Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InsAllah cnm iyi hissetmek icin herseyi yapacam artik yoruldum bi beklenti içinde olmaktan
Az dinlen canım. Zaman ver kendine. Her şeyin Hayırlısı.
Oyy Bi de öylesi var değil mi canım. Sağlıkla büyüsün minnoş.
Doktoruma güveniyorum. İnşallah hayırlısı olur.
Kafaya takma biraz ablamda istiyordu olmadı tamam bıraktım olmuyorsa olmuyor dediği ay hamile kaldı inş.seninde öyle olur
aynen öyle. Bence de. Ben de bu ay adet olunca doktora gidicem dedim ve gerek kalmadı. Her şeyin hayırlısı. Sağlıkla gelsin de geç olsa da olur.
hadi gözün aydın canım. Maşallah bebişe. Hep böyle sağlıkla devam eder inşallah. Bulantılar ın tamamen kaybolacak inşallah.

InsAllah cnm iyi hissetmek icin herseyi yapacam artik yoruldum bi beklenti içinde olmaktan
Canin kendini bu kadar bunaltma hayirlisiyla oluxak hayirli zamanda Allah nasip edicek insallah demekki hayirli degilmis biraz akisina birak inan hic beklemesigin ay olur

Canim bende 50 gunlukken basldim ama sadece gece 90 cc gun icindede 30 yada 60 veriyorm benimse sutum az ama yagliymis cubku oglus 6 kilo oldu cogaltmak icin yapmadigim kalmadi ama olmuyo sadeexe kilo aldim

Canim seninde az kaldi ya cok insallah sende saglikla kucgana alirsin dogumun cok kolay gecer Cok giremiyorum bu ara oglusla ugrasmaktan

Sağol canım inşallah keyfini çıkaracağım günler gelir gebeliğin sen nasılsın artık son düzlüktesin inşallah hayırlısıyla doğumunu da yaparsın canım bazen hala inanamıyorum kızlar hamile kaldıgıma bunları yazabildiğime o yüzden kimse umutsuz olmasın bir gün burdaki tüm kızlar bunları yazacak sadece o zamanını bekliyor buna çok inanıyorum Kendinizi üzmeyin

Kafaya takma ablamda
Canim bende 50 gunlukken basldim ama sadece gece 90 cc gun icindede 30 yada 60 veriyorm benimse sutum az ama yagliymis cubku oglus 6 kilo oldu cogaltmak icin yapmadigim kalmadi ama olmuyo sadeexe kilo aldim
Bende mama veriyorum kaç aylık oldu mas.iyi gelişiyor bizse 21inde ebe eve gelir kontrol eder 6 haftalık oluncada ben doktora götürüp kontrol seçecekler asi zamanı geldimi senin

Benim baya baya sütüm var ama doyurmuyor Nisada emmek istemiyor artık karnı doysun da nolursa olsun dedim olmuyo yani yapısalmış ağırlık mama gidiyoruz

Canim seninde az kaldi ya cok insallah sende saglikla kucgana alirsin dogumun cok kolay gecer Cok giremiyorum bu ara oglusla ugrasmaktan
Güzel uğraşlar bunlar kuzum. Sağlık olsun
Az kaldı evet. En kötü 2 haftaya inşallah. Son hazırlıklar bende de. Evin temizlik işi bitti şükür. Bebeğin eşyaları hazır. Bi tek benim kıyafetleri yıkayıp ütülemem lazım.
İnşallah canım. Çok güzel Bi süreç bu 9 ay. Ne yaşanırsa yaşansın bence hiç Bi şeye değişilmeyecek kadar güzel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

En kötü 2 haftam kaldı hayırlısı ile. Bekliyoruz merakla :)

Benim hiç sut olmadı birde doymuyordu
Alla alla tuh canim yaa valla benimde ilk bir ay yetiyodu sonra oglumda bi kaka problemi oldu devamli aglamak devamli kucak devamli mama istedi sifir uyku o ara henim sitreaden sutum azaldi bi dahada toparlayamadim resmen doktor mama vermene gerek yok kilo alimi iyi dedi ama esim cocuk ac diyip diyip beni bunalima soktu bende gunde iki kere mama veriyorum bin 4 gibi gunduz birde gece uykusuna gecerken iste oglum 2 ay 4 gunluk 6 kiloyu gecmistir 2 aylik olmadan gitmistik 6 kiloydu

Benim baya baya sütüm var ama doyurmuyor Nisada emmek istemiyor artık karnı doysun da nolursa olsun dedim olmuyo yani yapısalmış ağırlık mama gidiyoruz
Alla alla anne sutu kalitesini arttirmak icin lactamil sut var canim daha yagli olmasi icinmis bindene istersen benim sutum az ama saginca uzerinde yag donuyo resmen kaymak gibi yagli demekki bende gunde 2 kere mama veriyorm cok uzuluyorm verdikce ya

Ay canim en guzel zamani bekleyisin cok heycsnli :) Allah kolaylik versin insallah minik kizimizin ismi ne olcak canim

Tabiki güzel seyler burda hepimiz diğer arkadaşlarımız için dualar ediyoruz inşallah isteyen dileyen herkes bu duyguyu yaşasın tatsın az kalmıs canım ya ilk gebelik haberini verdiğin günü hatırlıyorum vay be zaman ne güzel gecmiş doğum haberinde alırız inşallah cok yorma kendini

Ay canim en guzel zamani bekleyisin cok heycsnli :) Allah kolaylik versin insallah minik kizimizin ismi ne olcak canim
Aynen canım. Valla Bi beste dedik. Bayadır sütüne düşünmüyoruz. Beste kaldı gibi

Amin canım.
De mi ya. Ne de çabuk geçti zaman. Çok güzel Bi süreç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…