- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.501
Kim sıktı canını ? İnsanlara bakma sen ağızları torba değil ki büzesin .Bazı insanlar ne kadar bilip bilmeden b konuşmayı seviyor ya gerçekten hayret ediyoruum
Kız ben konu açtım gebelikte kontrolü kilo alımı diye gelmiş biri ahkam kesiyor yok hamilelikte mi düşmüş aklıma kilo vermek diyet yapmak sanki hikayemin tamamını biliyorsunKim sıktı canını ? İnsanlara bakma sen ağızları torba değil ki büzesin .
Hamilelikte düşmüyor herhalde hey Allahım yaKız ben konu açtım gebelikte kontrolü kilo alımı diye gelmiş biri ahkam kesiyor yok hamilelikte mi düşmüş aklıma kilo vermek diyet yapmak sanki hikayemin tamamını biliyorsun
Aynen öyle canım her isteğimi yedim diye kilo almışımHamilelikte düşmüyor herhalde hey Allahım yaBilmeden konuşuyorlar işte hem bu tarz şeyler demeyi sevmem ama pkolu ve insülin direnci olan kişilerin ne kadar zor kilo verdiklerini bilmiyorlar konuşuyorlar . İnsanın başına gelmeden laf etmesi çok kolay . Ki sen başardın ben daha önce yaptım ama sonra tekrar aldım onu koruyabilmek ayrı bir başarı . Bakma sen kimseye ayan daha stressiz olman lazım bebeğin için bekledin o kadar sıkma canını boş ver ...
İnsülin direnciyle bende uğraştım ve kilo vermiştim ama hiçte kolay bir şey değil .Aynen öyle canım her isteğimi yedim diye kilo almışımYok herkes kendi çektiğini bilir canım gerçekten o insülin direnciyle çok uğraştım ben Rabbim önce sağlık versin tabi ama insanın kontrolü sağlamaya çalışması gayet doğal .. sen de üstüne düşsen eminim kilo verirsin canım istikrar önemli sadece
Yaaa çok sevindim canım başaracağıni da biliyorum sana demiştim istersen yapabilirsn diyeİnsülin direnciyle bende uğraştım ve kilo vermiştim ama hiçte kolay bir şey değil .
Acayip bir şekilde dikkat etmeye ve vermeye başladım çok şükür bebelerle veririz inşallahhh
Aslında marifet sağlıklı beslenme de ve dikkat etmekte gizli onu anladımYaaa çok sevindim canım başaracağıni da biliyorum sana demiştim istersen yapabilirsn diye
Rabbim emeklerininn karşılığını sağlıklı bı bebe olarak geri getirir sana insAllah canım
Evet ya bütün olay o bı de Spor yapabiliosan tadından yenmezAslında marifet sağlıklı beslenme de ve dikkat etmekte gizli onu anladım☺Aminnn inşallahhh kuzum Allah razı olsun
Hamile olupta kilo verende varmış sağlıkla da doğuyormuş bebekleri . Ben de inanıyorum sana da inanıyorumEvet ya bütün olay o bı de Spor yapabiliosan tadından yenmez
Aynen öyle bende çok duydum diyetisyenle devam edicem zaten bilincsz değil kadın doğumcuma da danışıcam ufak ufak yürüyüşler yapicam bende insAllahHamile olupta kilo verende varmış sağlıkla da doğuyormuş bebekleri . Ben de inanıyorum sana da inanıyorum
Başaracağız Allah’ın izniyleAynen öyle bende çok duydum diyetisyenle devam edicem zaten bilincsz değil kadın doğumcuma da danışıcam ufak ufak yürüyüşler yapicam bende insAllahbaşarırız canım ikimizde
Arven prenses ve tüm hasta bebeklere Rabbim tez vakitte şifa versin inşallahhhKızlar benim pamuk prenses kızım hasta dua edermisiniz dualarınızda adınıda geçirirseniz sevinirim adı arven
