Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh çok sevindim cnm bnmkide çok güzel geçmişti çok şükürr ikinizinde iyi olmasına herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm

Oh cok guZel canim ya valla benimde cok raht gecmisti cok sukur zaten insan kucagndakinin ugruna ne aci goruyo ne agri canim bebisin kafasi gercekten buyukmuymus o kadar mersk ettim baya onde gidiyo demistin

KİZLAr napiyosunz nasilsiniz ? @Seymaaao canim bayadr sesin cikmiyo nerelerdsin nasilsinz
Biz 2gun iyiysek 3.gun herşey tekrar bozuluyor 2 aylik olacağız ama daha düzen oturmadı ne zaman olur merakla beklemekteyim birinin yatma saati biri uyanır ikisi birden acıkır ikisi birden tuvaletini yapar şaşıyorum hangisine bakayım keşke bir yardımcım olsa

Valla canim biİmde oyle ya ben son zamanlarsa cok rahattim oglum gece uyuyosu bir kerecik kalkiyodu bi kac kisiye sesim
Nazar mi degdi ne bu iki gundur yine huzursuzuz bebeklerle boyle olcak analsilan keske hepimizin evinde bir yardimci olsa valla o uyurken evin icinde kosturmaktan yorgun dusuyom iyice

Benimki yine cin bu gece yine uyumak yok artık kafama huni takacağım az kaldi aman nazarın yaptığını hiç bisey yapmaz

valla nazardan oluyo ya ne bn o yüzden başından beri bebişin uykusunu veya herhangi bişeyini kim sorarsa sorsun her bebek gibi diyorum hem yalan söylememiş oluyorum hmde kafam rahat
Benimki yine cin bu gece yine uyumak yok artık kafama huni takacağım az kaldi aman nazarın yaptığını hiç bisey yapmaz
Allahım yardımcın ve yardıöxımız olsuncnm gerçektn cok zor ama bir rivayete göre 3 ayşık olunca geceleeri hiç uyanöadan sabaha kdr uyuyabiliyolarmışş

Bak belki atak donemindedir

Eklentiler

• Screenshot_20191103-212504_Google.webp
    32 KB · Görüntüleme: 27
Bende bundan sonra oyle dicem cocugum nazara geldi sanirim
Gayet iyiysik bi kac gundur yine huysuzuz ama
Galiba tam atak donemi 12 haftaligiz

Kızlar nasılsınız ay bende şu seviyeye gelecekmiyim acaba işte bebeğim uyumadı falan gibi ya çok uykuya düşkünüm bebek uyumassa perişan olurum ben kendi evime geldim 2 aydan sonra alışamıyorum bi türlü evde temizlik bana bakıyor ben eve bakıyorum

Bende bundan sonra oyle dicem cocugum nazara geldi sanirim
Gayet iyiysik bi kac gundur yine huysuzuz ama
Galiba tam atak donemi 12 haftaligiz
evet atak haftalarındada düzenleri bozulyo cnm ondanda olabilir ama sen yinede kimseye anlatma iyi giden seleri1
Kizlar size bisi sorcam bebekleriniz irkiliyomu benimki ozellikle uykuya dalaraken devamli irkiliuo uyaniyo tekrar uyutmak zorunda kaliyorm
İrkiliyo cnm herzamn olmasada sıçramaları var yanii

Ohh çok sevindim cnm bnmkide çok güzel geçmişti çok şükürr ikinizinde iyi olmasına herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm
Sağol kuzum. Bin şükür valla.
Oh cok guZel canim ya valla benimde cok raht gecmisti cok sukur zaten insan kucagndakinin ugruna ne aci goruyo ne agri canim bebisin kafasi gercekten buyukmuymus o kadar mersk ettim baya onde gidiyo demistin
Aynen. Yeter ki o iyi olsun.
Canım 38 cm doğdu kafa. Normale göre büyük ama gözle görünür Bi büyüklüğü yok. Şu an 36 cm zaten kafası. Ödem geçince normale döndü yani.

Allah yardımcın olsun. Zor işin valla. Sabır diliyorum kuzum sana.
Kizlar size bisi sorcam bebekleriniz irkiliyomu benimki ozellikle uykuya dalaraken devamli irkiliuo uyaniyo tekrar uyutmak zorunda kaliyorm
Bazen oluyor canım. Çok değil. Normal bence.
Geleceksin kuzum tabii ki. Uykusuz geceler pek yakında çok heves etme. Keyfine bak bu günlerin. Evet, uykusuz kalıyoruz. Zorluyor bazen ama o kokuyu içine çektikçe her şey bitiyor emin ol. Gerisi boş.

Ahh en güzeli onun mis gibi kokusudur

Selam kızçeler herkes iyidir umarım...
Nisoş danası 4 aylık oldu
Sıçrama yapmaması için kundak kundak olmasa bile eller dona yapın farkı göreceksiniz
Reflü yatağınız yoksa bir adet edinin ayakta sallaması çok daha pratik oluyor onun üzerinde uyumaya devam eder.
Bebeklerin yok kırkı çıkınca yok 3 aylık olunca falan düzeldiği yok hepsi yalan Bi bebek 6 aylık olması gerekiyor sabır
2 ayı devirenler emzirmek yada mama vermek için uyandırmayın acıkınca uyanır merak etmeyin özellikle geceleri yoksa çok zorlanırsınız 2 aydan küçükse sık beslemek önemli
Televizyonu kısayım uyusun ses yaomim demeyin aksine gündüz sesli ortamda olsun ki çıt sesine kalkmasın
Nacizane kolaylaştıracak çözümlerim bu şekilde oldu öptüm sarıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…