- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.681
Bende iyiyim cnm idare ediyoruz çok şükür bugunumuze
Yok kuzum bı sonraki kontrolde gösterirse görürüm artık 13 haftalık olacak o zmnCinsiyet belli oldu mu
İyiyim canım çok şükür siz nasılsınız ? Prenses ablamız nasılYa alıntin çıkmamış canım yeni gördüm k.b iyiyim Şükür sen nasılsın canım
K Kutsal Alerji @Kutsal TiramisuKutsal panter @Kutsal_zebra @Meylen @Seymaaao @Oha diyorum @BerraAksa_K Umutlu Anne Bekleyiste S Sabirla bekliyordu @Melteminaa @Peri Tozuu @nehirnil111 B Babygirl16 @uYKuCu KoaLa @Kutsal pamuk @Kutsalll BULUT @Lollapollosaa @busra1tan @yaprakali U Ufukta_bebek @Kazan Dibi @cheesecake-im AnGrYY daha aklıma gelmeyen bı sürü kızlar nasılsınız burda bi zamanlar ne sohbetler dönerdi dağıldik özlendiniz
Daim olsun canım Şükür iyiyiz hepimiz ablamız okula gidip geliyor günler geçiyor bklmİyiyim canım çok şükür siz nasılsınız ? Prenses ablamız nasıl
Aminn Allah iyilik versin canımmDaim olsun canım Şükür iyiyiz hepimiz ablamız okula gidip geliyor günler geçiyor bklm
Hadi inşallah saglıkla gelsinde . Sen ne hissediyorsun pekiYok kuzum bı sonraki kontrolde gösterirse görürüm artık 13 haftalık olacak o zmn
Kaç aylık oldu kız senin? Öyle mi oluyor? Çok mu geride kalmış gibiKocaman yaptım teyzesi
Ay 2 aylık diyince kulağıma ne kadar küçük geliyo sanki o yollardan geömemişim gibi
Biz iyiyiz siz nasılsınız kuzum =)
Selam canım. İyiyiz şükür. Bebiş büyütmeye çalışıyoruz. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?Ya alıntin çıkmamış canım yeni gördüm k.b iyiyim Şükür sen nasılsın canım
K Kutsal Alerji @Kutsal TiramisuKutsal panter @Kutsal_zebra @Meylen @Seymaaao @Oha diyorum @BerraAksa_K Umutlu Anne Bekleyiste S Sabirla bekliyordu @Melteminaa @Peri Tozuu @nehirnil111 B Babygirl16 @uYKuCu KoaLa @Kutsal pamuk @Kutsalll BULUT @Lollapollosaa @busra1tan @yaprakali U Ufukta_bebek @Kazan Dibi @cheesecake-im AnGrYY daha aklıma gelmeyen bı sürü kızlar ❤ nasılsınız burda bi zamanlar ne sohbetler dönerdi dağıldik özlendiniz
Düzelicek hepsi geçicek zaman su gibi akıyor diloşum gerçekten inanamayacaksın. Bende uyusana nolur diye yalvarırdım. Bünyede alışıyor tabi. Kusmalar için yapılacak en güzel şey bol bol önlük almakKaç aylık oldu kız senin? Öyle mi oluyor? Çok mu geride kalmış gibibiz iyiyiz de gece uymuyor. Sabaha kadar ayaktayız. Geçecek ki bu günler yaa. Bi de şu kusma lar. Gına geldi artık valla.
Selam canım. İyiyiz şükür. Bebiş büyütmeye çalışıyoruz. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?
İnşallah bebişine sağlıklı olarak kavuş kuzu sende özlemişsindir bu maratonuAynen cnm herkesin telasesi farklıbizde iyiyiz BKlm bı yaramazlik yok
insAllah canım önceliğimiz sağlık tabikiHadi inşallah saglıkla gelsinde . Sen ne hissediyorsun peki
oyyy MaşAllah ya zaman ne kadar hızlı vala çok duygulaniyorum burda neler neler konuştuk şimdi hepiniz doğum yaptınız sağlıkla büyüsün insAllahKaç aylık oldu kız senin? Öyle mi oluyor? Çok mu geride kalmış gibibiz iyiyiz de gece uymuyor. Sabaha kadar ayaktayız. Geçecek ki bu günler yaa. Bi de şu kusma lar. Gına geldi artık valla.
