Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaAllahh kuzm laporoskopi olcm tüplerim de sıvı birikmesi var denildi bi kaç dr gittim hepsi ameliyat olman lazm diyor tüplerimi bağlayacaklar eger ikiside sıvı doluysa dua et lütfen
Bittim diyen kuluna yettim diye yetişen Rabbim seni darda bırakmaz canım benim elbet sanada yetişir duamdasın sağlıkla başarıyla geçsin inşallah bebiş muradınada kolay yoldan eriştirsin güzel Allahım

Bittim diyen kuluna yettim diye yetişen Rabbim seni darda bırakmaz canım benim elbet sanada yetişir duamdasın sağlıkla başarıyla geçsin inşallah bebiş muradınada kolay yoldan eriştirsin güzel Allahım
Aminnnnnnnnn gözlerim doldu okurken çnkü yaşadgma en güzel kelimeler dedikelrn kuzmmm Rabbim ellerimden tutsnn istegmmm bu

Benim kızım çok kusuyo o yüzden az sık besliyorum 120 cc 3 4 saatte bir veriyorum
Benim kız
Benim kızım çok kusuyo o yüzden az sık besliyorum 120 cc 3 4 saatte bir veriyorum
Benim kızda biberonu ağzına koydugumda çığlık çığlığa bağırıyor ne yapacagimi bilmiyorum kaşıkla veriyorum zorla ama geceleri perişanım ac ağlıyor ama ememiyor

Sadece mama veriyorum sütüm yeterli degil
Memeni emseydi az bişey bile süt olsa eds kolaydı biberonu değiştirebilirsin belki başkasını tutar denedin mi bilmiyorum ama doktorun ne dedi peki kaşık mamasınada yönlendirebiliyolar bazen
Çok zor tutmayan çocuk canım Allah yardımcın olsun

P.tesi gidecegiz doktora o kaşık maması ne oluyor silikon kaşık mi

Kuzmm ben laporoskobi olacm canm tüplerimde sıvı birkmesi var psikolojik iyi deglm zaten tüplerimi bağlayablrler Rabbimden tek istegm hayrlı olan olsun rahim filmi yorumlayablyormsn kuzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…