Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bisey sorcam benim bebe mamadan sonra kusuyor ayın 12 sinde 2 aylik olacak ama çok az yiyor 90cc onuda kusuyor ne yapacagimi şaşırdım tekrar mama yapıyorum yemiyor ağlıyor reflu yatağı var

Bisey sorcam benim bebe mamadan sonra kusuyor ayın 12 sinde 2 aylik olacak ama çok az yiyor 90cc onuda kusuyor ne yapacagimi şaşırdım tekrar mama yapıyorum yemiyor ağlıyor reflu yatağı var
90 cc ben şimdi veriyorum kız az az sık sık besle 60 yap acıktıkça ver öyle reflü olur aman dikkat
2.5 3 saatte bir 90 veriyorum ben

Selam kızlar K Kutsal Alerji hayırlı olsun kızın. Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.

Bir bebeğim olduğu çok belli değil mihiç giremiyorum ya, ben bu hallere düşecek kadın mıydınboş zamanlarımı dinlenerek geçiriyorum. 12 sinde 2 aylık olacağız inşallah.

selam cnm ohh baya büyüüttün bebişinii ee sen nasılsın kızın nasıl geceleri uyuyabiliyormusun cnm valla uzun zamandır da yoktun özledikk

Kizlar nasilsinz bayadir giremiyorum oglum hastaydi ateslendi falan cok nobetler uykusuzluklar derken simdi biraz iyi Kutsalsekerpare canim baydir girmiyosun valla annelik zor zanaat N Nan85 canim bencr mama ici bebekle alakali bisi benim oglum anne sutunu de bir seferde 120 150 arasi iciyo mamayida 120-150 iciyo 3 saat bile olmuyo ama benimki bugun tam3 aylik 7350 gram oldu 66 cm Fit mutlu anne canim cok aevindim ya benim testim oglumu ogrendigimde dahada silikti bence kesin pozitif gozun aydin sabrinin sonu guzel olaun insallah

Amin canım insAllah öyle olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin

selam cnm ohh baya büyüüttün bebişinii ee sen nasılsın kızın nasıl geceleri uyuyabiliyormusun cnm valla uzun zamandır da yoktun özledikk
Uykusuzluk çok zor valla, günü gününü tutmuyor, ben de özlüyorum sizi, inşallah şu zor günleri geçeriz yaa. Böyle tatlış tatlış büyütürüz yavruları
Canımmmm yaaaa ilk göz ağrımaın sen benim burda hafizemmmmm. Çooooook sevindim lütfen hemen yarın kan ver. Allah emeklerini zayi etmedi inşallah testin çok net çok sevindimmm yaaa

İnan çok değişik duygular içerisindeyim Şeyma ne desem bilemiyorum dile kolay bı buçuk senedir ha şimdi ha yarın diye diye geçti Allah biliyor kilo verme çabalarım dualarım Rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin cidden ilk arkadaşıma testi gösterdim sarıldık ağladım insAllah boşa değildir yarın da test yapcam pazartesi kan vericem canım bı kez daha görmem gerek testi başka marka
Sanki ilk hamileliğim gibi havalara uçtum en çok kızım için seviniyorum iki gün önce yine soruyordu ne zmn gelecek kardeşim diye o kadar eminim ki olamayacağına geçiştirdim farkettim ki çok önemsemedim artık gün saymadım spora gidiyorum sosyal çevre olsun kafam dağılsn diye bu ay çok karışıktı yani Rabbim ol dedi mi neler olmuyor ki şimdi bı de benim anlamadığım salı kan vermiştim negatifti 1.20 çıkmıştı geç döllenme mi ki ya da adetime daha olduğu için mi çıkmadı geçen ay 10 Ekim'de olmuştum

Çok uzun olmuş kusura bakma bı sürü soru var kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…