- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.121
Normal döngüme göre daha 11 gün var ama yumurtlamaya gore 3 gün kaldıNe kadar var bat a kuzum
Az kalmış kuzum inşallahhh güzel haberler alırsın ama geçmesini bekle kan vermek içinNormal döngüme göre daha 11 gün var ama yumurtlamaya gore 3 gün kaldı
Beklicem canım mümkünse testte çift çizgi görmeden kan vermicemAz kalmış kuzum inşallahhh güzel haberler alırsın ama geçmesini bekle kan vermek için
O çift çizgiler bize geliyor inşallahhhBeklicem canım mümkünse testte çift çizgi görmeden kan vermicem
InsAllah canım bu topigin eskilerinden sayılı kişiler kaldık bizde bebislerimize kavuşuruz insAllahO çift çizgiler bize geliyor inşallahhhyakındır kanda da görmek nasip olsun
Topigin eskileri ama yeni anneleri olalım o zamanInsAllah canım bu topigin eskilerinden sayılı kişiler kaldık bizde bebislerimize kavuşuruz insAllah
Ins.en kısa zamanda sizde bu tatlı telaşın içinde olursunuz uykusuz banyosuz göz altı mor yeme içmeye vaktiniz kalmaz inş.inanin tuvalete bile zor gidiyorumTopigin eskileri ama yeni anneleri olalım o zamaninşallahhh
Aminnn inşallahhh kuzum benim inşallahhh Anne olmak zor ama her seye değer denilebilen bir duygu .Ins.en kısa zamanda sizde bu tatlı telaşın içinde olursunuz uykusuz banyosuz göz altı mor yeme içmeye vaktiniz kalmaz inş.inanin tuvalete bile zor gidiyorum
İyiyiz canım çok şükürAbooo. Senin kız da mı. Allah yardımcınız olsun yaaa. Yok mu burda bebesi sakin olan hep uyuyan
@Meylen canım sizler nasılsınız?
İyi şükür canım. Az kaldı. En kötü 2 haftaya bitiyor artık.İyiyiz canım çok şükür
Sen nasılsın bebiş nasıl
3 ay 6 günlük olduk biraz uykusu düzene giriyor gibi yapışık yaşıyoruz o ayrı konu odadan çıkınca çığlık çığlığa bağırıyorİyi şükür canım. Az kaldı. En kötü 2 haftaya bitiyor artık.
Nasıl gidiyor senin? Emzirme süreçleri falan. Her şey yolundadır inşallah
Kuzum eğer bunu yapmak iyi hissettirecekse öyle yap. Akışına bırak biraz da. Bu şekilde nasip olacak belki de. Mutlaka senin için en hayırlısı olacaktır. Buna inan.Mrblar kızlar bugün adet oldum leke geldi tahmin ettigim gibi yuma göre geldi 20 gun sürdü bu ay döngüm hayrlisi olsun hakkımzda artık bırakıyorum elimdeki son 10 günlük hayit hapını da bitirip ilaclari da birakicam artk Rabbim vermiyorsa yapacak bisey yok
Maşallah canım. Kocaman olmuşsunuz. Daha da düzelir her şey inşallah. Mamaya neden geçtin kuzum?3 ay 6 günlük olduk biraz uykusu düzene giriyor gibi yapışık yaşıyoruz o ayrı konu odadan çıkınca çığlık çığlığa bağırıyor
Günde 4 5 kere emiyor mama meme gidiyoruz kuzum
Hadi sağlıkla kavuş inşallah canım yavajinal mi sezaryen mi belli mi doğum?
Bi arkim vardı oda hamile kalamıyodu 4 yıldır kesemizi gördük kalp atışını duyduk çok mutluyum bu aralar ♥
InsAllah cnm iyi hissetmek icin herseyi yapacam artik yoruldum bi beklenti içinde olmaktanKuzum eğer bunu yapmak iyi hissettirecekse öyle yap. Akışına bırak biraz da. Bu şekilde nasip olacak belki de. Mutlaka senin için en hayırlısı olacaktır. Buna inan.
45 günlüktü canım mamaya başladığımızda sütüm çok ama çocuğa yaramıyor yağsızmış mecbur mamayla destekliyorum anne sütünüKuzum eğer bunu yapmak iyi hissettirecekse öyle yap. Akışına bırak biraz da. Bu şekilde nasip olacak belki de. Mutlaka senin için en hayırlısı olacaktır. Buna inan.
Maşallah canım. Kocaman olmuşsunuz. Daha da düzelir her şey inşallah. Mamaya neden geçtin kuzum?
Salı günü randevum var. Kafa 4 hafta önde gidiyordu. Hala önde gitmeye devam ediyorsa seni normal doğuma zorlamam dedi doktor. Eğer o şekildeyse sezeryan için gün verecek. Her iki türlü de korkuyorum. Devlette doğuracağım. Tedirginim.
Arkadaşım adına çok sevindim. Sağlıkla ilerler inşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip olur onun için inşallah
Kafaya takma biraz ablamda istiyordu olmadı tamam bıraktım olmuyorsa olmuyor dediği ay hamile kaldı inş.seninde öyle olurInsAllah cnm iyi hissetmek icin herseyi yapacam artik yoruldum bi beklenti içinde olmaktan
bende o şans yok sanmıyorum bi sürpriz beklemiyorum artik olmayacak napsam ne ilac ne yumurtlama takip falan etmicem artkKafaya takma biraz ablamda istiyordu olmadı tamam bıraktım olmuyorsa olmuyor dediği ay hamile kaldı inş.seninde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?