- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.561
12 eylül doğumlu sizinle aramız ne kadarAnladım canım sende benim gibi düşünüyorsun zaten aramızda 20 gün var sanırım biz daha dün 3 aylık olduk bende aralıgın sonu ocak başı gibi tattırmaya başlıcam şubattada ek gıdaya geçicez Allahın izniyle
Aynne canim aramiz cok yakin ben subatta calismay baslicam ya ocakta gecirmem lazim ek gidaya subayta birakcam kuzumu zTen ama ben bu ara agzina bazen yogurt suruyom cok aeviyo ben yerken tekmeliyo beni banada ver diye sankiAnladım canım sende benim gibi düşünüyorsun zaten aramızda 20 gün var sanırım biz daha dün 3 aylık olduk bende aralıgın sonu ocak başı gibi tattırmaya başlıcam şubattada ek gıdaya geçicez Allahın izniyle
Canim ben cok hafif pembe bi ciGi gordum ama boyle olup hamile cikmayanda cok var cikanda insallah gonlune gore olur bende cok korkuyorm ya korundugm halde sukur adet oldum insallah sendr olursunKızlar su testine bakın bir inş hamile değilim yarın olmam gerekirdi akıntı falan yok inş.adet olurum
Inş.olurum allah isteyene versin çok şükür 2 tane varCanim ben cok hafif pembe bi ciGi gordum ama boyle olup hamile cikmayanda cok var cikanda insallah gonlune gore olur bende cok korkuyorm ya korundugm halde sukur adet oldum insallah sendr olursun
Ay kusan bwbekte nasıl zor oluyo anlamadan üstünü sırılsıklam ediyor değişmesen olmaz sürekli kıyafet değişiyorm gerçi buara azaldı gibi amayinede kusuyor cnm buarada sizin aşı baya gecmiş sorun değilmi bu bebişin biran önce düzelsin inşallah kuzularmızhiç hasta olmasınBenim kızda çok kusuyor az mama emiyor bende 5.ayda ek gıdaya geçmeyi planlıyorum yoksa mama emdiği yok 2.5 aylik ve asi hala yapmadık grip
26 ağustos bnmki cnm aramız 17 gün12 eylül doğumlu sizinle aramız ne kadar
ya kuzum bnm yerimbn onu maşallah onaa bnmkinide kahvaltı yaprkn yanıma alıyom gözümün içine bakıyorAynne canim aramiz cok yakin ben subatta calismay baslicam ya ocakta gecirmem lazim ek gidaya subayta birakcam kuzumu zTen ama ben bu ara agzina bazen yogurt suruyom cok aeviyo ben yerken tekmeliyo beni banada ver diye sanki
banada hafif pembelik görndü ama sanmıyorm cnm inşallahhh lah yoktur çok erkenn bi zmnBu test
İnşaAllahh canm inşaAllahHakkinda hayirlisi canim insallah alinmaz en kotuyu dusunme
PEk olumlu değil kuzum bekleyelim dedi adette olmadım Pazartesi günü tekrar gideceğim .Umutlu Anne Bekleyiste test ne oldu merak ettim
Hayırlısı olsun nerde yasiyorsunPEk olumlu değil kuzum bekleyelim dedi adette olmadım Pazartesi günü tekrar gideceğim .
Canları sağolsun yeterki. Yapıcak Bi şey yokAh canim ya uykusuzluk cok fena valla ilk zamanlar hele daha cok uykusuzluk sonra biraz duzene giriyo ama keaintisiz uyku yok artik
Ya benim kız da çok fena kusuyor yaa. Yok mu Bi çözümüAy kusan bwbekte nasıl zor oluyo anlamadan üstünü sırılsıklam ediyor değişmesen olmaz sürekli kıyafet değişiyorm gerçi buara azaldı gibi amayinede kusuyor cnm buarada sizin aşı baya gecmiş sorun değilmi bu bebişin biran önce düzelsin inşallah kuzularmızhiç hasta olmasın
26 ağustos bnmki cnm aramız 17 gün
ya kuzum bnm yerimbn onu maşallah onaa bnmkinide kahvaltı yaprkn yanıma alıyom gözümün içine bakıyor
banada hafif pembelik görndü ama sanmıyorm cnm inşallahhh lah yoktur çok erkenn bi zmn
Yatağını hafif eğimli yap gazını mutlaka çıkar mama mi veriyorsun emziriyormusunCanları sağolsun yeterki. Yapıcak Bi şey yok
Ya benim kız da çok fena kusuyor yaa. Yok mu Bi çözümü
Canim reflu yataklari var egimli oyle yatirmayi dene istersenCanları sağolsun yeterki. Yapıcak Bi şey yok
valla cnm dogdugundan beri ince yastıkta yatırıyorum reflü yatagıda denedim hep kustu hatta biara her emdikten sonra 6 kere falan kusuyordu şimdi şimdi biaz azaldı gibi ama yinede bitmiş değil sırf bu yüzden uyanınca yatakta bırakamıyorum az zorlansa hemen attırıyor valla ama gazını çıkaramayınca daha cok oluyo sana önerim reflü yatağını dene ve gazını çıkarmadan yatırma bn bi gece uykusunda cıkarmıyorum ama onuda buara cıkartıcm gece uyanmayan bebişim uyumamaya başladı resmen huyu değişti kızımınCanları sağolsun yeterki. Yapıcak Bi şey yok
Hayır olmadım ama gebelik testi negatif 6sinda spiral takacak doktor adet olmadan takmam dedi inş olurum muallakta olmak cok kötu
Kilo almasi nasilvalla cnm dogdugundan beri ince yastıkta yatırıyorum reflü yatagıda denedim hep kustu hatta biara her emdikten sonra 6 kere falan kusuyordu şimdi şimdi biaz azaldı gibi ama yinede bitmiş değil sırf bu yüzden uyanınca yatakta bırakamıyorum az zorlansa hemen attırıyor valla ama gazını çıkaramayınca daha cok oluyo sana önerim reflü yatağını dene ve gazını çıkarmadan yatırma bn bi gece uykusunda cıkarmıyorum ama onuda buara cıkartıcm gece uyanmayan bebişim uyumamaya başladı resmen huyu değişti kızımın
Kilo Alımı iyi maşallah zaaten kilo alıyor diye normal karşılıyorlar tek ççare kesilmesini beklemkKilo almasi nasil
Ah kuzum benimde oglusun huyu degisti hep buyudukce daha cok degiscek sanirim ben 1 aylik olduktan sonra hep yastikla yatirdim benm oglumda hic kusma olmadi ama gece uyanmalar gazdan olabikir benimkide cok uyaniyo bu ara gece normalde kac kere kalkiyo mamami veriyosn emziriyomusunvalla cnm dogdugundan beri ince yastıkta yatırıyorum reflü yatagıda denedim hep kustu hatta biara her emdikten sonra 6 kere falan kusuyordu şimdi şimdi biaz azaldı gibi ama yinede bitmiş değil sırf bu yüzden uyanınca yatakta bırakamıyorum az zorlansa hemen attırıyor valla ama gazını çıkaramayınca daha cok oluyo sana önerim reflü yatağını dene ve gazını çıkarmadan yatırma bn bi gece uykusunda cıkarmıyorum ama onuda buara cıkartıcm gece uyanmayan bebişim uyumamaya başladı resmen huyu değişti kızımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?