Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrblar kızlar bugün adet oldum leke geldi tahmin ettigim gibi yuma göre geldi 20 gun sürdü bu ay döngüm hayrlisi olsun hakkımzda artık bırakıyorum elimdeki son 10 günlük hayit hapını da bitirip ilaclari da birakicam artk Rabbim vermiyorsa yapacak bisey yok

İyi şükür canım. Az kaldı. En kötü 2 haftaya bitiyor artık.
Nasıl gidiyor senin? Emzirme süreçleri falan. Her şey yolundadır inşallah
3 ay 6 günlük olduk biraz uykusu düzene giriyor gibi yapışık yaşıyoruz o ayrı konu odadan çıkınca çığlık çığlığa bağırıyor
Günde 4 5 kere emiyor mama meme gidiyoruz kuzum
Hadi sağlıkla kavuş inşallah canım ya vajinal mi sezaryen mi belli mi doğum?
Bi arkim vardı oda hamile kalamıyodu 4 yıldır kesemizi gördük kalp atışını duyduk çok mutluyum bu aralar

Kuzum eğer bunu yapmak iyi hissettirecekse öyle yap. Akışına bırak biraz da. Bu şekilde nasip olacak belki de. Mutlaka senin için en hayırlısı olacaktır. Buna inan.
Maşallah canım. Kocaman olmuşsunuz. Daha da düzelir her şey inşallah. Mamaya neden geçtin kuzum?
Salı günü randevum var. Kafa 4 hafta önde gidiyordu. Hala önde gitmeye devam ediyorsa seni normal doğuma zorlamam dedi doktor. Eğer o şekildeyse sezeryan için gün verecek. Her iki türlü de korkuyorum. Devlette doğuracağım. Tedirginim.

Arkadaşım adına çok sevindim. Sağlıkla ilerler inşallah. Sağlıkla kucağına almak nasip olur onun için inşallah

Kuzum eğer bunu yapmak iyi hissettirecekse öyle yap. Akışına bırak biraz da. Bu şekilde nasip olacak belki de. Mutlaka senin için en hayırlısı olacaktır. Buna inan.
InsAllah cnm iyi hissetmek icin herseyi yapacam artik yoruldum bi beklenti içinde olmaktan

45 günlüktü canım mamaya başladığımızda sütüm çok ama çocuğa yaramıyor yağsızmış mecbur mamayla destekliyorum anne sütünü
Hakkında hayırlısı olsun kuzum doktorun iyiyse devlet özel çokta sıkıntı değil

Kafaya takma biraz ablamda istiyordu olmadı tamam bıraktım olmuyorsa olmuyor dediği ay hamile kaldı inş.seninde öyle olur
bende o şans yok sanmıyorum bi sürpriz beklemiyorum artik olmayacak napsam ne ilac ne yumurtlama takip falan etmicem artk

Merhaba kızlar nasılsınız dün ikili testimi yaptırdım ultrason ölçümlerimiz iyi çıktı bebeğim o kaaar hareketli ki bir saniye durmuyor zorla ölçtü doktor o derece kıza benzetti ama 2-3 hafta içinde kesinleşir dedi bakalım hayırlısı bulantılarım da yavaş yavaş azalmaya başladı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…