- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.541
Aminn inşallahhh canım Allah razı olsun Rabbim hepimize emeklerimizin karşılığını versinRabbim emeğini hiç etmesn Canım inşallah güzel haber veririsn
Aminnnnnnnnn cnmAminn inşallahhh canım Allah razı olsun Rabbim hepimize emeklerimizin karşılığını versin
ay cnm o bnm bebiştede var bugün 3 aylık olduk ama malallah bayadır bir yattığı yerden kalkmaya calışlıyor bayada kalkıyor hiç sevmiyor yatmayı dediğin gibi illa oturuck ha bide ne mümkün altında yarıya kdr yastıkla bırakmkİyi valla kuzum oglusla ugrasip duruyom vala huyu suyu degistirdi uyumak istemek yatmak istemez oturcak beyfendi oturmak istiyo ya simdiden kendini kaldriyo yariya kadar uc kere 5 kere yapiyo yoruluyo basiyo cingari
Ay hadi cnm inşallah güzelsonuçlar alırsın dualarm seninleAşılama oldum kuzum ben bekliyorum Cuma günü test günüm .
Zaten destekli yastiklarla hafif egimli oturtuyorum durmuyo sipaHafif eğitimli yastıklar var onu kullan 5.ayda başlarsın oturmaya yavaş yavaş. aman gelmesin çünkü çok kötü bir gripti ailecek yattık kaç aylık oldunuz biz 2.5 ayligiz
Ay canim hadi hayirlisi ya insallah olur hayirli haberler insallahAşılama oldum kuzum ben bekliyorum Cuma günü test günüm .
İnşallahhh canım benimAy canim hadi hayirlisi ya insallah olur hayirli haberler insallah
Valla canim benimkide oyle ben cok hafif destele oturtuyo gibi yapiyorm artik napim agliyo devamliay cnm o bnm bebiştede var bugün 3 aylık olduk ama malallah bayadır bir yattığı yerden kalkmaya calışlıyor bayada kalkıyor hiç sevmiyor yatmayı dediğin gibi illa oturuck ha bide ne mümkün altında yarıya kdr yastıkla bırakmkama şükürler olsn herşeyinee evlatlarımızınn
Ay hadi cnm inşallah güzelsonuçlar alırsın dualarm seninle
Oyle csnim ol ameliyatini bende bu oglusa kavusana kadar az cekmedim dis gebelik , kurtaj , sonra perde ameliyati falan hamileyken dikis attirdim aman hepsi unutluyo emin ol sende ol ameliyatini kaldir engelleri kafan rahatlar hem hic korkmaAminnnnnnnnn aminnnnn kuzm Dileğim odur Rabbim ne zman dilemişse o gün olacakk beklyorm
Korkuyormm acısından çok iki tüpümde alırlar diye Allah hayrlsıını versnn hayrlısı ikisininde alınmasıyla alınsın.Oyle csnim ol ameliyatini bende bu oglusa kavusana kadar az cekmedim dis gebelik , kurtaj , sonra perde ameliyati falan hamileyken dikis attirdim aman hepsi unutluyo emin ol sende ol ameliyatini kaldir engelleri kafan rahatlar hem hic korkma
Ben mamayla beslediğim için 5.ayda başlarım ama benimkinin hiç iştahı yok keşke yeseZaten destekli yastiklarla hafif egimli oturtuyorum durmuyo sipa3.5 ayi gectik biraz iste ek gidaya ne zaamn baslamayi dusunuyosn
Sabrın sonu selamet inşallah canım. Sabreyle. Rabbim en hayırlı zamanda gönlüne göre nasip etsin inşallah. Olacak canım. En güzel ve en hayırlı zamanda sağlıkla inşallah.Ah canım sabırla da bekledik koca 1 sene gecti az önce anladım dayanamadım gerçekten ne kadar zor bi imtihanmış ve o kadar cok hamile arkadasım varki bu ara kafadan cıkmıyo bazen bu düşünceler
Amin canım. İnşallah. Ne güzel de ablalık yapar prensesin. Maşallah canım.Yaaa çok sevindi cnm ya inanazsn gelip gidip seviyor kardeşim kardeşim diye konuşuyor Rabbim sağlıkla kucağımıza da aldırır insAllah
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.Gerçekten bu ay hiç aklına gelmedi mi ilişkiye girdiğinde falan... aslında bu ay bende rahattım ama bat yaklaşınca gene acaba mı dedim..
