- 24 Şubat 2012
- 548
- 1.217
- 313
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.321
Ohh çok sevindim cnm bnmkide çok güzel geçmişti çok şükürr ikinizinde iyi olmasına herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnmSağol kuzum benim. Amin inşallah. Cümlemizin evladını inşallah.
Ben çok rahagım şükür. Anlatılanlar ya da korktuğum gibi olmadı. Yürüttükleri andan itibaren rahat hareket ettim. Ağrım oldu tabii ama zorlanmadı çok. Sonda çıkınca Bi maşrapaya idrarımı yapmamı ve ölçmemi istediler her seferinde. Squat pozisyonunda yaptım. Kimsenin yardımını almadan. Ağrım olmadan. Tuvalete geçtiğimde de öyle oldu. Giyinirken falan zorluk çekmedim. Şükür rahattım yani. Dünden beri çok daha rahatım. Bi haftamız geride kaldı.
Oh cok guZel canim ya valla benimde cok raht gecmisti cok sukur zaten insan kucagndakinin ugruna ne aci goruyo ne agriSağol kuzum benim. Amin inşallah. Cümlemizin evladını inşallah.
Ben çok rahagım şükür. Anlatılanlar ya da korktuğum gibi olmadı. Yürüttükleri andan itibaren rahat hareket ettim. Ağrım oldu tabii ama zorlanmadı çok. Sonda çıkınca Bi maşrapaya idrarımı yapmamı ve ölçmemi istediler her seferinde. Squat pozisyonunda yaptım. Kimsenin yardımını almadan. Ağrım olmadan. Tuvalete geçtiğimde de öyle oldu. Giyinirken falan zorluk çekmedim. Şükür rahattım yani. Dünden beri çok daha rahatım. Bi haftamız geride kaldı.
Biz 2gun iyiysek 3.gun herşey tekrar bozuluyor 2 aylik olacağız ama daha düzen oturmadı ne zaman olur merakla beklemekteyim birinin yatma saati biri uyanır ikisi birden acıkır ikisi birden tuvaletini yapar şaşıyorum hangisine bakayım keşke bir yardımcım olsaKİZLAr napiyosunz nasilsiniz ? @Seymaaao canim bayadr sesin cikmiyo nerelerdsin nasilsinz
Valla canim biİmde oyle ya ben son zamanlarsa cok rahattim oglum gece uyuyosu bir kerecik kalkiyodu bi kac kisiye sesimBiz 2gun iyiysek 3.gun herşey tekrar bozuluyor 2 aylik olacağız ama daha düzen oturmadı ne zaman olur merakla beklemekteyim birinin yatma saati biri uyanır ikisi birden acıkır ikisi birden tuvaletini yapar şaşıyorum hangisine bakayım keşke bir yardımcım olsa
Benimki yine cin bu gece yine uyumak yok artık kafama huni takacağım az kaldi aman nazarın yaptığını hiç bisey yapmazValla canim biİmde oyle ya ben son zamanlarsa cok rahattim oglum gece uyuyosu bir kerecik kalkiyodu bi kac kisiye sesim
Nazar mi degdi ne bu iki gundur yine huzursuzuz bebeklerle boyle olcak analsilan keske hepimizin evinde bir yardimci olsa valla o uyurken evin icinde kosturmaktan yorgun dusuyom iyice
valla nazardan oluyo ya ne bn o yüzden başından beri bebişin uykusunu veya herhangi bişeyini kim sorarsa sorsun her bebek gibi diyorum hem yalan söylememiş oluyorum hmde kafam rahatValla canim biİmde oyle ya ben son zamanlarsa cok rahattim oglum gece uyuyosu bir kerecik kalkiyodu bi kac kisiye sesim
Nazar mi degdi ne bu iki gundur yine huzursuzuz bebeklerle boyle olcak analsilan keske hepimizin evinde bir yardimci olsa valla o uyurken evin icinde kosturmaktan yorgun dusuyom iyice
Allahım yardımcın ve yardıöxımız olsuncnm gerçektn cok zor ama bir rivayete göre 3 ayşık olunca geceleeri hiç uyanöadan sabaha kdr uyuyabiliyolarmışşBenimki yine cin bu gece yine uyumak yok artık kafama huni takacağım az kaldi aman nazarın yaptığını hiç bisey yapmaz
Bak belki atak donemindedirValla canim biİmde oyle ya ben son zamanlarsa cok rahattim oglum gece uyuyosu bir kerecik kalkiyodu bi kac kisiye sesim