Selam canım. İyiyiz şükür. Bebiş büyütmeye çalışıyoruz. Sen nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik?
Amin insAllah canımİnşallah bebişine sağlıklı olarak kavuş kuzu sende özlemişsindir bu maratonu ♥
San imreniyorum. Maşallah canım. 10 gündür mahvetti beni. Akşam 10 civarı başlıyor. Sabaha kadar uyumuyor uykusu olduğu halde. Bu sabah 6 givi bağırdım artık. Ne istiyorsun dedim. Oturup ağladım sonra. Öptüm. Özür diledim. Çok fena. Çok üzülüyorum sonra. Ama çok çaresiz kalıyorum. Uykusuzluk çok fena bazen.Düzelicek hepsi geçicek zaman su gibi akıyor diloşum gerçekten inanamayacaksın. Bende uyusana nolur diye yalvarırdım. Bünyede alışıyor tabi. Kusmalar için yapılacak en güzel şey bol bol önlük almakbizim yeni yeni azalıyor elbet oda biticek
Ayın 4ünde 6 aylık oluyoruz Biz
Nisanın her halini çok özlüyorum doya doya yaşıyorum baktım uyumuyo direnmiyorum yapıyorum Bi kahve açıyorum şarkı türkü yada film kızımla keyif yapıyorum
Biliyorum bu günler geri gelmicek çok güzel şey be evlat Allahım hasretiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin
Bende öyleydim canım güven bana 3. Aydan sonra senin vücudunda adapte olcak oda büyücek kendini suçlama o anlamıyor kızacsksak şimdi kızalımSan imreniyorum. Maşallah canım. 10 gündür mahvetti beni. Akşam 10 civarı başlıyor. Sabaha kadar uyumuyor uykusu olduğu halde. Bu sabah 6 givi bağırdım artık. Ne istiyorsun dedim. Oturup ağladım sonra. Öptüm. Özür diledim. Çok fena. Çok üzülüyorum sonra. Ama çok çaresiz kalıyorum. Uykusuzluk çok fena bazen.(((
İnşallah canım. 3. Aydan sonra düzene giriyor mu? Gece uyuyor mu meselaBende öyleydim canım güven bana 3. Aydan sonra senin vücudunda adapte olcak oda büyücek kendini suçlama o anlamıyor kızacsksak şimdi kızalım ♥ uykusuzluk çok fena ama aşılacak kuzum
Canım kimyon tüketiyorum. Gazdan değil valla. Uykuyu kaçırdık mı böyle oluyor. Bu gece nası olacak bakalım. Çekecez artık Bi süre. Canları sağolsun.@Meylen canim ek gida icin cevap vermissin uzun uzun sagol valla benimde oglum 1 haftaya 5 aylik olucak insallah gun gectikce hareketlendi ama cok guzel bi sevgi onu birakip ise gidicem diye cok uzuluyorum valla zaman su gibi akip gidiuo bende esime diyorum yeni dogdugu hali hatirlayamiyorum diye Allah herkese nasip etsin ama ise baslayncz bu uyku nolcak bilmiyorm bu ara uykulari cok duzrnsizlesti ama yeterki saglikli olsun K Kutsal Alerji canim o suan gazdan dolayi uyumuyodur ayaklarini sicsk tut devamli kendin rezene ve kimyon ic sutunden gecsin zamanla gece uykular duzeliyo tabi kesintisiz uyku yok ama en azindan uyuyosun
Gerçekten burdaki muhabbetleri özledim artk kimse bakamıyor gerçi bebişlerle ilgilenmekten bakamıyoruz çoğu zaman biz iyiyiz çok şükürr sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikYa alıntin çıkmamış canım yeni gördüm k.b iyiyim Şükür sen nasılsın canım
K Kutsal Alerji @Kutsal TiramisuKutsal panter @Kutsal_zebra @Meylen @Seymaaao @Oha diyorum @BerraAksa_K Umutlu Anne Bekleyiste S Sabirla bekliyordu @Melteminaa @Peri Tozuu @nehirnil111 B Babygirl16 @uYKuCu KoaLa @Kutsal pamuk @Kutsalll BULUT @Lollapollosaa @busra1tan @yaprakali U Ufukta_bebek @Kazan Dibi @cheesecake-im AnGrYY daha aklıma gelmeyen bı sürü kızlar ❤ nasılsınız burda bi zamanlar ne sohbetler dönerdi dağıldik özlendiniz
çokk sağol cnm valla sayende bişeyler yerini buldu kafamdaBişey olursa aklına takılan falan yaz kuzum ne demek yavaş yavaş öğreniyoruz hep beraber ♥
Ahh cnm o kusmalar beni benden aldıı valla azalır gibi olmuştu bitiyor sanırım dedim tekrar başladı doktorumuza götürdük kan ve idrar tahlili verdik midesinede bugun ultrason cektiler bakalım sonucunu yarn göstercez doktoraKaç aylık oldu kız senin? Öyle mi oluyor? Çok mu geride kalmış gibibiz iyiyiz de gece uymuyor. Sabaha kadar ayaktayız. Geçecek ki bu günler yaa. Bi de şu kusma lar. Gına geldi artık valla.
