Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok sevindi cnm ya inanazsn gelip gidip seviyor kardeşim kardeşim diye konuşuyor Rabbim sağlıkla kucağımıza da aldırır insAllah
Doğsun kıskançlık başlar bizimki daha alışmadı 2 aylik oldu ama evine gitsin diyor

Canım eşimde bişey yok bi sperm hareketsizliği gözüktü onu da iki kere hamile kaldığım için önemsemedi dr bende de en son gittiğim dr yumurta tembelliği var dedi ama başka diyen olmadı rahim filmim de cok güzel çıktı ne bileyim başka da sorun yok yani görünenimi nasip olmadı bi türlü

Aminnnn inşallah kuzum Allah razı olsun

MaşAllah ne güzel işte canım sorun yok olmaması için de sebep b yok demektir sen gönlünü ferah tut

Ay canim gunlerdir misafir agirliyorum bebek gormelwe bitmedi oglumda hastaydi huyu suyu degisti cocugun gene ugrasiyorum valla uykusuzluk bi yandan sendr durumlar ne
Bizde 2 aylik asi vardı kız grip olunca yapmadılar haftaya gun verdiler inş.baska gribe yakalanmaz da asi oluruz benimkinin iştahı çok az doğru düzgün mama yemiyor acaba mamamı değiştirsem falan filan kafamda deli sorular

Kızlar size bisey sorayim 28 ekimde adet oldum 3 gun sürdü 13 kasımda korunmasız bir ilişki oldu hamile kalmam degilmi kaç gündür üzülüyorum 26 sında spiral takılacak

Kızlar size bisey sorayim 28 ekimde adet oldum 3 gun sürdü 13 kasımda korunmasız bir ilişki oldu hamile kalmam degilmi kaç gündür üzülüyorum 26 sında spiral takılacak
Cnm niye öyle riske attın ki insAllah olmaz yumurtlama ne zamandi acaba kaç gundu döngün

Kuzum normalde kalmazsın uğraşsan ama böyle kalabilirsin bence bekle istersen . Etrafımda Var böyle korkutmak istememde Ben de bu evreye geçmek istiyorum

Degistir canim belki begenmemistir benimki cok yiyo ya bende azaltmaya calisiyorum 3 aylik cocuk 7 4000 oldu yemin ederim devamli memede icin kiyiliyo artik gece yatarken 150 cc mama iciyo uzerine beni emiyo kiyamam minik hasta mi oldu bebegin hasta olmasi ne zormus ama ya bende yeni atlattim asidan sonrada bi ates olur simdi

Canim inaallah kalman valla bende adet oldum ama erken daha ikinci gelmedi duzensiz olur dediker diye onemsemiyorum korunuyorm ama yinede korkuyom valla sprial bende dusunuyorm ama korkuyom taktirmaya zormu acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…