Valla kuzum gece uyusunda gunduz bi sekilde katlaniliyo gece uykusu kadar guzel bisi yooK seni anlayabiliyorum vallaBenimki yine cin bu gece yine uyumak yok artık kafama huni takacağım az kaldi aman nazarın yaptığını hiç bisey yapmaz
Bende bundan sonra oyle dicem cocugum nazara geldi sanirimvalla nazardan oluyo ya ne bn o yüzden başından beri bebişin uykusunu veya herhangi bişeyini kim sorarsa sorsun her bebek gibi diyorum hem yalan söylememiş oluyorum hmde kafam rahat
Allahım yardımcın ve yardıöxımız olsuncnm gerçektn cok zor ama bir rivayete göre 3 ayşık olunca geceleeri hiç uyanöadan sabaha kdr uyuyabiliyolarmışş
Benimki çok irkiliyor ama normalKizlar size bisi sorcam bebekleriniz irkiliyomu benimki ozellikle uykuya dalaraken devamli irkiliuo uyaniyo tekrar uyutmak zorunda kaliyorm
evet atak haftalarındada düzenleri bozulyo cnm ondanda olabilir ama sen yinede kimseye anlatma iyi giden seleri1Bende bundan sonra oyle dicem cocugum nazara geldi sanirim
Gayet iyiysik bi kac gundur yine huysuzuz ama
Galiba tam atak donemi 12 haftaligiz
İrkiliyo cnm herzamn olmasada sıçramaları var yaniiKizlar size bisi sorcam bebekleriniz irkiliyomu benimki ozellikle uykuya dalaraken devamli irkiliuo uyaniyo tekrar uyutmak zorunda kaliyorm
Sağol kuzum. Bin şükür valla.Ohh çok sevindim cnm bnmkide çok güzel geçmişti çok şükürr ikinizinde iyi olmasına herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm
Aynen. Yeter ki o iyi olsun.Oh cok guZel canim ya valla benimde cok raht gecmisti cok sukur zaten insan kucagndakinin ugruna ne aci goruyo ne agricanim bebisin kafasi gercekten buyukmuymus o kadar mersk ettim baya onde gidiyo demistin
Allah yardımcın olsun. Zor işin valla. Sabır diliyorum kuzum sana.Biz 2gun iyiysek 3.gun herşey tekrar bozuluyor 2 aylik olacağız ama daha düzen oturmadı ne zaman olur merakla beklemekteyim birinin yatma saati biri uyanır ikisi birden acıkır ikisi birden tuvaletini yapar şaşıyorum hangisine bakayım keşke bir yardımcım olsa
Bazen oluyor canım. Çok değil. Normal bence.Kizlar size bisi sorcam bebekleriniz irkiliyomu benimki ozellikle uykuya dalaraken devamli irkiliuo uyaniyo tekrar uyutmak zorunda kaliyorm
Geleceksin kuzum tabii ki. Uykusuz geceler pek yakındaKızlar nasılsınız ay bende şu seviyeye gelecekmiyim acaba işte bebeğim uyumadı falan gibiya çok uykuya düşkünüm bebek uyumassa perişan olurum ben kendi evime geldim 2 aydan sonra alışamıyorum bi türlü evde temizlik bana bakıyor ben eve bakıyorum
Ahh en güzeli onun mis gibi kokusudurSağol kuzum. Bin şükür valla.
Aynen. Yeter ki o iyi olsun.
Canım 38 cm doğdu kafa. Normale göre büyük ama gözle görünür Bi büyüklüğü yok. Şu an 36 cm zaten kafası. Ödem geçince normale döndü yani.
Allah yardımcın olsun. Zor işin valla. Sabır diliyorum kuzum sana.
Bazen oluyor canım. Çok değil. Normal bence.
Geleceksin kuzum tabii ki. Uykusuz geceler pek yakındaçok heves etme. Keyfine bak bu günlerin. Evet, uykusuz kalıyoruz. Zorluyor bazen ama o kokuyu içine çektikçe her şey bitiyor emin ol. Gerisi boş.
Rica ederim kuzucumtesekkür ederz kuzum
Aminnn kuzum inşallah inşallahhhh hepimizinklerTazecik misss gibi bi annesin sağlıkla büyür inşallah
Ellerini donuna sokarak uyut canımKizlar size bisi sorcam bebekleriniz irkiliyomu benimki ozellikle uykuya dalaraken devamli irkiliuo uyaniyo tekrar uyutmak zorunda kaliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?