Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben konu açtım gebelikte kontrolü kilo alımı diye gelmiş biri ahkam kesiyor yok hamilelikte mi düşmüş aklıma kilo vermek diyet yapmak sanki hikayemin tamamını biliyorsun
Hamilelikte düşmüyor herhalde hey Allahım ya Bilmeden konuşuyorlar işte hem bu tarz şeyler demeyi sevmem ama pkolu ve insülin direnci olan kişilerin ne kadar zor kilo verdiklerini bilmiyorlar konuşuyorlar . İnsanın başına gelmeden laf etmesi çok kolay . Ki sen başardın ben daha önce yaptım ama sonra tekrar aldım onu koruyabilmek ayrı bir başarı . Bakma sen kimseye ayan daha stressiz olman lazım bebeğin için bekledin o kadar sıkma canını boş ver ...

Aynen öyle canım her isteğimi yedim diye kilo almışım Yok herkes kendi çektiğini bilir canım gerçekten o insülin direnciyle çok uğraştım ben Rabbim önce sağlık versin tabi ama insanın kontrolü sağlamaya çalışması gayet doğal .. sen de üstüne düşsen eminim kilo verirsin canım istikrar önemli sadece

İnsülin direnciyle bende uğraştım ve kilo vermiştim ama hiçte kolay bir şey değil .
Acayip bir şekilde dikkat etmeye ve vermeye başladım çok şükür bebelerle veririz inşallahhh

İnsülin direnciyle bende uğraştım ve kilo vermiştim ama hiçte kolay bir şey değil .
Acayip bir şekilde dikkat etmeye ve vermeye başladım çok şükür bebelerle veririz inşallahhh
Yaaa çok sevindim canım başaracağıni da biliyorum sana demiştim istersen yapabilirsn diye
Rabbim emeklerininn karşılığını sağlıklı bı bebe olarak geri getirir sana insAllah canım

Yaaa çok sevindim canım başaracağıni da biliyorum sana demiştim istersen yapabilirsn diye
Rabbim emeklerininn karşılığını sağlıklı bı bebe olarak geri getirir sana insAllah canım
Aslında marifet sağlıklı beslenme de ve dikkat etmekte gizli onu anladım Aminnn inşallahhh kuzum Allah razı olsun

Hamile olupta kilo verende varmış sağlıkla da doğuyormuş bebekleri . Ben de inanıyorum sana da inanıyorum
Aynen öyle bende çok duydum diyetisyenle devam edicem zaten bilincsz değil kadın doğumcuma da danışıcam ufak ufak yürüyüşler yapicam bende insAllah başarırız canım ikimizde

Canım bnm dediğin gibi rabbim dermansız dert vermesin inşallah hayırlısını nasip etsin en güzel zamanda olucak inşallah sen güçlü ol herşey hallolur canm
Kızlar benim pamuk prenses kızım hasta dua edermisiniz dualarınızda adınıda geçirirseniz sevinirim adı arven
geçmiş olsun cnm keşke çocuklar hiç hasta olmasaa rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah

Elbette kuzm Rabbim dermansız dert vermesn sadcee biraz daha sabrmz herzamn kinden fazla ol ak zornda gönlümüz geniş olmak zornda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…