Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi valla kuzum oglusla ugrasip duruyom vala huyu suyu degistirdi uyumak istemek yatmak istemez oturcak beyfendi oturmak istiyo ya simdiden kendini kaldriyo yariya kadar uc kere 5 kere yapiyo yoruluyo basiyo cingari
ay cnm o bnm bebiştede var bugün 3 aylık olduk ama malallah bayadır bir yattığı yerden kalkmaya calışlıyor bayada kalkıyor hiç sevmiyor yatmayı dediğin gibi illa oturuck ha bide ne mümkün altında yarıya kdr yastıkla bırakmkama şükürler olsn herşeyinee evlatlarımızınn
Aşılama oldum kuzum ben bekliyorum Cuma günü test günüm .
Ay hadi cnm inşallah güzelsonuçlar alırsın dualarm seninle

Hafif eğitimli yastıklar var onu kullan 5.ayda başlarsın oturmaya yavaş yavaş. aman gelmesin çünkü çok kötü bir gripti ailecek yattık kaç aylık oldunuz biz 2.5 ayligiz
Zaten destekli yastiklarla hafif egimli oturtuyorum durmuyo sipa 3.5 ayi gectik biraz iste ek gidaya ne zaamn baslamayi dusunuyosn

Valla canim benimkide oyle ben cok hafif destele oturtuyo gibi yapiyorm artik napim agliyo devamli bide ben yaninda bsisi yiyemez oldm cocugungozu yediklermizde tekmeliyo bizi valla ayakalriyla istiyo resmen ek gidayi gecisi dusunuyorm bende ne zaman yaparim diye

Aminnnnnnnnn aminnnnn kuzm Dileğim odur Rabbim ne zman dilemişse o gün olacakk beklyorm
Oyle csnim ol ameliyatini bende bu oglusa kavusana kadar az cekmedim dis gebelik , kurtaj , sonra perde ameliyati falan hamileyken dikis attirdim aman hepsi unutluyo emin ol sende ol ameliyatini kaldir engelleri kafan rahatlar hem hic korkma

Oyle csnim ol ameliyatini bende bu oglusa kavusana kadar az cekmedim dis gebelik , kurtaj , sonra perde ameliyati falan hamileyken dikis attirdim aman hepsi unutluyo emin ol sende ol ameliyatini kaldir engelleri kafan rahatlar hem hic korkma
Korkuyormm acısından çok iki tüpümde alırlar diye Allah hayrlsıını versnn hayrlısı ikisininde alınmasıyla alınsın.

Ah canım sabırla da bekledik koca 1 sene gecti az önce anladım dayanamadım gerçekten ne kadar zor bi imtihanmış ve o kadar cok hamile arkadasım varki bu ara kafadan cıkmıyo bazen bu düşünceler
Sabrın sonu selamet inşallah canım. Sabreyle. Rabbim en hayırlı zamanda gönlüne göre nasip etsin inşallah. Olacak canım. En güzel ve en hayırlı zamanda sağlıkla inşallah.
Yaaa çok sevindi cnm ya inanazsn gelip gidip seviyor kardeşim kardeşim diye konuşuyor Rabbim sağlıkla kucağımıza da aldırır insAllah
Amin canım. İnşallah. Ne güzel de ablalık yapar prensesin. Maşallah canım.
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.
Benim bu ay son dediğim ay oldu canım. Aklımda değil miydi, evet aklımdaydı. Ama son dedim. Artık doktora tedaviye gideceğim dedim. Hatta eşimi de götürecektim. Normal Bi şekilde olacağına olan inancım hiç yoktu açıkçası canım. Ama nasip oldu şükür. Sişze de nasip olacak inşallah.
Selam canım. Valla alışma zamanları. 1 aylık oldu Beste. Kaç gündür çok huysuz. Göz testi oldu. Aşı oldu derken uykusuz gecelerdehiz. Uyumak istiyorum artık.
Hadi gözünaydın canım. Darısı kalp atışına inşallah. Sağlıkla büyüsün minnak
Kız hala hasta iyileşmeden oğlan okuldan başka bir griple eve geliyor az önce okuldan aradılar hasta gelin alın diye bir an önce kış bitsin istiyorum sen ve oğlun nasil
Çok çok k geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun inşallah
İyi valla kuzum oglusla ugrasip duruyom vala huyu suyu degistirdi uyumak istemek yatmak istemez oturcak beyfendi oturmak istiyo ya simdiden kendini kaldriyo yariya kadar uc kere 5 kere yapiyo yoruluyo basiyo cingari
Allah yardımcın olsun canım. Zor valla. Ama alışıyor insan her zorluğa. Mecbur Bi şekilde idare ediyorsun. İnşallah daha iyi huylar da edinir oğluşun
Aşılama oldum kuzum ben bekliyorum Cuma günü test günüm .
Hadi hayırlısı canım. Güzel haberler gel inşallah

Seninki 4 aylık oldumuu cnm bnde dibine yastık koyunca dikiliyo onun üstünde bırakmam imkansız ek gıdaya şöyle 4. ayın sonunda yadaortalarında böyle çay kaşığı ucuyla tattırıcam mesela yoğurt vs çünkü 6. Ayda direk ek gıdaya geçen bebekler herseyi yemeyebiliyormuş o yüzden küçük küçük vrcm tadımlıkk bn zaten 2. Ayından beri suda veriyorum öyle 6.aya kdr gerek yok diyolar ama sudur bu yerini hiçbişey tutmaz diye düşünüyorum ki bebeğim çok kusan bir bebek ağzı çamur gibi oluyo o kalıntılarn gitmesi için bide pamukçuk olma riskini ortadan kaldırıyor

Ah canim ya uykusuzluk cok fena valla ilk zamanlar hele daha cok uykusuzluk sonra biraz duzene giriyo ama keaintisiz uyku yok artik

3 bucugu gevtik kuzum iste 1 hafta daaha 10 gun aonra 4 umuz bitiyo insallah Bende valla aralikta tattircam ocakda ek gidaya baslicam 5 ayi bitmis oluyo

3 bucugu gevtik kuzum iste 1 hafta daaha 10 gun aonra 4 umuz bitiyo insallah Bende valla aralikta tattircam ocakda ek gidaya baslicam 5 ayi bitmis oluyo
Anladım canım sende benim gibi düşünüyorsun zaten aramızda 20 gün var sanırım biz daha dün 3 aylık olduk bende aralıgın sonu ocak başı gibi tattırmaya başlıcam şubattada ek gıdaya geçicez Allahın izniyle

Benim kızda çok kusuyor az mama emiyor bende 5.ayda ek gıdaya geçmeyi planlıyorum yoksa mama emdiği yok 2.5 aylik ve asi hala yapmadık grip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…