Sabır bir yerde tükenebiliyor canım hepimizde oluyor bende bi defasında bagırdım sonra aynı senin gibi ağlayıp özür dilemiştim çok kötüydü yaa aslında onların hiçbişeyden haberi yokki napsın yavrular yeri gelince büyükler cektiği gaz sancısı sebebiyle kıvranırken bebişler napsın inşallah geçicek bu günlerr daha dün karnımızdaydılar bak 4 aylık oldu benm ki çok şükürrSan imreniyorum. Maşallah canım. 10 gündür mahvetti beni. Akşam 10 civarı başlıyor. Sabaha kadar uyumuyor uykusu olduğu halde. Bu sabah 6 givi bağırdım artık. Ne istiyorsun dedim. Oturup ağladım sonra. Öptüm. Özür diledim. Çok fena. Çok üzülüyorum sonra. Ama çok çaresiz kalıyorum. Uykusuzluk çok fena bazen.(((
Aynen öyle canım sağlık olsunGerçekten burdaki muhabbetleri özledim artk kimse bakamıyor gerçi bebişlerle ilgilenmekten bakamıyoruz çoğu zaman biz iyiyiz çok şükürr sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
çokk sağol cnm valla sayende bişeyler yerini buldu kafamdabakmaya devam ediyorum takılırsam hemen seni bulcamm
Ahh cnm o kusmalar beni benden aldıı valla azalır gibi olmuştu bitiyor sanırım dedim tekrar başladı doktorumuza götürdük kan ve idrar tahlili verdik midesinede bugun ultrason cektiler bakalım sonucunu yarn göstercez doktora
Sabır bir yerde tükenebiliyor canım hepimizde oluyor bende bi defasında bagırdım sonra aynı senin gibi ağlayıp özür dilemiştim çok kötüydü yaa aslında onların hiçbişeyden haberi yokki napsın yavrular yeri gelince büyükler cektiği gaz sancısı sebebiyle kıvranırken bebişler napsın inşallah geçicek bu günlerr daha dün karnımızdaydılar bak 4 aylık oldu benm ki çok şükürr
Ya bizi geçtim onlar için de kötü bu kusma lar. İnşallah geçer bir an önce.Gerçekten burdaki muhabbetleri özledim artk kimse bakamıyor gerçi bebişlerle ilgilenmekten bakamıyoruz çoğu zaman biz iyiyiz çok şükürr sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
çokk sağol cnm valla sayende bişeyler yerini buldu kafamdabakmaya devam ediyorum takılırsam hemen seni bulcamm
Ahh cnm o kusmalar beni benden aldıı valla azalır gibi olmuştu bitiyor sanırım dedim tekrar başladı doktorumuza götürdük kan ve idrar tahlili verdik midesinede bugun ultrason cektiler bakalım sonucunu yarn göstercez doktora
Sabır bir yerde tükenebiliyor canım hepimizde oluyor bende bi defasında bagırdım sonra aynı senin gibi ağlayıp özür dilemiştim çok kötüydü yaa aslında onların hiçbişeyden haberi yokki napsın yavrular yeri gelince büyükler cektiği gaz sancısı sebebiyle kıvranırken bebişler napsın inşallah geçicek bu günlerr daha dün karnımızdaydılar bak 4 aylık oldu benm ki çok şükürr
Canım benim hatırlanmak bile çok güzel ama mesajı bile şimdi gördüm düşünYa alıntin çıkmamış canım yeni gördüm k.b iyiyim Şükür sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?