Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım bende düz yatakta yatırdığım için ince yastk koyuyorum yoksa reflü yatagına koyunca bende koymuyorm dediğn gibi yüksek oluyor nese bunlarda geçicek inşallah cnm bunada şükürr

Aynen canim kilosu iyi sukur boyuda oyle cok yaramaz bi bebek degil aglayan bi bebek degil ozeikle tek problemimiz gunduz uykularinin 45 dk ya gecmemesi bunu asamiyoruz bakalm nolcak uyku egitimi en cok bunun icin istiyom

Canim calisinca annem bakcsk ama hic birakmak istemiyorum ya kredi odemiyo olsaydim ucretsiz izne ayrilirsim herhalde ya cok alistim ogluma sadece emziriyomusun canim

Evet canım bende düz yatakta yatırdığım için ince yastk koyuyorum yoksa reflü yatagına koyunca bende koymuyorm dediğn gibi yüksek oluyor nese bunlarda geçicek inşallah cnm bunada şükürr
İnşallah. Şöyle temiz temiz kalsa da doya doya giydirsem bazen giydirirken kusuyor tekrar değiştiriyorum.
Canim calisinca annem bakcsk ama hic birakmak istemiyorum ya kredi odemiyo olsaydim ucretsiz izne ayrilirsim herhalde ya cok alistim ogluma sadece emziriyomusun canim
Ayy bizim de kredi var. İnanılmaz zor olacak izne ayrılmam
Maddi açıdan. . Ama mecbur ayrılıcam sanırım. Annem pek bakamadı yaa. Beceremedi
Bizde çok iyiyiz çok şükür kuzum ♥
Anlatt biraz kuzum. . Neler yapıyorsunuz. Nasıl gidiyor. Tecrübelerini paylaş.
Beste çok kusuyor.. Onun dışında alışmaya çalışıyoruz. Her gün Bi değişik

Canim ya valla hersey maddiyat ya bakici tutcan ona vercen ya kendin ayrilcan izne eger ailelerden yardim yoksa annen daha cok kucuk diye bakamamastr kiz baakr niye bakaamasin ben subatta baslicam iste 7. Ayine girmis olcak

1 güne 1 huy demişler çok çok değişcekler
Nisoş hanım 5 ay 5 günlük oldu artık o bir dana gelişimi iyi kuzum o kusmukludan Bi adette bende var kussun bişey olmaz az sık beslemek daha iyi reflü olmasın diye
Birazcıkta sümüklü burnu tıkanıyor her gün şırıngayla yıkıyorum rahat uyuyor
Artık uykumuz gece tamamen gündüz çok çok az uyuyo diş sıkıntısı başladı salyalar herşeyi yeme isteği
Gelişimi nasıl beste kuşumun?

Ek gıdaya ne zaman geçeceksiniz birde emziriyormusun yoksa mama mi bizde 3gun sonra 3.aya girecegiz

Neyden ameliyat olacaksın bilmiyorum ama eminim çok başarılı geçecek daha iyi olacaksın
Allah yardımcın olsun
İnşaAllahh kuzm laporoskopi olcm tüplerim de sıvı birikmesi var denildi bi kaç dr gittim hepsi ameliyat olman lazm diyor tüplerimi bağlayacaklar eger ikiside sıvı doluysa dua et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…