- 24 Şubat 2012
- 548
- 1.217
- 313
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.301
Sen nasıl oldun canm iyimisinMerhaba kızlar bende okuyorum K Kutsal Alerji sana bakıyorum sürekli kızlarda sormuş cevap yazmamışsın Bayadır girmedin, umarım herşey güzel geçmiştir bebeğin kucagindadır da ondan yazamamışsındırmutlaka benide etiketle şimdiden gözün aydın
İyiyim canım cok sükür bulantılarım baya baya azaldı bitti sayılır neredeyseSen nasıl oldun canm iyimisin
oh baya büyümüş miniğinn cinsiyeti belli oldumu içimden erkek geçti biandaİyiyim canım cok sükür bulantılarım baya baya azaldı bitti sayılır neredeyse4 aylık olduk canım
Yok canım henüz belli olmadı haftaya gidicem doktora o zaman kesin belli olacak doktor kıza benziyor demişti 12.haftada ondan sonra gitmedim ama farketmez benim için sağlıklı olsunĞç oh baya büyümüş miniğinn cinsiyeti belli oldumu içimden erkek geçti bianda
Aynen öyle cnm evlatt kızı erkeği yok varlığı , kokusuı ve sevgiisi dünyaya bedelYok canım henüz belli olmadı haftaya gidicem doktora o zaman kesin belli olacak doktor kıza benziyor demişti 12.haftada ondan sonra gitmedim ama farketmez benim için sağlıklı olsun
Ayy canım bizdede cok selam söyle çok sevindim sağlıklı olsunlarda illa ki girer buraya Allah analı babalı büyütsünKızlar benim dilandan K Kutsal Alerji den yani, haberim var. Doğum yaptı. Çok şükür sağlıklı çok güzel bir kızı oldu Beste.Bilmiyorum belki girememiştir buraya. Bana yazalı bir kaç gün oldu çünkü ben buraya yeni girdiğim için merak etmeyin diye yazmak istedim
K Kutsal Alerji canım merak ettik seni doktor ne dedi doğum varmı yarın sen nasılsın 0inşallah sağsağlim evladına kavuşursun yarın Allah'a emanetsinS Sabirla bekliyordu ah hiç söyleme kilo meselesinii kilitli kaldım gerci yemeyi kısamıyorum emzrdiğim için aksine çok ackıyorum kotlarıma giremiyorm kıyafetlerm dar oluyor göbeğim değil ama mide kısmım semsert ve şiş duruyor nasıl gidicek inan bilmiyorum nasıl zayıflıcam off bende xok mutsuzum aynaya bakasım yokk
K Kutsal Alerji canim ya seni merak ediyoruz dogum oldumu nasilsinn
K Kutsal Alerji ben de merak ediyorum kuzum seni inşallahhh sağ salim prensesini kucağına almışsındır ve iyisinizdir inşallahhh
K Kutsal Alerji naptın kuzucum ya girip bakıyom yazmamışsın
Sizler nasılsınız bebekler herkes iyidir inşallah çok öptüm ♥
Merhaba kızlar bende okuyorum K Kutsal Alerji sana bakıyorum sürekli kızlarda sormuş cevap yazmamışsın Bayadır girmedin, umarım herşey güzel geçmiştir bebeğin kucagindadır da ondan yazamamışsındırmutlaka benide etiketle şimdiden gözün aydın
Evet canım benim ona da yazdım haber verdim buraya girdi şimdiAyy canım bizdede cok selam söyle çok sevindim sağlıklı olsunlarda illa ki girer buraya Allah analı babalı büyütsün
Canım ne özürü olurmu hiç öyle şey biz sadece endişelendik iyi olunda yeter kötü hiçbişey olmasın girmesende olur canımKızlar hepinizden çok çok özür dilerim. 25 in de öğleden sonra girdim doğuma. Kızım kucağımda şükür. 4 gün hastanede kaldık. O ara emzirme savaşı veriyordum. Şekeri düşüyordu kuzumun. Doğru düzgün 1 saat bile uyumuyordum. Sarılık başladı. Emmeyip uyuyordu hep. Size yazayım diyordum aklıma gelince. Ama uykusuzluktan hemşireye bile soracağım şeyi unutup Bi kaç saniye kafamı toplayıp öyle soru soruyordum. Kafa kalmamıştı bende.
Eve gelince de bi an Bi anı tutmadı, bilirsiniz. Sarılık ve enfeksiyon için gittik Bi ara doktora yine. Enfeksiyon geçmiş. Sarılık da normal düzeyde ama takipteyiz. Bugün de sağlık ocağına gittik geldik şimdi.
Tekrar tekrar özür dilerim bu kadar merakta bıraktığım için. Ama uykusuzluk insanın aklını başından alıyor.
Sen nasılsın analık cok zor valla daha doğurmadan başladım ben doğunca napcam cok merak ediyorum benden de haber alamazsanız şaşırmayınEvet canım benim ona da yazdım haber verdim buraya girdi şimdiyorgunluk işte analık
Gözünaydın allah analı babalı buyutsunKızlar hepinizden çok çok özür dilerim. 25 in de öğleden sonra girdim doğuma. Kızım kucağımda şükür. 4 gün hastanede kaldık. O ara emzirme savaşı veriyordum. Şekeri düşüyordu kuzumun. Doğru düzgün 1 saat bile uyumuyordum. Sarılık başladı. Emmeyip uyuyordu hep. Size yazayım diyordum aklıma gelince. Ama uykusuzluktan hemşireye bile soracağım şeyi unutup Bi kaç saniye kafamı toplayıp öyle soru soruyordum. Kafa kalmamıştı bende.
