Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben dayanamayıp sormuştum bi cinsiyet tahmininiz var mı erken ama diye belki öyle dersen bi tahminde bulunabilir rahatsız ediyorsa yeme canım bu aylarda cidden cok gaz oluyor bende de oluyordu cok fazla hemde şimdi biraz daha iyiyim o konuda

Doğrudur cnm vala inanırım hem hızla geçsin istiyorum hem de hamilelgi yaşayım diom ne bilim karışık kafalar
Çok normal canım bir telaş bitiyor bir diğeri başlıyor hangisini düşüneceğini şaşırıyor insan, hamileliğin tadını çıkarayım diyorsun bulantısı, cinsiyeti, alışverişi, hazırlığı var deyip hamilelik biran önce bitsin diyorsun uykusuz geceleri, gazı, memesi diye düşünüp hamilelik güzel diyorsun ve sonuç hiçbirine doymadan hepsi geçip gitmiş oluyor

denerim şansımı canım bklm aynen canım geçecek insAllah bu dönemde bklm sağlık olsun
Ya kesinlikle böyle süreç cidden Rabbim sağlık versin zaman çok hızlı geçiyor gerçi anlamadab

İyi geceleri canım b iyiyim Şükür gece mesaisi sıkıştım uyandım şimdi de yeni uyku bastı tam dalarım yine uyanırım sen nasılsın canım
İyi canım çok şükür ben de uyu uyu :) noldu cinsiyet belli mi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…