- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.341
Bisey sorcam benim bebe mamadan sonra kusuyor ayın 12 sinde 2 aylik olacak ama çok az yiyor 90cc onuda kusuyor ne yapacagimi şaşırdım tekrar mama yapıyorum yemiyor ağlıyor reflu yatağı varSelam kızçeler herkes iyidir umarım...
Nisoş danası 4 aylık oldu
Sıçrama yapmaması için kundak kundak olmasa bile eller dona yapın farkı göreceksiniz
Reflü yatağınız yoksa bir adet edinin ayakta sallaması çok daha pratik oluyor onun üzerinde uyumaya devam eder.
Bebeklerin yok kırkı çıkınca yok 3 aylık olunca falan düzeldiği yok hepsi yalan Bi bebek 6 aylık olması gerekiyor sabır
2 ayı devirenler emzirmek yada mama vermek için uyandırmayın acıkınca uyanır merak etmeyin özellikle geceleri yoksa çok zorlanırsınız 2 aydan küçükse sık beslemek önemli
Televizyonu kısayım uyusun ses yaomim demeyin aksine gündüz sesli ortamda olsun ki çıt sesine kalkmasın
Nacizane kolaylaştıracak çözümlerim bu şekilde oldu öptüm sarıldım
90 cc ben şimdi veriyorum kız az az sık sık besle 60 yap acıktıkça ver öyle reflü olur aman dikkatBisey sorcam benim bebe mamadan sonra kusuyor ayın 12 sinde 2 aylik olacak ama çok az yiyor 90cc onuda kusuyor ne yapacagimi şaşırdım tekrar mama yapıyorum yemiyor ağlıyor reflu yatağı var
Zaten 3 saatte bir veriyorum gece 4 yada 5 saatte oluyor90 cc ben şimdi veriyorum kız az az sık sık besle 60 yap acıktıkça ver öyle reflü olur aman dikkat
2.5 3 saatte bir 90 veriyorum ben
Ama anne sütü yok direkt mama iciyor90 cc ben şimdi veriyorum kız az az sık sık besle 60 yap acıktıkça ver öyle reflü olur aman dikkat
2.5 3 saatte bir 90 veriyorum ben
Yavrum benim çocuğum 4 aylık seninki 2Zaten 3 saatte bir veriyorum gece 4 yada 5 saatte oluyor
selam cnm ohh baya büyüüttün bebişiniiSelam kızlarK Kutsal Alerji hayırlı olsun kızın. Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.
Bir bebeğim olduğu çok belli değil mihiç giremiyorum ya, ben bu hallere düşecek kadın mıydın boş zamanlarımı dinlenerek geçiriyorum. 12 sinde 2 aylık olacağız inşallah.
Ayyy hadi gözün aydın canım.Allah tamamına erdirsin❤Testim bu ekleyememisim
İnsAllah doğrudur cnm Allah razı olsunAyyy hadi gözün aydın canım.Allah tamamına erdirsin❤
O kadar emek verdin ki çok sevindim şuan Rabbim devamını nasip etsin canım yaTestim bu ekleyememisim
Ayyy hadi inşallah kuzum güzel haberler alTestim bu ekleyememisim
evet ya bu ay cidden bırakmıştım spora yöneldim zayiflayim diye olmuştur insAllahO kadar emek verdin ki çok sevindim şuan Rabbim devamını nasip etsin canım ya ♥♥♥
amin insAllah canımAyyy hadi inşallah kuzum güzel haberler al
Dün sen aklımdaydın adını hatırlayamadığım için soramadım hayirli olsunTestim bu ekleyememisim
Saol cnm insAllah dogrudr henüz sevinmiyorumDün sen aklımdaydın adını hatırlayamadığım için soramadım hayirli olsun
Amin canım insAllah öyle olur Rabbim isteyen herkese nasip etsinKizlar nasilsinz bayadir giremiyorum oglum hastaydi ateslendi falan cok nobetler uykusuzluklar derken simdi biraz iyiKutsalsekerpare canim baydir girmiyosun valla annelik zor zanaat N Nan85 canim bencr mama ici bebekle alakali bisi benim oglum anne sutunu de bir seferde 120 150 arasi iciyo mamayida 120-150 iciyo 3 saat bile olmuyo ama benimki bugun tam3 aylik 7350 gram oldu 66 cm Fit mutlu anne canim cok aevindim ya benim testim oglumu ogrendigimde dahada silikti bence kesin pozitif gozun aydin sabrinin sonu guzel olaun insallah
Uykusuzluk çok zor valla, günü gününü tutmuyor, ben de özlüyorum sizi, inşallah şu zor günleri geçeriz yaa. Böyle tatlış tatlış büyütürüz yavrularıselam cnm ohh baya büyüüttün bebişiniiee sen nasılsın kızın nasıl geceleri uyuyabiliyormusun cnm valla uzun zamandır da yoktun özledikk
Canımmmm yaaaa ilk göz ağrımaın sen benim burda hafizemmmmm. Çooooook sevindim lütfen hemen yarın kan ver. Allah emeklerini zayi etmedi inşallah testin çok net çok sevindimmm yaaaKizlaaaar snrm oldu ya inanamıyorum bugün yaptım testi iki gündür ovu pik değildi ama kötüydü şüphelendim yaptm hemen anında çıktı silik durdukça böyle oldu gri değil bildgin pembe cizgiitest yapınca ağladm resmen insAllah doğru sonuçtur
İnan çok değişik duygular içerisindeyim Şeyma ne desem bilemiyorum dile kolay bı buçuk senedir ha şimdi ha yarın diye diye geçti Allah biliyor kilo verme çabalarım dualarım Rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin cidden ilk arkadaşıma testi gösterdim sarıldık ağladım insAllah boşa değildir yarın da test yapcam pazartesi kan vericem canım bı kez daha görmem gerek testi başka markaUykusuzluk çok zor valla, günü gününü tutmuyor, ben de özlüyorum sizi, inşallah şu zor günleri geçeriz yaa. Böyle tatlış tatlış büyütürüz yavruları
Canımmmm yaaaa ilk göz ağrımaın sen benim burda hafizemmmmm. Çooooook sevindim lütfen hemen yarın kan ver. Allah emeklerini zayi etmedi inşallah testin çok net çok sevindimmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?