- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.781
Aleyküm selam cnm hgSelam kızlar uzuuuuun bir aradan snra ben geldim
Bi süre buraya ara verdim. Malum biraz zor zamanlar geçirdim. Kendimi toparladım ve geri geldimAleyküm selam cnm hgnasılsın nerlerdeydin
Çok iyi yapmışsın cnm vala uzaklaşmak iyi gelmiştir şimdi nasılsın neler yapıyorsunBi süre buraya ara verdim. Malum biraz zor zamanlar geçirdim. Kendimi toparladım ve geri geldim
Valla aynı ugrasıp duruyorz değişen bişy yok. Sen nasılsn neşer yapıyorsn. Hamileymişsin sanırım gözün aydınÇok iyi yapmışsın cnm vala uzaklaşmak iyi gelmiştir şimdi nasılsın neler yapıyorsun
Hoş geldinnn perim nasılsınSelam kızlar uzuuuuun bir aradan snra ben geldim
Rabbim sağlık versin cnmValla aynı ugrasıp duruyorz değişen bişy yok. Sen nasılsn neşer yapıyorsn. Hamileymişsin sanırım gözün aydın
Hoşgeldin :) nasılsınSelam kızlar uzuuuuun bir aradan snra ben geldim
Aleykümselam cnm hoşgeldinnSelam kızlar uzuuuuun bir aradan snra ben geldim
Ne zaman ek gidaya gecmeyi dusunuyorsun birde emziriyormusun yoksa mamami veriyorsunTamam beybisi işte 4 ayları tam dolu 5 ten gün aldılar 4 ay 9 gün yani doğru hesap
Hosgeldin ins.en kisa zamanda bebis olurBi süre buraya ara verdim. Malum biraz zor zamanlar geçirdim. Kendimi toparladım ve geri geldim
Bende bazen baslamayi dusunuyorum sonra diyorum 2.ayda direkt baslayimHerkesin kendi tercihi olmakla birlikte ben ek gıdaya başladım sağlık ocağıda verebilirsin 2 3 kaşık kaidesiyle dedi. 3 gün kuralıyla başladık havuç patates kabak VS şimdi kereviz patates brokoli havuç çorba yapıp öyle veriyorum daha güzel içiyor. Ek olarak hem meme hem mama şeklinde ilerliyoruz sütüm yok pek fazla yani yettiğini düşünmüyorum birazda meme reddi sanırım sadece geceleri sağlıklı bir şekilde emiyor beni
Ya anam babam usulü diyeyim tabiki herkesin kişisel tercihi. Bana annem babam 3 4 aylıkken vermeye başlamışlar tabiki bu fikri savunmuyorum ama kuzenim 6 ay lokma sürmedi çocuğun ağzına şimdi hiç birşeyi beğenip yemiyorBende bazen baslamayi dusunuyorum sonra diyorum 2.ayda direkt baslayim
Katiliyorum gec yedigi takdirde yemeyen bebek cok duydum ilk cocukta 6 ayllikken basladim oglan yedi kizda simdi muallaktayim ne kadar zamandir basladinYa anam babam usulü diyeyim tabiki herkesin kişisel tercihi. Bana annem babam 3 4 aylıkken vermeye başlamışlar tabiki bu fikri savunmuyorum ama kuzenim 6 ay lokma sürmedi çocuğun ağzına şimdi hiç birşeyi beğenip yemiyorbende ufak ufak başlayayım diye düşündüm ilk zamanlar öğürdü yemek istemedi şimdi bayıla bayıla yiyor
15 gün oluyor başlayalı es geçtiğim günlerde var her gün veriyorum desem yalan olur evde olduğum müddetçe vermeye çalışıyorum döke saça yiyoruz şimdilik sizde durumlar neKatiliyorum gec yedigi takdirde yemeyen bebek cok duydum ilk cocukta 6 ayllikken basladim oglan yedi kizda simdi muallaktayim ne kadar zamandir basladin
Bende başlamayı düşünüyorum yani tadımlara başkıcm diyeyim üç gün kuralıyla benmki 3 gün sonra 5 sylık olck Allah izin ederse şimdiye kdr sadeve bi gün bi çay kaşığı kadar yoğurt yedi o kdr bende 6 aylık olunca yemeyebiliyorlarmış diye çok duydum zaten ek gıdaya başlıck bebek kendini belli edermiş bizimki bildiğin asılıyor elimize yedimiz yemeklere bakıyor resmen istiyor tabi başlayıncada inşallah öyle olurr15 gün oluyor başlayalı es geçtiğim günlerde var her gün veriyorum desem yalan olur evde olduğum müddetçe vermeye çalışıyorum döke saça yiyoruz şimdilik sizde durumlar ne
Eger benim kiz mamayi biberonda icseydi tam 6 ayina kadar beklerdim ama siringayla besliyorum artik yoruldum 2.ayindan beri boyle ve tam beslenemiyor hep dokuyor o yuzden bende 5.ayina girsin oyle yaparim15 gün oluyor başlayalı es geçtiğim günlerde var her gün veriyorum desem yalan olur evde olduğum müddetçe vermeye çalışıyorum döke saça yiyoruz şimdilik sizde durumlar ne
Organik pirinc unu ve yulaf unu kullan peynir alti suyu lor gunluk yogurt mayala bunlar besleyici 7.ayinda kemik suyu ekle corbalarina15 gün oluyor başlayalı es geçtiğim günlerde var her gün veriyorum desem yalan olur evde olduğum müddetçe vermeye çalışıyorum döke saça yiyoruz şimdilik sizde durumlar ne
Valla doğru yanlış karar sizin şimdiye kadar patates havuç kabak kereviz brokoli yoğurt meyvelerdende muz elma mandalina portakal tabi bunlara dilini sürüyor sadeceBende başlamayı düşünüyorum yani tadımlara başkıcm diyeyim üç gün kuralıyla benmki 3 gün sonra 5 sylık olck Allah izin ederse şimdiye kdr sadeve bi gün bi çay kaşığı kadar yoğurt yedi o kdr bende 6 aylık olunca yemeyebiliyorlarmış diye çok duydum zaten ek gıdaya başlıck bebek kendini belli edermiş bizimki bildiğin asılıyor elimize yedimiz yemeklere bakıyor resmen istiyor tabi başlayıncada inşallah öyle olurrpeki cnm sen şimdiye kdr hangi sebzeleri tattırdın
Biberona bende zar zor alıştırdım iyiki de bir şekil alıştırmışım ilk zamanlar biberon tutuyordu zorla zorla sütümü sağıp alıştırmışım. Şimdi kurtarıcım oldu sütüm çok fazla yok en azından günde 3 kere mama yapıp biberonla veriyorum şimdiEger benim kiz mamayi biberonda icseydi tam 6 ayina kadar beklerdim ama siringayla besliyorum artik yoruldum 2.ayindan beri boyle ve tam beslenemiyor hep dokuyor o yuzden bende 5.ayina girsin oyle yaparim
Yoğurdu annem mayalıyor şimdilik yoğurt çok vermedim genellikle sebze ağırlıklı ilerliyorum arada bir meyve veriyorum filan. Muhallebi vermedim daha inşallah pirinç unu dan muhallebi yapacağımOrganik pirinc unu ve yulaf unu kullan peynir alti suyu lor gunluk yogurt mayala bunlar besleyici 7.ayinda kemik suyu ekle corbalarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?