- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.641
Inş.en kısa zamanda olurAllah iyilik versin hep iyi olsunlarOlmadı kuzum .
12ocakta bizde 4 aylik olacağız bebeis biraz mızmız mama veriyorum emmiyor degisikGünaydın kuzum iyidir çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl. 7 ocakta 3 aylık olacağız çok şükür her şey yolunda
canim cok uzun zamandr girmesim ya esim askere gitmisti (19gun) ben annemin yanina geldi oglum hstalqndi serken bi nefes alamadim sanki ya aimdi sukur iyiyiz biz dah ek gidaya gecmesk 5 bucuk aylikken baslicaz doktorla oyle konustuk sen nasilsinKızlar nasilsiniz S Sabirla bekliyordu K Kutsal Alerji @Meylen @SeymaaaoUmutlu Anne Bekleyiste @Kutsal Tiramisu @kutsal zebra @Bir prenses annesi adını hatirlayamadiklarim nasilsiniz hamile olan varmi ek gıdaya geçen varmi
Bizde gripten bir türlü kurtulmadık hala mamayı az emiyor bir an önce 5 aylik olsada ek gıdaya geçsem 1.ayda 4 aylik olacakcanim cok uzun zamandr girmesim ya esim askere gitmisti (19gun) ben annemin yanina geldi oglum hstalqndi serken bi nefes alamadim sanki ya aimdi sukur iyiyiz biz dah ek gidaya gecmesk 5 bucuk aylikken baslicaz doktorla oyle konustuk sen nasilsin
Hemen mi çıktı yoksa bekledikten sonramı inş.hamilesindirKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
Testi tekrarlayın bir de adetinize daha varmış .Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
3 5 dk sonra çıktı ama varla yok arasında yani daha adetime 8 gün var ondan mı kiHemen mi çıktı yoksa bekledikten sonramı inş.hamilesindir
Gecer insallah canim ya bebeklerin hasta olmasicok kotu bisi valla bende ocAk 15 gibi baslicam ek gidayaBizde gripten bir türlü kurtulmadık hala mamayı az emiyor bir an önce 5 aylik olsada ek gıdaya geçsem 1.ayda 4 aylik olacak
Canim bende 7 gun once ogrenmistim cok silikti ama hemen cikmisti erken dollenme yasadiysan olabilir sikik ciZgi gorunuyo cubku bisi kullabdimi catlatma ignesi dalan onlarda yapiyo pozitif cunkuKızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
Hayır hiçbirşey kullanmadım ben ama ümitlensen mi bilmiyorum yaCanim bende 7 gun once ogrenmistim cok silikti ama hemen cikmisti erken dollenme yasadiysan olabilir sikik ciZgi gorunuyo cubku bisi kullabdimi catlatma ignesi dalan onlarda yapiyo pozitif cunku
Şükür iyiyim canım senKızlar nasilsiniz S Sabirla bekliyordu K Kutsal Alerji @Meylen @SeymaaaoUmutlu Anne Bekleyiste @Kutsal Tiramisu @kutsal zebra @Bir prenses annesi adını hatirlayamadiklarim nasilsiniz hamile olan varmi ek gıdaya geçen varmi
Ek gıdaya geçtik kuzum biz tadımlar bitti şimdi öğün olarak yiyoKızlar nasilsiniz S Sabirla bekliyordu K Kutsal Alerji @Meylen @SeymaaaoUmutlu Anne Bekleyiste @Kutsal Tiramisu @kutsal zebra @Bir prenses annesi adını hatirlayamadiklarim nasilsiniz hamile olan varmi ek gıdaya geçen varmi
Hayır hala aynıyım doktora gittik doktor dedi baz bebekler yemeyi sevmiyor buda o gruba giriyor dedi ek gıda darısı bize neler yediriyorsunEk gıdaya geçtik kuzum biz tadımlar bitti şimdi öğün olarak yiyo
Sen nasılsın çözdün mü biberon olayını
TEKRar yaparsin koyulasirsa pozitiftir canimHayır hiçbirşey kullanmadım ben ama ümitlensen mi bilmiyorum ya
Canin ya kac aylik basladin tam olarak tadimlar ne kadar surdu ogun olarak kac ogun ve ne veriyosun biraz cok oldu sorular ama bende baslicam ya heycanliuimEk gıdaya geçtik kuzum biz tadımlar bitti şimdi öğün olarak yiyo
Sen nasılsın çözdün mü biberon olayını
Burda ilk yogurta baslanir sonra sebzeler 3 gun kuralına göre ve en son meyveler verilir sonrada karıştırılıp veriliyor olası alerji riskini anlamak için aynı verdiğin şey 3 gun verilir ve en sondada biraz su veriliyor kabız olmaması içinCanin ya kac aylik basladin tam olarak tadimlar ne kadar surdu ogun olarak kac ogun ve ne veriyosun biraz cok oldu sorular ama bende baslicam ya heycanliuim
Burdada 3 gun 3 gun ama boyle tam olarak baslamak cok uzun surmez mi ben subatta ise baslicam da o yuzden herseyi mi 3 gun 3 gun yapcaz sebzeler falandamiB
Burda ilk yogurta baslanir sonra sebzeler 3 gun kuralına göre ve en son meyveler verilir sonrada karıştırılıp veriliyor olası alerji riskini anlamak için aynı verdiğin şey 3 gun verilir ve en sondada biraz su veriliyor kabız olmaması için
Valla hiç sorma bende şimdiden araştırmaya başladım ama kafam allak bullak oldu 3 gün kuralına uyarsak sebzeler meyveler çok uzun sürüyor ne kdr vericez nasıl vercez ve hangi sebzeler meyveler verilicek Allahım araştırıp duruyorum beynim yandı desem yalan demiş olmam ilk çocuk olunca çok takılıyoruz sanırım iyice bilen birisi anlatsada aydınlatsa bizi @Meylen cnm sen başlamışsın nasıl yaptın neyden ne kdr yediriyosun 3 gün kuralına uyuyor musun müsait olunca azcık anlatsan bize oluncaaBurdada 3 gun 3 gun ama boyle tam olarak baslamak cok uzun surmez mi ben subatta ise baslicam da o yuzden herseyi mi 3 gun 3 gun yapcaz sebzeler falandami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?