- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.581
Anladim canim olursun insallah valla artik hamilelik den korkuyoz hey gidi dunya hamile kalalim siye gunler saydik simdide kalmayalm diye insanogluHayır olmadım ama gebelik testi negatif 6sinda spiral takacak doktor adet olmadan takmam dedi inş olurum muallakta olmak cok kötu
O zaman sorun yok eğer bebek kilo almıyor ve gerileme varsa sorun olur belkide bebek fazlasını çıkarıyor iyi beslediğim icinKilo Alımı iyi maşallah zaaten kilo alıyor diye normal karşılıyorlar tek ççare kesilmesini beklemk
ya aslında geceleri verdiğim maflor probiyotikle gaz problemini çözmüştük 3 aylık oldugundan beri gaz geri geldi sanki düzen bozuldu uyumuyo geç uyuyo geç uyuduğu halde gece uyanıyor anlayamadm uyku eğitimi vermk istiyorum ama nasıl ve neren baslıcm bilmiyorum emzik agzında tutmuyo direk fırlatıyor diliyle eee tek yatagına koyunca kalkmak için çabalıyor bu seferde kusuyorr bazen çıkmaza giriyorum ve çözüm bulamayınca çok çaresiz hissediyorum ama yinede şükürler olsun iyiki varlarrAh kuzum benimde oglusun huyu degisti hep buyudukce daha cok degiscek sanirim ben 1 aylik olduktan sonra hep yastikla yatirdim benm oglumda hic kusma olmadi ama gece uyanmalar gazdan olabikir benimkide cok uyaniyo bu ara gece normalde kac kere kalkiyo mamami veriyosn emziriyomusun
Valla iyi besliyomuyum bilmiyorm kilo alımı iyi ama buay emerkn de sıkıntı yaratmaya baasladı kendini geeri atıyor sonra tekrar yapışıyor memede ağlamaya başlıyor valla lızımı tanıyamıyorm artkO zaman sorun yok eğer bebek kilo almıyor ve gerileme varsa sorun olur belkide bebek fazlasını çıkarıyor iyi beslediğim icin
Valla canim bende uyuturken cok zorluk fekiyorum huyu degisti uyuturlen agliyo tesmen aglaya aglaya uyuyoruz ve asla 40 dakkdan uzun uyumuyo gunduzleri sasirdim kaldim bende emziriyoeum ama gece mama takviyesi yapiyorum benimkise memede bi etrafi izliyo ki gorme kendini itiyo sokamiuorm agzina tekrar sonra bi daha emmek istiyo bunaldim meme benimkide asla almadi uyku egitimini cok arastiriyom bende nasil baslicam nerden bilmiyom ilk sallamayi kesmek alzim ama sallamasam nasik uyucakya aslında geceleri verdiğim maflor probiyotikle gaz problemini çözmüştük 3 aylık oldugundan beri gaz geri geldi sanki düzen bozuldu uyumuyo geç uyuyo geç uyuduğu halde gece uyanıyor anlayamadm uyku eğitimi vermk istiyorum ama nasıl ve neren baslıcm bilmiyorum emzik agzında tutmuyo direk fırlatıyor diliyle eee tek yatagına koyunca kalkmak için çabalıyor bu seferde kusuyorr bazen çıkmaza giriyorum ve çözüm bulamayınca çok çaresiz hissediyorum ama yinede şükürler olsun iyiki varlarrbuarada emziriyorum cnm
Valla iyi besliyomuyum bilmiyorm kilo alımı iyi ama buay emerkn de sıkıntı yaratmaya baasladı kendini geeri atıyor sonra tekrar yapışıyor memede ağlamaya başlıyor valla lızımı tanıyamıyorm artk ☹
Benimkide mama istemiyor şaştım kaldım markayı değiştireyim dedim bor an önce 5 aylik olsada ek gıdaya geçsem böyle zor oluyorya aslında geceleri verdiğim maflor probiyotikle gaz problemini çözmüştük 3 aylık oldugundan beri gaz geri geldi sanki düzen bozuldu uyumuyo geç uyuyo geç uyuduğu halde gece uyanıyor anlayamadm uyku eğitimi vermk istiyorum ama nasıl ve neren baslıcm bilmiyorum emzik agzında tutmuyo direk fırlatıyor diliyle eee tek yatagına koyunca kalkmak için çabalıyor bu seferde kusuyorr bazen çıkmaza giriyorum ve çözüm bulamayınca çok çaresiz hissediyorum ama yinede şükürler olsun iyiki varlarrbuarada emziriyorum cnm
Valla iyi besliyomuyum bilmiyorm kilo alımı iyi ama buay emerkn de sıkıntı yaratmaya baasladı kendini geeri atıyor sonra tekrar yapışıyor memede ağlamaya başlıyor valla lızımı tanıyamıyorm artk ☹