Canım bnm dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin inşallah hayırlısını nasip etsin en güzel zamanda olucak inşallah sen güçlü ol herşey hallolur canmGözünaydn kuzmFit mutlu anne kuzm seni özelden de tebrik etmiştim burdan da tebrik etmek istedi sağlıkla ilerlesin güzel günlerin benmm durumum iyi değil beni eski nick'mden tanırsınz belki bazı arkadaşlar Vuslat ne zaman dı senelerdir dr gidip geliyorm herşey mükemmel diyip gönderiyorlar sürekli dış gebelik geçirdikten sonra kimyasal olmştu birde 1.5 senedr gebe kalamıyorm hala ne normal yoldan ne ilaçla dediki bizde bir daha rahim filmi çekelim 3 ay önce Rahim filmi çekildim iki tüpüm açık çıktı biri tıkalıydı ilk çektiğim filmde öyle demişlerdi bu seferde çektiğimde ikiiside açıldı gözün aydn dediler dünya bizim oldu hala olmayınca4 aya girdik başka bir dr gittik cok met ediyorlar ve gerçektn çok hoş bir dr MaşaAllah diyeyim eşim erkek dr istemediği için götrmüyordu en son mecbr kalınca götrdük beni gittik ve benm Rahim filmimi görmek istedi filmi gösterince kızmm senin tüplerin de sıvı birikmesi var dedi iyi değil tüplerinin durumu dedi ve dünyam başıma yıkıldı işte bu sıvı birikmesi hamilede kalsan tekrar dış gebelk ve düşük olr dedi asla doğmaz dedi çnkü bebek tutunmaya yakın beslenince o sıvı bebeği zehirliyor ve düşüyor dedi laporoskopi olman lazm dedi dr ve eğer tüplerin de aynı şekilde laporoskopi dede şişme gözkrse sıvı birikmesi görülürse iki tüpünde alınacak dedi bizeee öldümmm halada ölü gibiyim ve başka dr larada gitmemi önerdi ve asla bu şekil gebe kalma da zaten dedi yazık canına dedi dedim hocam ben daha 21 yaşndaym bana tüplerimi almanzdan bahsediyorsunuz inşallah gerk kalmaz dedi ama şuan o tüplerin sana bir yararı yok bu şekil tüp bebekte yapsan tutsada kalmaz bebeğin dedi tekrar ultrasonda baktı bana rahmin temiz hormonlarda temz yumrtalrnda iyi çalşyor dua et ki dermansız bir dersin yok dedi ağlayınca kızdı dr bana işte yarn bebegn le gelip bana teşekkür edecksn dedi ve biz bi kaç dr dahaa gezdk hepsi aynı şeyi söyledi bir tüpü kurtarabiliriz inşallah dediler bilmiyormm kızlar Rabbimn bir bildiği var demkki bu sornm o kadar gttim geldm 1.5 sendr ne para döktüm özelllere devlette ilaçlara demekki bir bildiği var Rabbimn bu ay gel dediler ama cesaret edemedim ne olr dua edin ne olr napaym bilmyorm
geçmiş olsun cnm keşke çocuklar hiç hasta olmasaa rabbim tez zamanda şifasını versin inşallahKızlar benim pamuk prenses kızım hasta dua edermisiniz dualarınızda adınıda geçirirseniz sevinirim adı arven
Senden de Allah razı olsun canımYaaa Allah razı olsun cnmnasılsınz görüşmeyeli
İyiyiz kuzum çok şükür teşekkür ederizİyiyiz şükür kuzucummmmSiz nasılsınız?
Rabb'im şafi ismiyle şifa versin insAllah canımKızlar benim pamuk prenses kızım hasta dua edermisiniz dualarınızda adınıda geçirirseniz sevinirim adı arven
MaşAllah ne kadarlık oldunz vnmSenden de Allah razı olsun canımiyiyiz çok şükür büyüyoruz
Elbette kuzm Rabbim dermansız dert vermesn sadcee biraz daha sabrmz herzamn kinden fazla ol ak zornda gönlümüz geniş olmak zorndaCanım bnm dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin inşallah hayırlısını nasip etsin en güzel zamanda olucak inşallah sen güçlü ol herşey hallolur canm
geçmiş olsun cnm keşke çocuklar hiç hasta olmasaa rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşir inşallahKızlar benim pamuk prenses kızım hasta dua edermisiniz dualarınızda adınıda geçirirseniz sevinirim adı arven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?