
Derken bu ne oluoNe kadar erken adet olmuşsun bende hala tık yok ama umarım hamile degilsindir
Yeni doğum yapan bi arkadas var bu topikte onunda nicki seyma da karıştırmış seni insAllah sağlıkla hamilesindr arkadasim kan verdin mi bi dhaaDerken bu ne oluo
Ay canim aeni o kdar iyi anliyoeum ki hem gaz hem uyumama ikisi mevcut bendeAhahahah ayy kızlar Allah isteyene versin. 2. Yi düşünmek pek mümkün değil. Bu kızçem çok az uyuyor kızlar ve daha 10 günlükken gazları başlado halada devam ediyor. Herşeyi denedim ama geçmiyor. Yazacak fırsatım olmuyor lütfen affedin.
Önmli değil canm yarın gidip verecemYeni doğum yapan bi arkadas var bu topikte onunda nicki seyma da karıştırmış seni insAllah sağlıkla hamilesindr arkadasim kan verdin mi bi dhaa
Hadi hayırlısı canım güzel sonuçlar alırsın insAllahÖnmli değil canm yarın gidip verecem
Amin amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHadi hayırlısı canım güzel sonuçlar alırsın insAllah
Abooo. Senin kız da mı. Allah yardımcınız olsun yaaa. Yok mu burda bebesi sakin olan hep uyuyanAhahahah ayy kızlar Allah isteyene versin. 2. Yi düşünmek pek mümkün değil. Bu kızçem çok az uyuyor kızlar ve daha 10 günlükken gazları başlado halada devam ediyor. Herşeyi denedim ama geçmiyor. Yazacak fırsatım olmuyor lütfen affedin.
Kusura bakmayın sizi bir arkadaşla karıştırdım yeni doğum yaptı onun adıda şeyma yine hamile sandımDerken bu ne oluo
Kuzum bizde öyle sandıkKusura bakmayın sizi bir arkadaşla karıştırdım yeni doğum yaptı onun adıda şeyma yine hamile sandım
İyi geceler canım inşallahhh düşündüğün şeydir güzel haberle alIyi geceler kızlar dünden beri tuvaletten çıkmama rağmen sanki afedersiniz üşütmüşum da tuvaletim var gibi his var şimdi uyumustum bak tuvalete uyandım yine aynı his kasıklarim da ağrıyor sanki orda ateş yakmışlar gibituvalet hissi düşündürüyor biraz üşümediğime eminim nerdeyse başka bisey mi ki
InsAllah canımİyi geceler canım inşallahhh düşündüğün şeydir güzel haberle al
Ne kadar var bat a kuzumInsAllah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?