- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.701
MaşAllah canım olacak alisacaksınız birbirinizeCanım benim hatırlanmak bile çok güzel ama mesajı bile şimdi gördüm düşün
Biz 52 günlük olduk gaz problemini atlattık gibi şimdi de gündüz uyuma gece dans sorununu çözmeye çalışıyoruz
Sen nasılsın hamilelik nasıl? Bulantı kusma falan var mı
İyi canım 11.haftadasiniz zaten bulantı da geçer gider kısa zamandaMaşAllah canım olacak alisacaksınız birbirinizeçok şükür cam idare ediyoruz kusma yok şükür bulantıdan azaldı çok zorlamıyor artık
Yok cnm sorun edilicek bişey değil sadece bazen bizimde uykumuz oldugu için zorlanıyoruz ama biyerden sonra herşey çokk güzel olcak onlar hasta olmasın hep iyi olsunlarda gecer bugünlerde gülerek hatırlarız seneye inşallahYa bizi geçtim onlar için de kötü bu kusma lar. İnşallah geçer bir an önce.
Valla artık sorun etmeyeceğim bunu. Uyumuyorsa da sağlık olsun. Derdi olmuyor genelde ama uyku vakti kaçtı mı başa dönüyoruz. Ondan aslında. Canları sağolsun yeterli.
Beste de 2 ay 1 haftalık oldu
İnsAllah canım vala öyle müthiş mükemmel geçmiyor şimdilikİyi canım 11.haftadasiniz zaten bulantı da geçer gider kısa zamanda
Ya o haftaların kıymetini bilemedik sen doya doya yaşa
Aslında bebek mizacı faktörü var birazcık mesela Nisa 15 günlükken nasılsa şimdide öyle gündüz uykusunu sevmez bana yapışık yaşar gece uyurdu ilgi delisi Bi bebe yapmışım@Meylen canim ek gida icin cevap vermissin uzun uzun sagol valla benimde oglum 1 haftaya 5 aylik olucak insallah gun gectikce hareketlendi ama cok guzel bi sevgi onu birakip ise gidicem diye cok uzuluyorum valla zaman su gibi akip gidiuo bende esime diyorum yeni dogdugu hali hatirlayamiyorum diye Allah herkese nasip etsin ama ise baslayncz bu uyku nolcak bilmiyorm bu ara uykulari cok duzrnsizlesti ama yeterki saglikli olsun K Kutsal Alerji canim o suan gazdan dolayi uyumuyodur ayaklarini sicsk tut devamli kendin rezene ve kimyon ic sutunden gecsin zamanla gece uykular duzeliyo tabi kesintisiz uyku yok ama en azindan uyuyosun
Aslında yalan söyleyemem diloşun bazı şeyler değişip bazı şeyler baki kalıyorİnşallah canım. 3. Aydan sonra düzene giriyor mu? Gece uyuyor mu mesela
Geçer kuzum yaa. Valla ilk günleri bile özledim. Minicik ti. Büyüdü baya. Daha da büyüyecek. Zaman hızlı geçiyor. Kıymet bilmek lazım aslında her geçen anın.Yok cnm sorun edilicek bişey değil sadece bazen bizimde uykumuz oldugu için zorlanıyoruz ama biyerden sonra herşey çokk güzel olcak onlar hasta olmasın hep iyi olsunlarda gecer bugünlerde gülerek hatırlarız seneye inşallah
Çok bekledik ya bunları. Alın size diyorlar benceAslında yalan söyleyemem diloşun bazı şeyler değişip bazı şeyler baki kalıyor
Mesela benimde tam tersi gece uyuyup sabahın köründe kalkmak ve geceye kadar yatmamak
Kapıdan çıksam ağlıyo su içmeye beraber çişe beraber gidiyoruz
Bu kız bana çok aşık
Amin insAllah cümlemize canımMutlu huzurlu sağlıklı yeni yıllar dilerim sevgili annecikler ve anne adayları
Mutlu yıllar canım.Mutlu huzurlu sağlıklı yeni yıllar dilerim sevgili annecikler ve anne adayları
Bu ayın rahat olur canım bide önümüzdeki bir ay sonra yine rahatsız etmeye başlar minnoşİnsAllah canım vala öyle müthiş mükemmel geçmiyor şimdilik
Mutlu yıllar,Mutlu huzurlu sağlıklı yeni yıllar dilerim sevgili annecikler ve anne adayları
Doğrudur cnm vala inanırım hem hızla geçsin istiyorum hem de hamilelgi yaşayım diom ne bilim karışık kafalarBu ayın rahat olur canım bide önümüzdeki bir ay sonra yine rahatsız etmeye başlar minnoş
Bana 16-21 arası hamileliğin balayı dediklerinde hadi oradan bu mu balayı demiştim ki kıymetini sonradan anladım
Mrb canım çok şükür bugunumuzeMerhaba kızlar iyi akşamlar nasılsınız uzun zaman oldu görüşemedikben bildiğiniz gibi ağırlaşmaya başladım yavaştan kızımla beraber günlerimiz geçiyor sizler nasılsınız neler yapıyosunuz
Evet canım yarın 25.haftamıza giriyoruzMrb canım çok şükür bugunumuzeMaşAllah 24. haftanın içindesin zaman çok hızlı geçiyor vala
MaşAllah canımEvet canım yarın 25.haftamıza giriyoruzsen nasılsın cinsiyet belli değil herhalde bi kaç haftaya öğrenirsin gerçi
BElli olursa etiketle beni merak ediyorumMaşAllah canımiyiyim Şükür dün akşamdan beri aşırı sis hissediyorum ya ablam kuru fasulye yapmış yemiştim ondan mı oldu anlamadım cinsiyet belli değil henüz en son 8+2 de gitmiştim bı sonraki randevuda da 13+4 falan olacak bklm belli olur mu
Canım baklagil faydalı ama çok gaz yapıyor malesefMaşAllah canımiyiyim Şükür dün akşamdan beri aşırı sis hissediyorum ya ablam kuru fasulye yapmış yemiştim ondan mı oldu anlamadım cinsiyet belli değil henüz en son 8+2 de gitmiştim bı sonraki randevuda da 13+4 falan olacak bklm belli olur mu
tamam canım insAllahB
BElli olursa etiketle beni merak ediyorum
Aynen canım Bayadir yemiyordum zaten ama yememek gerekiyor sanırım fenayım baya ben devlete gittiğim için açıkçası pek ümitli değilim söylemezler sanırım ama şans bklm Rabb'im önce sağlık versin kız erkek önemli değil cidden ikisi de kabulümyz Rabbim neyi hayırlı görürse o nasip olacakCanım baklagil faydalı ama çok gaz yapıyor malesefbir ara bende ne yesem şişlik oluyordu gerçi şuan da da hareketlerim yavaşladı. Ben de o zamanlarda gidince kıza benziyor demişti değişmedi kız çıktı sağlıklı olsun da canım ne farkeder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?