Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım henüz belli olmadı haftaya gidicem doktora o zaman kesin belli olacak doktor kıza benziyor demişti 12.haftada ondan sonra gitmedim ama farketmez benim için sağlıklı olsun
Aynen öyle cnm evlatt kızı erkeği yok varlığı , kokusuı ve sevgiisi dünyaya bedel

Kızlar benim dilandan K Kutsal Alerji den yani, haberim var. Doğum yaptı. Çok şükür sağlıklı çok güzel bir kızı oldu Beste. Bilmiyorum belki girememiştir buraya. Bana yazalı bir kaç gün oldu çünkü ben buraya yeni girdiğim için merak etmeyin diye yazmak istedim

Ayy canım bizdede cok selam söyle çok sevindim sağlıklı olsunlarda illa ki girer buraya Allah analı babalı büyütsün

Kızlar hepinizden çok çok özür dilerim. 25 in de öğleden sonra girdim doğuma. Kızım kucağımda şükür. 4 gün hastanede kaldık. O ara emzirme savaşı veriyordum. Şekeri düşüyordu kuzumun. Doğru düzgün 1 saat bile uyumuyordum. Sarılık başladı. Emmeyip uyuyordu hep. Size yazayım diyordum aklıma gelince. Ama uykusuzluktan hemşireye bile soracağım şeyi unutup Bi kaç saniye kafamı toplayıp öyle soru soruyordum. Kafa kalmamıştı bende.
Eve gelince de bi an Bi anı tutmadı, bilirsiniz. Sarılık ve enfeksiyon için gittik Bi ara doktora yine. Enfeksiyon geçmiş. Sarılık da normal düzeyde ama takipteyiz. Bugün de sağlık ocağına gittik geldik şimdi.

Tekrar tekrar özür dilerim bu kadar merakta bıraktığım için. Ama uykusuzluk insanın aklını başından alıyor.

K Kutsal Alerji canim ya seni merak ediyoruz dogum oldumu nasilsinn
K Kutsal Alerji ben de merak ediyorum kuzum seni inşallahhh sağ salim prensesini kucağına almışsındır ve iyisinizdir inşallahhh
K Kutsal Alerji naptın kuzucum ya girip bakıyom yazmamışsın
Sizler nasılsınız bebekler herkes iyidir inşallah çok öptüm ♥

Canım ne özürü olurmu hiç öyle şey biz sadece endişelendik iyi olunda yeter kötü hiçbişey olmasın girmesende olur canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Emmeyen bebekte sarılık oluyor kardeşimde de olmustu korkma geçiyo sen kendine iyi bak ki bebeğine iyi bakabilesin çok çok geçmiş olsun simdi evinizdesiniz artık bi an önce toparlar iyileşir hiç merak etme sende fırsat buldukça dinlen uyu

Gözünaydın allah analı babalı buyutsun

Ah biliyoruz kuzum uykusuzluk çok zor
Çok şükür gözünaydın olsun sağlıkla büyüsün güzel bi ömrü olsun prensesinin

Ay canim cok sevindim ya gercekten insallah bu sarilik doneminide cabucak hic gecirmeden halledersiniz dilerimm

Sağolasın canım. Geçecek o da inşallah. Rahat rahat takılırız ondan sonra.
Gözünaydın allah analı babalı buyutsun
Sağolasın canım benim. Cümlemizinkini
Ah biliyoruz kuzum uykusuzluk çok zor
Çok şükür gözünaydın olsun sağlıkla büyüsün güzel bi ömrü olsun prensesinin ♥
Sağol kuzu. Çok teşekkür ederiz teyzoşu. Hepimizinkilerin inşallah

tesekkür ederz kuzum
Canım özür dilenick bişey yokki biz seni ve bebişini mrk ettk o kdr uykusuzluk çok zordur biliyoruz oh saglıkla kucagına almışssın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşalllah cnm peki sen nasılsın ameliyat yerin nasıl düzelebildinmi, ilk gün çok zorlandınmıı

Sağol kuzum benim. Amin inşallah. Cümlemizin evladını inşallah.
Ben çok rahagım şükür. Anlatılanlar ya da korktuğum gibi olmadı. Yürüttükleri andan itibaren rahat hareket ettim. Ağrım oldu tabii ama zorlanmadı çok. Sonda çıkınca Bi maşrapaya idrarımı yapmamı ve ölçmemi istediler her seferinde. Squat pozisyonunda yaptım. Kimsenin yardımını almadan. Ağrım olmadan. Tuvalete geçtiğimde de öyle oldu. Giyinirken falan zorluk çekmedim. Şükür rahattım yani. Dünden beri çok daha rahatım. Bi haftamız geride kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…