Cok sağol canım benim adım Zehra bu Arada böyle de dua edebilirsin ❤ Allahım isteyen herkese nasip etsin içinde de bana bazen diyorum sanki hiç olmayacak
Selam canım. Valla alışma zamanları. 1 aylık oldu Beste. Kaç gündür çok huysuz. Göz testi oldu. Aşı oldu derken uykusuz gecelerdehiz. Uyumak istiyorum artık.Kizlar nasilsinz bayadir giremedim ya yogunluk misafir yorgunluk kosturma geciyo simdi okudumFit mutlu anne canim doktora gittinmi kese kalp atisi falan ne durumdaisinn? N Nan85 canim gecmis olsun kizin nasil olduu? K Kutsal Alerji ve @Seymaaao kizlar hic sesisiniz cikmiyo nasilsinzzz ne yapiyosunuz ? BerraAksa_K canim ameliyatini olup sikintilardsn kurtulursun insalah kucagina bebegini sende alirsin Allah isteyen herkese nasip etsin diger kizlar sizler ne yapiyosunz durumlar nasil
Hadi gözünaydın canım. Darısı kalp atışına inşallah. Sağlıkla büyüsün minnakGittim cnm geçen hafta cuma kese gözüktü şeklide güzel dedi küçük gözüküyor dedi geç döllenme olduğu için kan tahlili vermiştim 9504 çıktı yükselmiş 9 aralığa randevu aldm bklm ❤ atışını duyarız insAllah o zmn
Çok çok k geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun inşallahKız hala hasta iyileşmeden oğlan okuldan başka bir griple eve geliyor az önce okuldan aradılar hasta gelin alın diye bir an önce kış bitsin istiyorum sen ve oğlun nasil
Allah yardımcın olsun canım. Zor valla. Ama alışıyor insan her zorluğa. Mecbur Bi şekilde idare ediyorsun. İnşallah daha iyi huylar da edinir oğluşunİyi valla kuzum oglusla ugrasip duruyom vala huyu suyu degistirdi uyumak istemek yatmak istemez oturcak beyfendi oturmak istiyo ya simdiden kendini kaldriyo yariya kadar uc kere 5 kere yapiyo yoruluyo basiyo cingari
Hadi hayırlısı canım. Güzel haberler gel inşallahAşılama oldum kuzum ben bekliyorum Cuma günü test günüm .
Seninki 4 aylık oldumuu cnm bnde dibine yastık koyunca dikiliyo onun üstünde bırakmam imkansızValla canim benimkide oyle ben cok hafif destele oturtuyo gibi yapiyorm artik napim agliyo devamlibide ben yaninda bsisi yiyemez oldm cocugungozu yediklermizde tekmeliyo bizi valla ayakalriyla istiyo resmen ek gidayi gecisi dusunuyorm bende ne zaman yaparim diye
İnsAllah canımAmin canım. İnşallah. Ne güzel de ablalık yapar prensesin. Maşallah canım.
Hadi gözünaydın canım. Darısı kalp atışına inşallah. Sağlıkla büyüsün minnak
Hakkinda hayirlisi canim insallah alinmaz en kotuyu dusunmeKorkuyormm acısından çok iki tüpümde alırlar diye Allah hayrlsıını versnn hayrlısı ikisininde alınmasıyla alınsın.
