Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaşAllah canım olacak alisacaksınız birbirinize çok şükür cam idare ediyoruz kusma yok şükür bulantıdan azaldı çok zorlamıyor artık

MaşAllah canım olacak alisacaksınız birbirinize çok şükür cam idare ediyoruz kusma yok şükür bulantıdan azaldı çok zorlamıyor artık
İyi canım 11.haftadasiniz zaten bulantı da geçer gider kısa zamanda
Ya o haftaların kıymetini bilemedik sen doya doya yaşa

Yok cnm sorun edilicek bişey değil sadece bazen bizimde uykumuz oldugu için zorlanıyoruz ama biyerden sonra herşey çokk güzel olcak onlar hasta olmasın hep iyi olsunlarda gecer bugünlerde gülerek hatırlarız seneye inşallah

Aslında bebek mizacı faktörü var birazcık mesela Nisa 15 günlükken nasılsa şimdide öyle gündüz uykusunu sevmez bana yapışık yaşar gece uyurdu ilgi delisi Bi bebe yapmışım 2 kere şiddetli gaz sancımız oldu mesela gazdan çekmedim ama benim sıkıntım sabah 6dan gece 12ye kadar ayakta durmaktı aç gezdim aylarca yemek yapamadım akşam olunca anca Bişeyler hazırla o kadar
Çaya hasret kalınır mı kaldım hala kendi kendine oynamıyor oyuncak sevmiyor Bi süre daha idare edicez canları sağolsun canım
İşte pişmanlık yaşamamak için direnmiyorum
Evi pok mu götürüyor götürsün uyumuyo mu uyumasın Bi kahve netflixte dizi yada film açıyorum
Yemek mi yapamadım dışardan söylüyorum kızımın bu halleri geri gelmicek biliyorum

İnşallah canım. 3. Aydan sonra düzene giriyor mu? Gece uyuyor mu mesela
Aslında yalan söyleyemem diloşun bazı şeyler değişip bazı şeyler baki kalıyor
Mesela benimde tam tersi gece uyuyup sabahın köründe kalkmak ve geceye kadar yatmamak
Kapıdan çıksam ağlıyo su içmeye beraber çişe beraber gidiyoruz
Bu kız bana çok aşık

Geçer kuzum yaa. Valla ilk günleri bile özledim. Minicik ti. Büyüdü baya. Daha da büyüyecek. Zaman hızlı geçiyor. Kıymet bilmek lazım aslında her geçen anın.
Çok bekledik ya bunları. Alın size diyorlar bence valla canları sağolsun. Bi şekilde yoluna girer. Düzensizlik bile Bi düzen aslında. Bakalım beste nası olacak ilerleyen aylarda. Şimdilik değişip duruyor.
Uyku eğitimi falan düşünüyor musun

İnsAllah canım vala öyle müthiş mükemmel geçmiyor şimdilik
Bu ayın rahat olur canım bide önümüzdeki bir ay sonra yine rahatsız etmeye başlar minnoş
Bana 16-21 arası hamileliğin balayı dediklerinde hadi oradan bu mu balayı demiştim ki kıymetini sonradan anladım

Bu ayın rahat olur canım bide önümüzdeki bir ay sonra yine rahatsız etmeye başlar minnoş
Bana 16-21 arası hamileliğin balayı dediklerinde hadi oradan bu mu balayı demiştim ki kıymetini sonradan anladım
Doğrudur cnm vala inanırım hem hızla geçsin istiyorum hem de hamilelgi yaşayım diom ne bilim karışık kafalar

Mrb canım çok şükür bugunumuze MaşAllah 24. haftanın içindesin zaman çok hızlı geçiyor vala

Evet canım yarın 25.haftamıza giriyoruz sen nasılsın cinsiyet belli değil herhalde bi kaç haftaya öğrenirsin gerçi
MaşAllah canım iyiyim Şükür dün akşamdan beri aşırı sis hissediyorum ya ablam kuru fasulye yapmış yemiştim ondan mı oldu anlamadım cinsiyet belli değil henüz en son 8+2 de gitmiştim bı sonraki randevuda da 13+4 falan olacak bklm belli olur mu

B BElli olursa etiketle beni merak ediyorum

Canım baklagil faydalı ama çok gaz yapıyor malesef bir ara bende ne yesem şişlik oluyordu gerçi şuan da da hareketlerim yavaşladı. Ben de o zamanlarda gidince kıza benziyor demişti değişmedi kız çıktı sağlıklı olsun da canım ne farkeder

B
BElli olursa etiketle beni merak ediyorum
tamam canım insAllah
Aynen canım Bayadir yemiyordum zaten ama yememek gerekiyor sanırım fenayım baya ben devlete gittiğim için açıkçası pek ümitli değilim söylemezler sanırım ama şans bklm Rabb'im önce sağlık versin kız erkek önemli değil cidden ikisi de kabulümyz Rabbim neyi hayırlı görürse o nasip olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…