- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.801
Kac cc mama veriyorsun 3 satte bir veriyorumValla doğru yanlış karar sizin şimdiye kadar patates havuç kabak kereviz brokoli yoğurt meyvelerdende muz elma mandalina portakal tabi bunlara dilini sürüyor sadece
Biberona bende zar zor alıştırdım iyiki de bir şekil alıştırmışım ilk zamanlar biberon tutuyordu zorla zorla sütümü sağıp alıştırmışım. Şimdi kurtarıcım oldu sütüm çok fazla yok en azından günde 3 kere mama yapıp biberonla veriyorum şimdi
Yoğurdu annem mayalıyor şimdilik yoğurt çok vermedim genellikle sebze ağırlıklı ilerliyorum arada bir meyve veriyorum filan. Muhallebi vermedim daha inşallah pirinç unu dan muhallebi yapacağım
Sabah öğle akşam veriyorum 120 ccKac cc mama veriyorsun 3 satte bir veriyorum
Canim simdi okudum mesajlarinizi da kac aylik bebegin kac kilo ve ogub olarak gecmesi icin ne kadar miktar veriyosub bende ise baslicam ek suan tadimlarim bitmek uzere bi yumurta kaldi onuda dendikten sonra ogun olarak baslicam da aklimda cok deli sorukar benim oglum meme reddi yapti su an gece harici emmiyo sut sag sag cok verim alamiyorm vakit ayiramiyorm daha dosgrusu anca 550 600 cc sagip 3 ogun oyke veriyorum ama hemen acikiyo anlamadim giti mama da veriuorum artikSabah öğle akşam veriyorum 120 cc
Canim simdi okudum mesajlarinizi da kac aylik bebegin kac kilo ve ogub olarak gecmesi icin ne kadar miktar veriyosub bende ise baslicam ek suan tadimlarim bitmek uzere bi yumurta kaldi onuda dendikten sonra ogun olarak baslicam da aklimda cok deli sorukar benim oglum meme reddi yapti su an gece harici emmiyo sut sag sag cok verim alamiyorm vakit ayiramiyorm daha dosgrusu anca 550 600 cc sagip 3 ogun oyke veriyorum ama hemen acikiyo anlamadim giti mama da veriuorum artik
Anladim canim tam 1 ay var aramizda benimki 5 bucuk aylik 1 hafta once 9.5 kiloydu artik doymuyo hic cocuga 180 cc anne suru veriyorum 2 saat sora tekrar ac anlamadim gitti emmeyide birakti beni cok uzuyo ben bu haftadan sonra ogun olarak baslicam tadimlarim bitiyo o yuzdrn sordum corba veriyorum deyince kac saat tok tutuyo merak ettim4.5 aylık 6.5 kilo 70 cm. Ben öğün olarak vermiyorum aslında mamayı da sabah öğle akşam veriyorum ama eğer ağlıyorsa uykusu yoksa altıda pis değilse anlıyorum ki mama istiyor bazen günde 4 5 kere mama yaptığımda oluyor. Ek gıdayı öğün olarak vermiyorum daha örnek veriyorum mama içiyor ondan sonra 3 saatlik Bi boşluk veriyor emmek için o sırada veriyorum eğer yemezse zorlamıyorum şimdilik bu şekilde ilerliyoruz
Anne sutu sindirimi kolay ve artik buyudugu icin daha cok istiyor bir defa sadece mama ver doydugunu anlarsin sen 150 yada 180 yap erkek kizdan cok icerCanim simdi okudum mesajlarinizi da kac aylik bebegin kac kilo ve ogub olarak gecmesi icin ne kadar miktar veriyosub bende ise baslicam ek suan tadimlarim bitmek uzere bi yumurta kaldi onuda dendikten sonra ogun olarak baslicam da aklimda cok deli sorukar benim oglum meme reddi yapti su an gece harici emmiyo sut sag sag cok verim alamiyorm vakit ayiramiyorm daha dosgrusu anca 550 600 cc sagip 3 ogun oyke veriyorum ama hemen acikiyo anlamadim giti mama da veriuorum artik
