Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim canım çok şükür siz nasılsınız ? Prenses ablamız nasıl

Kocaman yaptım teyzesi
Ay 2 aylık diyince kulağıma ne kadar küçük geliyo sanki o yollardan geömemişim gibi
Biz iyiyiz siz nasılsınız kuzum =)
Kaç aylık oldu kız senin? Öyle mi oluyor? Çok mu geride kalmış gibi biz iyiyiz de gece uymuyor. Sabaha kadar ayaktayız. Geçecek ki bu günler yaa. Bi de şu kusma lar. Gına geldi artık valla.
Selam canım. İyiyiz şükür. Bebiş büyütmeye çalışıyoruz. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?

Düzelicek hepsi geçicek zaman su gibi akıyor diloşum gerçekten inanamayacaksın. Bende uyusana nolur diye yalvarırdım. Bünyede alışıyor tabi. Kusmalar için yapılacak en güzel şey bol bol önlük almak bizim yeni yeni azalıyor elbet oda biticek
Ayın 4ünde 6 aylık oluyoruz Biz
Nisanın her halini çok özlüyorum doya doya yaşıyorum baktım uyumuyo direnmiyorum yapıyorum Bi kahve açıyorum şarkı türkü yada film kızımla keyif yapıyorum
Biliyorum bu günler geri gelmicek çok güzel şey be evlat Allahım hasretiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin

Hadi inşallah saglıkla gelsinde . Sen ne hissediyorsun peki
insAllah canım önceliğimiz sağlık tabiki bilmiyorum ben erkek hissediyorum nedense kızım çok geç belli etmişti kendini bu sefer baya erken öğrendim bklm hayırlısı
oyyy MaşAllah ya zaman ne kadar hızlı vala çok duygulaniyorum burda neler neler konuştuk şimdi hepiniz doğum yaptınız sağlıkla büyüsün insAllah
Çok şükür canım yata kalka geçiyor bı sıkıntı yok
İnşallah bebişine sağlıklı olarak kavuş kuzu sende özlemişsindir bu maratonu ♥
Amin insAllah canım ya valla maratonu bilemiycem unuttuk baya hatırlıycaz ama bebek kokusunu sesini cidden özledik sağlıkla gelsin insAllah

San imreniyorum. Maşallah canım. 10 gündür mahvetti beni. Akşam 10 civarı başlıyor. Sabaha kadar uyumuyor uykusu olduğu halde. Bu sabah 6 givi bağırdım artık. Ne istiyorsun dedim. Oturup ağladım sonra. Öptüm. Özür diledim. Çok fena. Çok üzülüyorum sonra. Ama çok çaresiz kalıyorum. Uykusuzluk çok fena bazen. (((

Bende öyleydim canım güven bana 3. Aydan sonra senin vücudunda adapte olcak oda büyücek kendini suçlama o anlamıyor kızacsksak şimdi kızalım uykusuzluk çok fena ama aşılacak kuzum

@Meylen canim ek gida icin cevap vermissin uzun uzun sagol valla benimde oglum 1 haftaya 5 aylik olucak insallah gun gectikce hareketlendi ama cok guzel bi sevgi onu birakip ise gidicem diye cok uzuluyorum valla zaman su gibi akip gidiuo bende esime diyorum yeni dogdugu hali hatirlayamiyorum diye Allah herkese nasip etsin ama ise baslayncz bu uyku nolcak bilmiyorm bu ara uykulari cok duzrnsizlesti ama yeterki saglikli olsun K Kutsal Alerji canim o suan gazdan dolayi uyumuyodur ayaklarini sicsk tut devamli kendin rezene ve kimyon ic sutunden gecsin zamanla gece uykular duzeliyo tabi kesintisiz uyku yok ama en azindan uyuyosun

Canım kimyon tüketiyorum. Gazdan değil valla. Uykuyu kaçırdık mı böyle oluyor. Bu gece nası olacak bakalım. Çekecez artık Bi süre. Canları sağolsun.

En azından büyüdü biraz kuzum.bırakıp gidilebilir. Ben mecbur izne ayrılacağım. Çünkü 3 aylık oluyor. Anneme bile bırakamam. Durmuyor. Beni istiyor.

Gerçekten burdaki muhabbetleri özledim artk kimse bakamıyor gerçi bebişlerle ilgilenmekten bakamıyoruz çoğu zaman biz iyiyiz çok şükürr sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Bişey olursa aklına takılan falan yaz kuzum ne demek yavaş yavaş öğreniyoruz hep beraber ♥
çokk sağol cnm valla sayende bişeyler yerini buldu kafamda bakmaya devam ediyorum takılırsam hemen seni bulcamm
Ahh cnm o kusmalar beni benden aldıı valla azalır gibi olmuştu bitiyor sanırım dedim tekrar başladı doktorumuza götürdük kan ve idrar tahlili verdik midesinede bugun ultrason cektiler bakalım sonucunu yarn göstercez doktora
Sabır bir yerde tükenebiliyor canım hepimizde oluyor bende bi defasında bagırdım sonra aynı senin gibi ağlayıp özür dilemiştim çok kötüydü yaa aslında onların hiçbişeyden haberi yokki napsın yavrular yeri gelince büyükler cektiği gaz sancısı sebebiyle kıvranırken bebişler napsın inşallah geçicek bu günlerr daha dün karnımızdaydılar bak 4 aylık oldu benm ki çok şükürr

Aynen öyle canım sağlık olsun iyiyim canım şükür bı yaramazlik yok

Ya bizi geçtim onlar için de kötü bu kusma lar. İnşallah geçer bir an önce.
Valla artık sorun etmeyeceğim bunu. Uyumuyorsa da sağlık olsun. Derdi olmuyor genelde ama uyku vakti kaçtı mı başa dönüyoruz. Ondan aslında. Canları sağolsun yeterli.
Beste de 2 ay 1 haftalık oldu

Canım benim hatırlanmak bile çok güzel ama mesajı bile şimdi gördüm düşün
Biz 52 günlük olduk gaz problemini atlattık gibi şimdi de gündüz uyuma gece dans sorununu çözmeye çalışıyoruz
Sen nasılsın hamilelik nasıl? Bulantı kusma falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…