Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözünaydn kuzm Fit mutlu anne kuzm seni özelden de tebrik etmiştim burdan da tebrik etmek istedi sağlıkla ilerlesin güzel günlerin benmm durumum iyi değil beni eski nick'mden tanırsınz belki bazı arkadaşlar Vuslat ne zaman dı senelerdir dr gidip geliyorm herşey mükemmel diyip gönderiyorlar sürekli dış gebelik geçirdikten sonra kimyasal olmştu birde 1.5 senedr gebe kalamıyorm hala ne normal yoldan ne ilaçla dediki bizde bir daha rahim filmi çekelim 3 ay önce Rahim filmi çekildim iki tüpüm açık çıktı biri tıkalıydı ilk çektiğim filmde öyle demişlerdi bu seferde çektiğimde ikiiside açıldı gözün aydn dediler dünya bizim oldu hala olmayınca4 aya girdik başka bir dr gittik cok met ediyorlar ve gerçektn çok hoş bir dr MaşaAllah diyeyim eşim erkek dr istemediği için götrmüyordu en son mecbr kalınca götrdük beni gittik ve benm Rahim filmimi görmek istedi filmi gösterince kızmm senin tüplerin de sıvı birikmesi var dedi iyi değil tüplerinin durumu dedi ve dünyam başıma yıkıldı işte bu sıvı birikmesi hamilede kalsan tekrar dış gebelk ve düşük olr dedi asla doğmaz dedi çnkü bebek tutunmaya yakın beslenince o sıvı bebeği zehirliyor ve düşüyor dedi laporoskopi olman lazm dedi dr ve eğer tüplerin de aynı şekilde laporoskopi dede şişme gözkrse sıvı birikmesi görülürse iki tüpünde alınacak dedi bizeee öldümmm halada ölü gibiyim ve başka dr larada gitmemi önerdi ve asla bu şekil gebe kalma da zaten dedi yazık canına dedi dedim hocam ben daha 21 yaşndaym bana tüplerimi almanzdan bahsediyorsunuz inşallah gerk kalmaz dedi ama şuan o tüplerin sana bir yararı yok bu şekil tüp bebekte yapsan tutsada kalmaz bebeğin dedi tekrar ultrasonda baktı bana rahmin temiz hormonlarda temz yumrtalrnda iyi çalşyor dua et ki dermansız bir dersin yok dedi ağlayınca kızdı dr bana işte yarn bebegn le gelip bana teşekkür edecksn dedi ve biz bi kaç dr dahaa gezdk hepsi aynı şeyi söyledi bir tüpü kurtarabiliriz inşallah dediler bilmiyormm kızlar Rabbimn bir bildiği var demkki bu sornm o kadar gttim geldm 1.5 sendr ne para döktüm özelllere devlette ilaçlara demekki bir bildiği var Rabbimn bu ay gel dediler ama cesaret edemedim ne olr dua edin ne olr napaym bilmyorm

öncelikle Allah razı olsun cnm Rabbim sana da bu an önce sağlıkla nasıp etsin insAllah
Çok zor süreçlerden geçmişsn cnm insAllah da sağlıkla çıkacaksınız o süreçten en azidnan nedeni bulmuşlar cnm derdi veren Rabbim dermanı da verir insAllah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur temennimiz her zmn sadece senin minnoş daha nazlı snrm

Rabbim yardımcın olsun inşallahhh güzel haberler alırsın umduğundan da güzel ilerler inşallahhh canım

Rabbim hayırlısını versin inşallah hakkında

Amin kuzm evet temenimz bu Bende böyle düşünyorm en azndan sıkıntıyı bulmuşlar diyorm ama öncedn mi vardı şimdi mi oluştu birtürlü aklm ermiyor sizden tek isteğim o güzel duanızdır başka bişey istemem

Yaaa canım benim Rabbim yüzünü güldürsün insAllah inan her aklıma geldikçe dua edicem hepinize tek tek Rabbim sağlıkla nasip etsin insAllah

Rabbim yardımcın olsun inşallahhh güzel haberler alırsın umduğundan da güzel ilerler inşallahhh canım
Aminnnnnnnnn Çok teşekkür ederim bu ay zaten cesaret edemedim ameliyata adet olncaa bitince gidcm dr ameliyat olacm eğer hayrlısı tüplerimn alnmasysa Rabbim bir kapı açsn Zalim para düşkünü Dr. Lara düşürmesin aminnnnn Aminn

Aminnn inşallah Rabbim hayırlı insanlara denk getirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…