Benim kiz oyle emen biri degil zaten cok ufak 60 cc doyuyorSabah öğle akşam veriyorum 120 cc
Sagol canim valla hala tadim yaptiriuom benim oglum sanki bunlarla doymicak givi 1 cay bardagi yedirebilirmiyim bilmiyorm simdilik herseyden iki uc kasik alinca devamini istemiyoSeena S Sabirla bekliyordu instagramda gurmeannem diye bir adres var oraya bir bakin isterseniz ben 1.ciyi buyuturken cok faydasini gordum simdi 2.de baslayacagim
Canim valla bi kosturma hastayim oglum da huysuz bu ara buyuyolar artik sukur sen nasilsin nasil gidiyoGünaydın kızlar nasılsınız S Sabirla bekliyordu N Nan85 K Kutsal Alerji @MeylenBerraAksa_K Seena K Kutsal pamuk Kutsal Tiramisu @kutsal_zebra Peri Tozuu ve diğer aklıma suanlık gelemeyen arkdslarm buarada Kutsalsekerpare kızz nerelerdesin bir gittin dahada gelmiyosun nasıl gidiyor annelik sen nasılsın
Valla biz iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyorGünaydın kızlar nasılsınız S Sabirla bekliyordu N Nan85 K Kutsal Alerji @MeylenBerraAksa_K Seena K Kutsal pamuk Kutsal Tiramisu @kutsal_zebra Peri Tozuu ve diğer aklıma suanlık gelemeyen arkdslarm buarada Kutsalsekerpare kızz nerelerdesin bir gittin dahada gelmiyosun nasıl gidiyor annelik sen nasılsın
Ben hic iyi degilim ev tasima telasi ve cocugun okulu eve uzak olmasi kiz hepsi birbirine girdi allah yardimcim olsun sen ve minnos nasilGünaydın kızlar nasılsınız S Sabirla bekliyordu N Nan85 K Kutsal Alerji @MeylenBerraAksa_K Seena K Kutsal pamuk Kutsal Tiramisu @kutsal_zebra Peri Tozuu ve diğer aklıma suanlık gelemeyen arkdslarm buarada Kutsalsekerpare kızz nerelerdesin bir gittin dahada gelmiyosun nasıl gidiyor annelik sen nasılsın
Ah vefakar kuzumGünaydın kızlar nasılsınız S Sabirla bekliyordu N Nan85 K Kutsal Alerji @MeylenBerraAksa_K Seena K Kutsal pamuk Kutsal Tiramisu @kutsal_zebra Peri Tozuu ve diğer aklıma suanlık gelemeyen arkdslarm buarada Kutsalsekerpare kızz nerelerdesin bir gittin dahada gelmiyosun nasıl gidiyor annelik sen nasılsın
çok geçmiş olsun cnm yaa valla buaralar kime sorsam hasta benm kızında burnu tıkanıyor ve öksürük var hergün bol bol açmaya çalışıyorum ama nasıl geçicek tamamen bilmiyorummCanim valla bi kosturma hastayim oglum da huysuz bu ara buyuyolar artik sukur sen nasilsin nasil gidiyo
iyiyim çok şükür cnm bende bebişle uğraşıyorum valla ben hep girerdim şimdi yazıyorum sonra unutuyorum buraya yazdıgımı o kdr ki dolu kafam telefonu elime gün içinde 5 dk aanck alıyorum anne olmak zor ama çok güzelValla biz iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyorçoluk çocuk çömbelek derken burası iyice sessizleşti
zorncanım çocuk zatnn büyük sorumluluk eeeebunun beslemesi ilgilenmesi var birde taşınma eklenmiş Allah yardımcın olsun inşallah biran önce halledersn.. Buarada minnoş biraz öksürüyor burnu tıkanıyor ne yazıkki cnm bn iyiyim cok sükürrBen hic iyi degilim ev tasima telasi ve cocugun okulu eve uzak olmasi kiz hepsi birbirine girdi allah yardimcim olsun sen ve minnos nasil
İyiyim cnm bnm nasıl olayım kosturmaca tabi evin içindeAh vefakar kuzum
İyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyo
