- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.721
Canım ben dayanamayıp sormuştum bi cinsiyet tahmininiz var mı erken ama diye belki öyle dersen bi tahminde bulunabilirtamam canım insAllah
Aynen canım Bayadir yemiyordum zaten ama yememek gerekiyor sanırım fenayım baya ben devlete gittiğim için açıkçası pek ümitli değilim söylemezler sanırım ama şans bklm Rabb'im önce sağlık versin kız erkek önemli değil cidden ikisi de kabulümyz Rabbim neyi hayırlı görürse o nasip olacak
Çok normal canım bir telaş bitiyor bir diğeri başlıyor hangisini düşüneceğini şaşırıyor insan, hamileliğin tadını çıkarayım diyorsun bulantısı, cinsiyeti, alışverişi, hazırlığı var deyip hamilelik biran önce bitsin diyorsun uykusuz geceleri, gazı, memesi diye düşünüp hamilelik güzel diyorsun ve sonuç hiçbirine doymadan hepsi geçip gitmiş oluyorDoğrudur cnm vala inanırım hem hızla geçsin istiyorum hem de hamilelgi yaşayım diom ne bilim karışık kafalar
denerim şansımı canım bklmCanım ben dayanamayıp sormuştum bi cinsiyet tahmininiz var mı erken ama diye belki öyle dersen bi tahminde bulunabilirrahatsız ediyorsa yeme canım bu aylarda cidden cok gaz oluyor bende de oluyordu cok fazla hemde şimdi biraz daha iyiyim o konuda
Ya kesinlikle böyle süreç ciddenÇok normal canım bir telaş bitiyor bir diğeri başlıyor hangisini düşüneceğini şaşırıyor insan, hamileliğin tadını çıkarayım diyorsun bulantısı, cinsiyeti, alışverişi, hazırlığı var deyip hamilelik biran önce bitsin diyorsun uykusuz geceleri, gazı, memesi diye düşünüp hamilelik güzel diyorsun ve sonuç hiçbirine doymadan hepsi geçip gitmiş oluyor
Canım yeni yazabildim siteye henüz girdim. Kusura bakma. Olsun sağlıkları yerinde olsunlar da12ocakta bizde 4 aylik olacağız bebeis biraz mızmız mama veriyorum emmiyor degisik
Aleyküm selam cnm iyiyim Şükür sen nasılsınSelam kızlar nasılsınıııız
İyi canım çok şükürAleyküm selam cnm iyiyim Şükür sen nasılsın
Çok şükür canım bı yaramazlik yok bklm yata kalka gidiyorİyi canım çok şükürnasıl gidiyor hamilelik
Su mama saatleri olmasa iyi emmiyor deli oluyorum 4 aylik olacağız çok şükür sen bebiş nasilsinizİyi canım çok şükürnasıl gidiyor hamilelik
Böyle böyle büyüyecekler artıkSu mama saatleri olmasa iyi emmiyor deli oluyorum 4 aylik olacağız çok şükür sen bebiş nasilsiniz
İyi canım çok şükür biz deÇok şükür canım bı yaramazlik yok bklm yata kalka gidiyor
Senin bebişle aran nasıl
İyi geceleri canım b iyiyim Şükür gece mesaisi sıkıştım uyandım şimdi de yeni uyku bastıİyi geceler şekerim nasılsın
İyi canım çok şükür ben de uyu uyu :) noldu cinsiyet belli mi inşallahİyi geceleri canım b iyiyim Şükür gece mesaisi sıkıştım uyandım şimdi de yeni uyku bastıtam dalarım yine uyanırım sen nasılsın canım
Daim olsun cnm insAllahİyi canım çok şükür ben de uyu uyu :) noldu cinsiyet belli mi inşallah
Sağlıklı olsun da inşallah canımcım yazarsın bana daDaim olsun cnm insAllahyok kuzum bu hafta cuma gidicem bklm ama sanmıyorum belli olacağını daha
Öyle cnm önce sağlıkSağlıklı olsun da inşallah canımcım yazarsın bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?