Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyiz sukur sen ve bebis nasil ek gidaya gectiniz mi okula basladin mi
İYi sukur canim okul 15 tatilde iste son 15 gun bakalm ama ders programim iyi olcak givi 4 gun caliscam 4 gunde oglene kadar ek gidaya gecmek uzereyiz tadim yptiriyorm haftaya gecerim ama cok ogun olarak vermedi doktor 2 ogun sadeceve 1 cay bardagi sen ne yaptin

Nasılsınız hanımlar bebişi olanlar neler yapıyorsunuz? Atak mıdır nedir bilmiyorum bizde bir düzen yok mızmız Bi kızım var hiç Bi şekil memnun edemiyoruz 2 gün iyiyse 3 gün kötüyüz
Ah canim bende oglumu uykular haram oldu bide is baslicak bu uyku egitimini ciddi ciddi dusunmeye basladim cok yorgunm cunku bide benim sipa 9.400 oldu tasirken kollarim agriyo artik

Yeni 4 aya girdik biberonu emmeyi reddediyor cok zorlaniyorum siringayla besliyorum 5 aylik olsada kasikla az az versem rahatlarim

CNim gozun aydin bi kizin var bide oglus gelir hayirlisiyla insallah

Senin kizin mi 11 eylulde dogdu
Evet canım 11 eylülde doğdu :)
Ah canim bende oglumu uykular haram oldu bide is baslicak bu uyku egitimini ciddi ciddi dusunmeye basladim cok yorgunm cunku bide benim sipa 9.400 oldu tasirken kollarim agriyo artik
Valla bizimki kilo konusunda üzüyor beni 4 ay yeni bitti 6 kg çok hareketli uykusu da düzenli değil. Sağlık ocağı yediği boyuna gidiyor minyon büyüyecek dedi 70 cm boyu var sırığın

İyiyim şükür canlm siz nasılsınız
bende iyiyim canım bı yaramazlik yok çok şükür
Hay MasAllah kız büyümüş kuzu

Benim kizda 12 eylulde dogdu nasil 4 ay bitti diyorsunuz annemde 5ten gun aliyor diyor 4en yeni girdik 4 ay 1 haftaliklar bebisler benim kizda yemeyenlerden sali gunu kilo olcumune gidelim ne diyecekler

Benim kizda 12 eylulde dogdu nasil 4 ay bitti diyorsunuz annemde 5ten gun aliyor diyor 4en yeni girdik 4 ay 1 haftaliklar bebisler benim kizda yemeyenlerden sali gunu kilo olcumune gidelim ne diyecekler
Eylül de doğunca nasıl yeni 4 aya giriyoruz ya 4 ay bitti şuanda 5.ayın içindeler benmi yanlış hesaplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…