- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.761
Aaa orda degisikmis kızBurda bir anda 2 test yapiliyor 1.theory(teori)
2.hazard(tehlike algilama)ben teoriden gecemedim ingilizcem yeterli seviyede degil yine calisiyorum ins.bu defa gecerim
Ns.gecerimAaa orda degisikmis kızAllah kolaylık versin cnm gecersn insAllah canım
İYi sukur canim okul 15 tatilde iste son 15 gun bakalm ama ders programim iyi olcak givi 4 gun caliscam 4 gunde oglene kadar ek gidaya gecmek uzereyiz tadim yptiriyorm haftaya gecerim ama cok ogun olarak vermedi doktor 2 ogun sadeceve 1 cay bardagi sen ne yaptinIyiyiz sukur sen ve bebis nasil ek gidaya gectiniz mi okula basladin mi
Ah canim bende oglumu uykular haram oldu bide is baslicak bu uyku egitimini ciddi ciddi dusunmeye basladim cok yorgunm cunku bide benim sipa 9.400 oldu tasirken kollarim agriyo artikNasılsınız hanımlarbebişi olanlar neler yapıyorsunuz? Atak mıdır nedir bilmiyorum bizde bir düzen yok mızmız Bi kızım var hiç Bi şekil memnun edemiyoruz 2 gün iyiyse 3 gün kötüyüz
Yeni 4 aya girdik biberonu emmeyi reddediyor cok zorlaniyorum siringayla besliyorum 5 aylik olsada kasikla az az versem rahatlarimİYi sukur canim okul 15 tatilde iste son 15 gun bakalm ama ders programim iyi olcak givi 4 gun caliscam 4 gunde oglene kadar ek gidaya gecmek uzereyiz tadim yptiriyorm haftaya gecerim ama cok ogun olarak vermedi doktor 2 ogun sadeceve 1 cay bardagi sen ne yaptin
CNim gozun aydin bi kizin var bide oglus gelir hayirlisiyla insallahSelamlar kızlar Bayadir yazan yoktu topige nasılsınzben dün hastaneye gittim kontrole miniğim gayet iyiymiş şükür gördüm 13+7 yiz bugun bı kaç gün ileri atmış snrm cinsiyet tahmini yaptı doktorum kesin olmamakla beraber erkege benzettim dedi bı sonraki kontrolde netleşir insAllah bklm bugün ehliyet için elektronik sınava girdim 84 puanla geçtim şükür üstümden bı yük kalktı snaki bı de direksiyonu kazanırsam süper olacaak insAllah bnede haberler böyle sizler nasılsınız
VALLA bi oyle bi boyke yuvarlaniryorz rsmen canimSelam kuzum şükür siz nasılsınız
Valla canim benm oglumda beni emmeyi reddediuo sagmaktan helak oldum vir gece emzirebiliyorm uykuda nasil duzelcek bilmiyormYeni 4 aya girdik biberonu emmeyi reddediyor cok zorlaniyorum siringayla besliyorum 5 aylik olsada kasikla az az versem rahatlarim
Saol cnm insAllah öyle olacak tabi belki değişirCNim gozun aydin bi kizin var bide oglus gelir hayirlisiyla insallah
Evet canım 11 eylülde doğdu :)Senin kizin mi 11 eylulde dogdu
Valla bizimki kilo konusunda üzüyor beni 4 ay yeni bitti 6 kg çok hareketli uykusu da düzenli değil. Sağlık ocağı yediği boyuna gidiyor minyon büyüyecek dedi 70 cm boyu var sırığınAh canim bende oglumu uykular haram oldu bide is baslicak bu uyku egitimini ciddi ciddi dusunmeye basladim cok yorgunm cunku bide benim sipa 9.400 oldu tasirken kollarim agriyo artik
bende iyiyim canım bı yaramazlik yok çok şükürİyiyim şükür canlm siz nasılsınız
Hay MasAllah kız büyümüş kuzuEvet canım 11 eylülde doğdu :)
Valla bizimki kilo konusunda üzüyor beni 4 ay yeni bitti 6 kg çok hareketli uykusu da düzenli değil. Sağlık ocağı yediği boyuna gidiyor minyon büyüyecek dedi 70 cm boyu var sırığın
Benim kizda 12 eylulde dogdu nasil 4 ay bitti diyorsunuz annemde 5ten gun aliyor diyor 4en yeni girdik 4 ay 1 haftaliklar bebisler benim kizda yemeyenlerden sali gunu kilo olcumune gidelim ne diyeceklerEvet canım 11 eylülde doğdu :)
Valla bizimki kilo konusunda üzüyor beni 4 ay yeni bitti 6 kg çok hareketli uykusu da düzenli değil. Sağlık ocağı yediği boyuna gidiyor minyon büyüyecek dedi 70 cm boyu var sırığın
Eylül de doğunca nasıl yeni 4 aya giriyoruz yaBenim kizda 12 eylulde dogdu nasil 4 ay bitti diyorsunuz annemde 5ten gun aliyor diyor 4en yeni girdik 4 ay 1 haftaliklar bebisler benim kizda yemeyenlerden sali gunu kilo olcumune gidelim ne diyecekler
Evet 11 Ocak itibariyle 4 ayı bitirmiş 5 in içindesiniz canım 4 e girmiş olmuyor bence deEylül de doğunca nasıl yeni 4 aya giriyoruz ya4 ay bitti şuanda 5.ayın içindeler benmi yanlış hesaplıyorum
CanımsınEvet 11 Ocak itibariyle 4 ayı bitirmiş 5 in içindesiniz canım 4 e girmiş olmuyor bence de
Canımsınhamişlik nasıl gidiyor
Ekim 1 aylikEylül de doğunca nasıl yeni 4 aya giriyoruz ya4 ay bitti şuanda 5.ayın içindeler benmi yanlış hesaplıyorum
Tamam beybisi işte 4 ayları tam dolu 5 ten gün aldılar 4 ay 9 gün yani doğru hesapEkim 1 aylik
Kasim 2 aylik
Aralik 3 aylik
Ocak 4 aylik olur 11 ocakta suan 4 ay 9 gunluk kizin hesaplama boyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?