Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasilsinz bayadir giremedim ya yogunluk misafir yorgunluk kosturma geciyo simdi okudum Fit mutlu anne canim doktora gittinmi kese kalp atisi falan ne durumdaisinn? N Nan85 canim gecmis olsun kizin nasil olduu? K Kutsal Alerji ve Kutsalsekerpare kizlar hic sesisiniz cikmiyo nasilsinzzz ne yapiyosunuz ? BerraAksa_K canim ameliyatini olup sikintilardsn kurtulursun insalah kucagina bebegini sende alirsin Allah isteyen herkese nasip etsin diger kizlar sizler ne yapiyosunz durumlar nasil

Gittim cnm geçen hafta cuma kese gözüktü şeklide güzel dedi küçük gözüküyor dedi geç döllenme olduğu için kan tahlili vermiştim 9504 çıktı yükselmiş 9 aralığa randevu aldm bklm atışını duyarız insAllah o zmn

Kız hala hasta iyileşmeden oğlan okuldan başka bir griple eve geliyor az önce okuldan aradılar hasta gelin alın diye bir an önce kış bitsin istiyorum sen ve oğlun nasil

Kız hala hasta iyileşmeden oğlan okuldan başka bir griple eve geliyor az önce okuldan aradılar hasta gelin alın diye bir an önce kış bitsin istiyorum sen ve oğlun nasil
Çok geçmiş olsun kuzum oğlanda iyileşmeden gönderme okulu , inşallah iyileşir .Gerçi başkasından da geçiyor da bir zamanı oluyor onun . Prenses de iyileşir inşallah

Aminn kuzum iyiyim şimdilik bekliyorum Sen nasılsın oğluşun nasıl

CAnim ne guzel iyi keseyi grmussun darisi kalp atisina insallah az kalmis

Ay canim gecmis olaun ya cocuklar hastalancagina olan bize olsa keske bize daha kis gelmedi bide bakalm neler yasicaz benim oglan bi huy degistirdi canim ya uyumak istemiyo uyuturken devamli agliuo falan biberon reddetti devamli mememde yasiyoz bu ara bide kalkmaya calisiyo oturmak istiyo onu napcam bilmiyorm oturmak icin cok erken ama

Aminn kuzum iyiyim şimdilik bekliyorum Sen nasılsın oğluşun nasıl
İyi valla kuzum oglusla ugrasip duruyom vala huyu suyu degistirdi uyumak istemek yatmak istemez oturcak beyfendi oturmak istiyo ya simdiden kendini kaldriyo yariya kadar uc kere 5 kere yapiyo yoruluyo basiyo cingari

İyi valla kuzum oglusla ugrasip duruyom vala huyu suyu degistirdi uyumak istemek yatmak istemez oturcak beyfendi oturmak istiyo ya simdiden kendini kaldriyo yariya kadar uc kere 5 kere yapiyo yoruluyo basiyo cingari
Maşallahhh ona annesi bi ara huy suy değiştiriyorlar

Çok geçmiş olsun kuzum oğlanda iyileşmeden gönderme okulu , inşallah iyileşir .Gerçi başkasından da geçiyor da bir zamanı oluyor onun . Prenses de iyileşir inşallah
Malesef bana kalsa hiç göndermem 4 yaşındaki çocuğu burada zorunlu eğitim olduğu için rapor istiyor doktor gribe rapor vermiyor

Hafif eğitimli yastıklar var onu kullan 5.ayda başlarsın oturmaya yavaş yavaş. aman gelmesin çünkü çok kötü bir gripti ailecek yattık kaç aylık oldunuz biz 2.5 ayligiz

Aminnnnnnnnn aminnnnn kuzm Dileğim odur Rabbim ne zman dilemişse o gün olacakk beklyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…