Büyüdükçe artık uyku süresi azalır diye biliyorum bir uyur bir kalkar çünkü keşif zamanları başlıyorValla canim bende uyuturken cok zorluk fekiyorum huyu degisti uyuturlen agliyo tesmen aglaya aglaya uyuyoruz ve asla 40 dakkdan uzun uyumuyo gunduzleri sasirdim kaldim bende emziriyoeum ama gece mama takviyesi yapiyorum benimkise memede bi etrafi izliyo ki gorme kendini itiyo sokamiuorm agzina tekrar sonra bi daha emmek istiyo bunaldim meme benimkide asla almadi uyku egitimini cok arastiriyom bende nasil baslicam nerden bilmiyom ilk sallamayi kesmek alzim ama sallamasam nasik uyucak
Evet ama 2 saat uyanik kalabilir diyo soktor aonra uyumasi lazim ama bizimkki 40 dkdan fazla uyumuyo bende anlamadim gitti canim benimkide mama biberon almiyodu ben mamayi sevmiyo zannetmistim biberonla anlasamiyomus basligini degistirdim cift delikli aldim ben degismemistim yeni doganla devam ediyoduk degistikden sonra geri mama almaya basladi aksam yatarken sukurBüyüdükçe artık uyku süresi azalır diye biliyorum bir uyur bir kalkar çünkü keşif zamanları başlıyor
valla cnm az cok aynı şeyleri yaşıyoruz ama bu meme reddi savaşmaları falan normalmiş sakın bırakma o geri çeksede sen inatla ver geçicekmiş bunlar ya inşallah eski haline geri döner kuzular ve buarada uyku eğitimindede aynı noktadayız kafam karmakarışıkValla canim bende uyuturken cok zorluk fekiyorum huyu degisti uyuturlen agliyo tesmen aglaya aglaya uyuyoruz ve asla 40 dakkdan uzun uyumuyo gunduzleri sasirdim kaldim bende emziriyoeum ama gece mama takviyesi yapiyorum benimkise memede bi etrafi izliyo ki gorme kendini itiyo sokamiuorm agzina tekrar sonra bi daha emmek istiyo bunaldim meme benimkide asla almadi uyku egitimini cok arastiriyom bende nasil baslicam nerden bilmiyom ilk sallamayi kesmek alzim ama sallamasam nasik uyucak
arkadaşım dediği gibi bir biberon başlığınımı değişsen belki o küçük geliyordur artk cnmBenimkide mama istemiyor şaştım kaldım markayı değiştireyim dedim bor an önce 5 aylik olsada ek gıdaya geçsem böyle zor oluyor
Unuttum sana O zaman söylemeyi biberon başlığındaki o delikleri biraz genişlet çatalla yoksa emmez ve büyüdükçe sen bir delik ac çünkü az gelince ekmekten yorulur ve birakirEvet ama 2 saat uyanik kalabilir diyo soktor aonra uyumasi lazim ama bizimkki 40 dkdan fazla uyumuyo bende anlamadim gitti canim benimkide mama biberon almiyodu ben mamayi sevmiyo zannetmistim biberonla anlasamiyomus basligini degistirdim cift delikli aldim ben degismemistim yeni doganla devam ediyoduk degistikden sonra geri mama almaya basladi aksam yatarken sukur
Ilk çocuğu mamayla büyüttum biberon konusunda deneyimliyim delik açtım benim kız biraz değişikvalla cnm az cok aynı şeyleri yaşıyoruz ama bu meme reddi savaşmaları falan normalmiş sakın bırakma o geri çeksede sen inatla ver geçicekmiş bunlar ya inşallah eski haline geri döner kuzular ve buarada uyku eğitimindede aynı noktadayız kafam karmakarışık
arkadaşım dediği gibi bir biberon başlığınımı değişsen belki o küçük geliyordur artk cnm
Eee sen deneyimlisin bu konuda ben akıl yürüttüm sadeceeIlk çocuğu mamayla büyüttum biberon konusunda deneyimliyim delik açtım benim kız biraz değişik
Adet oldum bugün çok sevincliyimEee sen deneyimlisin bu konuda ben akıl yürüttüm sadecee
Aynen canim zaten emziiriorum emiyo beni sikinti yaratmiyo ama oynayarak emiyo bi etrafina bakiyo geri yapisiyo yarim saatten fezla suruyo ama benim sutum yetmiyo arrik cocugum 8 kiloyu gecti mama takviyesi yapiylrum ozellukle gece uykusuna gecerken emzirip uzerine mama veriyorum uyku egitiminide vermek istiyorum ama bazilari aglaya aglaya uyucak diyo bazilari asla aglamaya terk etmeyin alin sakinlestirin yayaga geri koyun falan benimki suan sallanirken bile agliuo nasil olcak bilmiyorumvalla cnm az cok aynı şeyleri yaşıyoruz ama bu meme reddi savaşmaları falan normalmiş sakın bırakma o geri çeksede sen inatla ver geçicekmiş bunlar ya inşallah eski haline geri döner kuzular ve buarada uyku eğitimindede aynı noktadayız kafam karmakarışık
