Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim cok uzun zamandr girmesim ya esim askere gitmisti (19gun) ben annemin yanina geldi oglum hstalqndi serken bi nefes alamadim sanki ya aimdi sukur iyiyiz biz dah ek gidaya gecmesk 5 bucuk aylikken baslicaz doktorla oyle konustuk sen nasilsin

canim cok uzun zamandr girmesim ya esim askere gitmisti (19gun) ben annemin yanina geldi oglum hstalqndi serken bi nefes alamadim sanki ya aimdi sukur iyiyiz biz dah ek gidaya gecmesk 5 bucuk aylikken baslicaz doktorla oyle konustuk sen nasilsin
Bizde gripten bir türlü kurtulmadık hala mamayı az emiyor bir an önce 5 aylik olsada ek gıdaya geçsem 1.ayda 4 aylik olacak

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım
Canim bende 7 gun once ogrenmistim cok silikti ama hemen cikmisti erken dollenme yasadiysan olabilir sikik ciZgi gorunuyo cubku bisi kullabdimi catlatma ignesi dalan onlarda yapiyo pozitif cunku

Ek gıdaya geçtik kuzum biz tadımlar bitti şimdi öğün olarak yiyo
Sen nasılsın çözdün mü biberon olayını
Hayır hala aynıyım doktora gittik doktor dedi baz bebekler yemeyi sevmiyor buda o gruba giriyor dedi ek gıda darısı bize neler yediriyorsun

B
Canin ya kac aylik basladin tam olarak tadimlar ne kadar surdu ogun olarak kac ogun ve ne veriyosun biraz cok oldu sorular ama bende baslicam ya heycanliuim
Burda ilk yogurta baslanir sonra sebzeler 3 gun kuralına göre ve en son meyveler verilir sonrada karıştırılıp veriliyor olası alerji riskini anlamak için aynı verdiğin şey 3 gun verilir ve en sondada biraz su veriliyor kabız olmaması için

Burdada 3 gun 3 gun ama boyle tam olarak baslamak cok uzun surmez mi ben subatta ise baslicam da o yuzden herseyi mi 3 gun 3 gun yapcaz sebzeler falandami

Burdada 3 gun 3 gun ama boyle tam olarak baslamak cok uzun surmez mi ben subatta ise baslicam da o yuzden herseyi mi 3 gun 3 gun yapcaz sebzeler falandami
Valla hiç sorma bende şimdiden araştırmaya başladım ama kafam allak bullak oldu 3 gün kuralına uyarsak sebzeler meyveler çok uzun sürüyor ne kdr vericez nasıl vercez ve hangi sebzeler meyveler verilicek Allahım araştırıp duruyorum beynim yandı desem yalan demiş olmam ilk çocuk olunca çok takılıyoruz sanırım iyice bilen birisi anlatsada aydınlatsa bizi @Meylen cnm sen başlamışsın nasıl yaptın neyden ne kdr yediriyosun 3 gün kuralına uyuyor musun müsait olunca azcık anlatsan bize oluncaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…