- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.621
Al kuzm bakHakkını helal et kuzum yeni gördüm at istersen bakim
Benim kızım çok kusuyo o yüzden az sık besliyorum 120 cc 3 4 saatte bir veriyorumKaç cc veriyorsunuz
Bittim diyen kuluna yettim diye yetişen Rabbim seni darda bırakmaz canım benim elbet sanada yetişir duamdasın sağlıkla başarıyla geçsin inşallah bebiş muradınada kolay yoldan eriştirsin güzel AllahımİnşaAllahh kuzm laporoskopi olcm tüplerim de sıvı birikmesi var denildi bi kaç dr gittim hepsi ameliyat olman lazm diyor tüplerimi bağlayacaklar eger ikiside sıvı doluysa dua et lütfen
Aminnnnnnnnn gözlerim doldu okurken çnkü yaşadgma en güzel kelimeler dedikelrn kuzmmm Rabbim ellerimden tutsnn istegmmm buBittim diyen kuluna yettim diye yetişen Rabbim seni darda bırakmaz canım benim elbet sanada yetişir duamdasın sağlıkla başarıyla geçsin inşallah bebiş muradınada kolay yoldan eriştirsin güzel Allahım
Benim kızBenim kızım çok kusuyo o yüzden az sık besliyorum 120 cc 3 4 saatte bir veriyorum
Benim kızda biberonu ağzına koydugumda çığlık çığlığa bağırıyor ne yapacagimi bilmiyorum kaşıkla veriyorum zorla ama geceleri perişanım ac ağlıyor ama ememiyorBenim kızım çok kusuyo o yüzden az sık besliyorum 120 cc 3 4 saatte bir veriyorum
Eds dene canım memeni emiyosa anne sütü alıyo muBenim kız
Benim kızda biberonu ağzına koydugumda çığlık çığlığa bağırıyor ne yapacagimi bilmiyorum kaşıkla veriyorum zorla ama geceleri perişanım ac ağlıyor ama ememiyor
Sadece mama veriyorum sütüm yeterli degilEds dene canım memeni emiyosa anne sütü alıyo mu
Memeni emseydi az bişey bile süt olsa eds kolaydı biberonu değiştirebilirsin belki başkasını tutar denedin mi bilmiyorum ama doktorun ne dedi peki kaşık mamasınada yönlendirebiliyolar bazenSadece mama veriyorum sütüm yeterli degil
P.tesi gidecegiz doktora o kaşık maması ne oluyor silikon kaşık miMemeni emseydi az bişey bile süt olsa eds kolaydı biberonu değiştirebilirsin belki başkasını tutar denedin mi bilmiyorum ama doktorun ne dedi peki kaşık mamasınada yönlendirebiliyolar bazen
Çok zor tutmayan çocuk canım Allah yardımcın olsun
Kaşıklı mama biberonları var canım belki onu önerebilir doktorun yol gösterecektir ama bi kaç biberonu dene belki birini sevmez diğerini severP.tesi gidecegiz doktora o kaşık maması ne oluyor silikon kaşık mi
Evet öyle yapacağım bugün alışverişe cikacagimKaşıklı mama biberonları var canım belki onu önerebilir doktorun yol gösterecektir ama bi kaç biberonu dene belki birini sevmez diğerini sever
Canım iltihap ve çökeltme var bunun için dr un antibiyotik vermiş olması gerek verdi mi ? Onun dışında hareket sayısı çok düşük değil ama daha yükselsin istersen kür uygulayabilirsiniz ... sen ne ameliyatı olacaksın ?Al kuzm bak
Kuzmm ben laporoskobi olacm canm tüplerimde sıvı birkmesi var psikolojik iyi deglm zaten tüplerimi bağlayablrler Rabbimden tek istegm hayrlı olan olsun rahim filmi yorumlayablyormsn kuzmCanım iltihap ve çökeltme var bunun için dr un antibiyotik vermiş olması gerek verdi mi ? Onun dışında hareket sayısı çok düşük değil ama daha yükselsin istersen kür uygulayabilirsiniz ... sen ne ameliyatı olacaksın ?
Şükür iyiyim sen nasılsın çocuklar nasılKızlar nasilsiniz S Sabirla bekliyordu K Kutsal Alerji @MeylenKutsalsekerpare Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu K kutsal zebra B Bir prenses annesi adını hatirlayamadiklarim nasilsiniz hamile olan varmi ek gıdaya geçen varmi
Ben iyiyim çocuklar biri iyi oluyor biri hasta oluyor çok şükür sende aşılama yapmıştın ne olduŞükür iyiyim sen nasılsın çocuklar nasıl
Allah iyilik versin hep iyi olsunlarBen iyiyim çocuklar biri iyi oluyor biri hasta oluyor çok şükür sende aşılama yapmıştın ne oldu
Günaydın kuzum iyidir çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl. 7 ocakta 3 aylık olacağız çok şükür her şey yolundaKızlar nasilsiniz S Sabirla bekliyordu K Kutsal Alerji @MeylenKutsalsekerpare Umutlu Anne Bekleyiste Kutsal Tiramisu K kutsal zebra B Bir prenses annesi adını hatirlayamadiklarim nasilsiniz hamile olan varmi ek gıdaya geçen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?