Valla bende mama vermek istemiyorum anne sutu arti ek gida yapim diyorum 4 bitince 5 te tattircam 5 bitip 6 ya girdigimzde baslicam diye dusunuyorumBen mamayla beslediğim için 5.ayda başlarım ama benimkinin hiç iştahı yok keşke yese
Ah canim ya uykusuzluk cok fena valla ilk zamanlar hele daha cok uykusuzluk sonra biraz duzene giriyo ama keaintisiz uyku yok artikSabrın sonu selamet inşallah canım. Sabreyle. Rabbim en hayırlı zamanda gönlüne göre nasip etsin inşallah. Olacak canım. En güzel ve en hayırlı zamanda sağlıkla inşallah.
Amin canım. İnşallah. Ne güzel de ablalık yapar prensesin. Maşallah canım.
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
Benim bu ay son dediğim ay oldu canım. Aklımda değil miydi, evet aklımdaydı. Ama son dedim. Artık doktora tedaviye gideceğim dedim. Hatta eşimi de götürecektim. Normal Bi şekilde olacağına olan inancım hiç yoktu açıkçası canım. Ama nasip oldu şükür. Sişze de nasip olacak inşallah.
Selam canım. Valla alışma zamanları. 1 aylık oldu Beste. Kaç gündür çok huysuz. Göz testi oldu. Aşı oldu derken uykusuz gecelerdehiz. Uyumak istiyorum artık.
Hadi gözünaydın canım. Darısı kalp atışına inşallah. Sağlıkla büyüsün minnak
Çok çok k geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canım. Zor valla. Ama alışıyor insan her zorluğa. Mecbur Bi şekilde idare ediyorsun. İnşallah daha iyi huylar da edinir oğluşun
Hadi hayırlısı canım. Güzel haberler gel inşallah
3 bucugu gevtik kuzum iste 1 hafta daaha 10 gun aonra 4 umuz bitiyo insallahSeninki 4 aylık oldumuu cnm bnde dibine yastık koyunca dikiliyo onun üstünde bırakmam imkansızek gıdaya şöyle 4. ayın sonunda yadaortalarında böyle çay kaşığı ucuyla tattırıcam mesela yoğurt vs çünkü 6. Ayda direk ek gıdaya geçen bebekler herseyi yemeyebiliyormuş o yüzden küçük küçük vrcm tadımlıkk bn zaten 2. Ayından beri suda veriyorum öyle 6.aya kdr gerek yok diyolar ama sudur bu yerini hiçbişey tutmaz diye düşünüyorum ki bebeğim çok kusan bir bebek ağzı çamur gibi oluyo o kalıntılarn gitmesi için bide pamukçuk olma riskini ortadan kaldırıyor
Anladım canım sende benim gibi düşünüyorsun zaten aramızda 20 gün var sanırım biz daha dün 3 aylık olduk bende aralıgın sonu ocak başı gibi tattırmaya başlıcam şubattada ek gıdaya geçicez Allahın izniyle3 bucugu gevtik kuzum iste 1 hafta daaha 10 gun aonra 4 umuz bitiyo insallahBende valla aralikta tattircam ocakda ek gidaya baslicam 5 ayi bitmis oluyo
Benim kızda çok kusuyor az mama emiyor bende 5.ayda ek gıdaya geçmeyi planlıyorum yoksa mama emdiği yok 2.5 aylik ve asi hala yapmadık gripSeninki 4 aylık oldumuu cnm bnde dibine yastık koyunca dikiliyo onun üstünde bırakmam imkansızek gıdaya şöyle 4. ayın sonunda yadaortalarında böyle çay kaşığı ucuyla tattırıcam mesela yoğurt vs çünkü 6. Ayda direk ek gıdaya geçen bebekler herseyi yemeyebiliyormuş o yüzden küçük küçük vrcm tadımlıkk bn zaten 2. Ayından beri suda veriyorum öyle 6.aya kdr gerek yok diyolar ama sudur bu yerini hiçbişey tutmaz diye düşünüyorum ki bebeğim çok kusan bir bebek ağzı çamur gibi oluyo o kalıntılarn gitmesi için bide pamukçuk olma riskini ortadan kaldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?