arkadaşım dediği gibi bir biberon başlığınımı değişsen belki o küçük geliyordur artk cnm
Ben degistirdim canin yeni aldim cift delikli ikili satiliyomus digerine de bi delik acarim igneyle artik 3 delik yaprim oluyosa oyleUnuttum sana O zaman söylemeyi biberon başlığındaki o delikleri biraz genişlet çatalla yoksa emmez ve büyüdükçe sen bir delik ac çünkü az gelince ekmekten yorulur ve birakir
Gözünaydın cnmAdet oldum bugün çok sevincliyim
Ohh seninkinin kilosuna maşallah cnm buarada yetmiyosa mama takviyesi olck bebişlermiz doysun sağlıklı olsun yeterki buarada bende uyku eüitimi vercm diyorum ama kesinlikle bebeği ağlatarak değil bn ona cok karşıyım bebeğinin güvende hissettiği sığındığı tek kişi anneykn böyle bişeyi yapmayı hiç doğru bulmuyorum eğer öye yapılıyorsa hiç yapmam zaten bn her zamn aynı saatlere alıştırmayı hedefliyorm şimdilik diğeri için yataga koy ağlayınca kucaga al sakinleştir yöntemi içinde sanırm bir süre sadeceevde yatması gerekiyrmuş bakalım kısmetAynen canim zaten emziiriorum emiyo beni sikinti yaratmiyo ama oynayarak emiyo bi etrafina bakiyo geri yapisiyo yarim saatten fezla suruyo ama benim sutum yetmiyo arrik cocugum 8 kiloyu gecti mama takviyesi yapiylrum ozellukle gece uykusuna gecerken emzirip uzerine mama veriyorum uyku egitiminide vermek istiyorum ama bazilari aglaya aglaya uyucak diyo bazilari asla aglamaya terk etmeyin alin sakinlestirin yayaga geri koyun falan benimki suan sallanirken bile agliuo nasil olcak bilmiyorum
geçmiş olsun cnm inşallah biran öce düzelirsiniz bizler iyiyiz çok şükür hepberaber büyümeye devam ediyoruz işteMerhaba kızlar nasılsınızşifremi kaybettim uzun zamandır e postaya düşmüyor sıfırlama zımbırtısı. Bugün hallettim artık.
K Kutsal Alerji canım doğumda yapmışsın rabbim sağlık sıhhat versin.
Keyifler nasıl güzeller biz biraz hastayız 2 gündür umarım herkes iyidir
Selam canım. Sağolasın. 43 gün oldu valla. Zaman çabuk geçiyor. Geçmişler olsun. Rabbim şifa versin canım. İyiyiz şükür. Huyuna suyuna alışmaya çalışıyorum benMerhaba kızlar nasılsınızşifremi kaybettim uzun zamandır e postaya düşmüyor sıfırlama zımbırtısı. Bugün hallettim artık.
K Kutsal Alerji canım doğumda yapmışsın rabbim sağlık sıhhat versin.
Keyifler nasıl güzeller biz biraz hastayız 2 gündür umarım herkes iyidir ❤
Sen çalışınca kim bakıcak canım?Aynne canim aramiz cok yakin ben subatta calismay baslicam ya ocakta gecirmem lazim ek gidaya subayta birakcam kuzumu zTen ama ben bu ara agzina bazen yogurt suruyom cok aeviyo ben yerken tekmeliyo beni banada ver diye sanki
Reflü yatağı var. Yine de kusuyor. Emziriyorum canım.Yatağını hafif eğimli yap gazını mutlaka çıkar mama mi veriyorsun emziriyormusun
Yatağı reflü ytağı. Yine de kusuyor valla. Geçecek inşallah zamanla. Sürekli üst değiştir falan. Sıkıntılı baya. Kilo alımı iyi neyseki.Canim reflu yataklari var egimli oyle yatirmayi dene istersen
Evet. Uyanınca hemen almazsak direk kusuyor. Ayy gece Uyusalar bari. Bakalım bizimkinde ne huylar gelişecek. Reflü yatağına ince yastık koymuyorum. Kafa çok yukarda oluyor öyle. Ama yatağıma ya da koltuğa koyacakacsam yastık kullanmaya başladım ben de.valla cnm dogdugundan beri ince yastıkta yatırıyorum reflü yatagıda denedim hep kustu hatta biara her emdikten sonra 6 kere falan kusuyordu şimdi şimdi biaz azaldı gibi ama yinede bitmiş değil sırf bu yüzden uyanınca yatakta bırakamıyorum az zorlansa hemen attırıyor valla ama gazını çıkaramayınca daha cok oluyo sana önerim reflü yatağını dene ve gazını çıkarmadan yatırma bn bi gece uykusunda cıkarmıyorum ama onuda buara cıkartıcm gece uyanmayan bebişim uyumamaya başladı resmen huyu değişti kızımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?