Sogani 4 e bol uzerine 15 adet tane karanfil koy kizin yataginin yakin yerine koy her aksam yenile burnu acilir birde bebekler icin burda damla var yatak uzerine 5 damla damlatiyorsun aciliyor eczaneye sor istersen belki ordada vardir.bir digeride baby vicksler var 3.aydan sonra kullaniliyor suyu cay kasiginin ucuyla koy ve kalorifer uzerinde su buhari iceri yayilsin acilir ben bunlari yapiyorum benim cocuklaraçok geçmiş olsun cnm yaa valla buaralar kime sorsam hasta benm kızında burnu tıkanıyor ve öksürük var hergün bol bol açmaya çalışıyorum ama nasıl geçicek tamamen bilmiyorumm
iyiyim çok şükür cnm bende bebişle uğraşıyorum valla ben hep girerdim şimdi yazıyorum sonra unutuyorum buraya yazdıgımı o kdr ki dolu kafam telefonu elime gün içinde 5 dk aanck alıyorum anne olmak zor ama çok güzel
zorncanım çocuk zatnn büyük sorumluluk eeeebunun beslemesi ilgilenmesi var birde taşınma eklenmiş Allah yardımcın olsun inşallah biran önce halledersn.. Buarada minnoş biraz öksürüyor burnu tıkanıyor ne yazıkki cnm bn iyiyim cok sükürr
İyiyim cnm bnm nasıl olayım kosturmaca tabi evin içindedüşünüyoeumki nasıl geçiricm bebişin hastalıgını diye gerçi hastalık gibide değil ama işte insan üzülüyor burnu tıkalı sürekli açma çabasındaym ee öksürüyorr rabbim sifa versin benekler hiç hasta olmasın sennin bebişin ne kdrlık oldu
Ev topluyordum bulamadim o bahsettigim damlaçok geçmiş olsun cnm yaa valla buaralar kime sorsam hasta benm kızında burnu tıkanıyor ve öksürük var hergün bol bol açmaya çalışıyorum ama nasıl geçicek tamamen bilmiyorumm
iyiyim çok şükür cnm bende bebişle uğraşıyorum valla ben hep girerdim şimdi yazıyorum sonra unutuyorum buraya yazdıgımı o kdr ki dolu kafam telefonu elime gün içinde 5 dk aanck alıyorum anne olmak zor ama çok güzel
zorncanım çocuk zatnn büyük sorumluluk eeeebunun beslemesi ilgilenmesi var birde taşınma eklenmiş Allah yardımcın olsun inşallah biran önce halledersn.. Buarada minnoş biraz öksürüyor burnu tıkanıyor ne yazıkki cnm bn iyiyim cok sükürr
İyiyim cnm bnm nasıl olayım kosturmaca tabi evin içindedüşünüyoeumki nasıl geçiricm bebişin hastalıgını diye gerçi hastalık gibide değil ama işte insan üzülüyor burnu tıkalı sürekli açma çabasındaym ee öksürüyorr rabbim sifa versin benekler hiç hasta olmasın sennin bebişin ne kdrlık oldu
Ayın 4ünde 7 aylık olucaz kuzumçok geçmiş olsun cnm yaa valla buaralar kime sorsam hasta benm kızında burnu tıkanıyor ve öksürük var hergün bol bol açmaya çalışıyorum ama nasıl geçicek tamamen bilmiyorumm
Selam kuzum. Valla denk geldi. Gireyim dedim. Ama dertliyim baya. Beste 3 aydır çok kusuyor. Ben çok sıkıldım, bunaldım, yoruldum artık bu kusmalardan. Beste de öyle. Sürekli kusuyor. En zoru da Uyuturken bazen uyanıyor ve kusuyor. Kusunca üst değiştiriyorum. Haliyle uyku açılıyor ve huysuzlanıyor. Uyutmak daha da zorlaşıyor. Bir de hep memede uyuyor hala. O da beni çok zorluyor. Tokken bile memede uyuyacağı için içiyor illaki. Bu da gaza ve kusmaya neden oluyor ayrıca.Günaydın kızlar nasılsınız S Sabirla bekliyordu N Nan85 K Kutsal Alerji @MeylenBerraAksa_K Seena K Kutsal pamuk Kutsal Tiramisu @kutsal_zebra Peri Tozuu ve diğer aklıma suanlık gelemeyen arkdslarm buarada Kutsalsekerpare kızz nerelerdesin bir gittin dahada gelmiyosun nasıl gidiyor annelik sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?