Eve gelince de bi an Bi anı tutmadı, bilirsiniz. Sarılık ve enfeksiyon için gittik Bi ara doktora yine. Enfeksiyon geçmiş. Sarılık da normal düzeyde ama takipteyiz. Bugün de sağlık ocağına gittik geldik şimdi.
Tekrar tekrar özür dilerim bu kadar merakta bıraktığım için. Ama uykusuzluk insanın aklını başından alıyor.
Ah biliyoruz kuzum uykusuzluk çok zorKızlar hepinizden çok çok özür dilerim. 25 in de öğleden sonra girdim doğuma. Kızım kucağımda şükür. 4 gün hastanede kaldık. O ara emzirme savaşı veriyordum. Şekeri düşüyordu kuzumun. Doğru düzgün 1 saat bile uyumuyordum. Sarılık başladı. Emmeyip uyuyordu hep. Size yazayım diyordum aklıma gelince. Ama uykusuzluktan hemşireye bile soracağım şeyi unutup Bi kaç saniye kafamı toplayıp öyle soru soruyordum. Kafa kalmamıştı bende.
Ay canim cok sevindim ya gercekten insallah bu sarilik doneminide cabucak hic gecirmeden halledersiniz dilerimmKızlar hepinizden çok çok özür dilerim. 25 in de öğleden sonra girdim doğuma. Kızım kucağımda şükür. 4 gün hastanede kaldık. O ara emzirme savaşı veriyordum. Şekeri düşüyordu kuzumun. Doğru düzgün 1 saat bile uyumuyordum. Sarılık başladı. Emmeyip uyuyordu hep. Size yazayım diyordum aklıma gelince. Ama uykusuzluktan hemşireye bile soracağım şeyi unutup Bi kaç saniye kafamı toplayıp öyle soru soruyordum. Kafa kalmamıştı bende.
Sağolasın canım. Geçecek o da inşallah. Rahat rahat takılırız ondan sonra.Canım ne özürü olurmu hiç öyle şey biz sadece endişelendik iyi olunda yeter kötü hiçbişey olmasın girmesende olur canımAllah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Emmeyen bebekte sarılık oluyor kardeşimde de olmustu korkma geçiyo sen kendine iyi bak ki bebeğine iyi bakabilesin çok çok geçmiş olsun simdi evinizdesiniz artık bi an önce toparlar iyileşir hiç merak etme sende fırsat buldukça dinlen uyu ❤
Sağolasın canım benim. CümlemizinkiniGözünaydın allah analı babalı buyutsun
Sağol kuzu. Çok teşekkür ederiz teyzoşu. Hepimizinkilerin inşallahAh biliyoruz kuzum uykusuzluk çok zor
Çok şükür gözünaydın olsun sağlıkla büyüsün güzel bi ömrü olsun prensesinin ♥
İnşallah cnaım. Sağolasın.Ay canim cok sevindim ya gercekten insallah bu sarilik doneminide cabucak hic gecirmeden halledersiniz dilerimm
İyiyiz kuzum 24 günlük olduk alışmaya çalışıyoruzSen nasılsın analık cok zor valla daha doğurmadan başladım ben doğunca napcam cok merak ediyorum benden de haber alamazsanız şaşırmayın
Tazecik misss gibi bi annesin sağlıkla büyür inşallahİyiyiz kuzum 24 günlük olduk alışmaya çalışıyoruzalırız alırız haberini
tesekkür ederz kuzumKızlar benim dilandan K Kutsal Alerji den yani, haberim var. Doğum yaptı. Çok şükür sağlıklı çok güzel bir kızı oldu Beste.Bilmiyorum belki girememiştir buraya. Bana yazalı bir kaç gün oldu çünkü ben buraya yeni girdiğim için merak etmeyin diye yazmak istedim
Canım özür dilenick bişey yokki biz seni ve bebişini mrk ettk o kdr uykusuzluk çok zordur biliyoruz oh saglıkla kucagına almışssın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşalllah cnm peki sen nasılsın ameliyat yerin nasıl düzelebildinmi, ilk gün çok zorlandınmııKızlar hepinizden çok çok özür dilerim. 25 in de öğleden sonra girdim doğuma. Kızım kucağımda şükür. 4 gün hastanede kaldık. O ara emzirme savaşı veriyordum. Şekeri düşüyordu kuzumun. Doğru düzgün 1 saat bile uyumuyordum. Sarılık başladı. Emmeyip uyuyordu hep. Size yazayım diyordum aklıma gelince. Ama uykusuzluktan hemşireye bile soracağım şeyi unutup Bi kaç saniye kafamı toplayıp öyle soru soruyordum. Kafa kalmamıştı bende.
Sağol kuzum benim. Amin inşallah. Cümlemizin evladını inşallah.tesekkür ederz kuzum
Canım özür dilenick bişey yokki biz seni ve bebişini mrk ettk o kdr uykusuzluk çok zordur biliyoruz oh saglıkla kucagına almışssın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşalllah cnm peki sen nasılsın ameliyat yerin nasıl düzelebildinmi, ilk gün çok zorlandınmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?