Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsınız hanımlar bebişi olanlar neler yapıyorsunuz? Atak mıdır nedir bilmiyorum bizde bir düzen yok mızmız Bi kızım var hiç Bi şekil memnun edemiyoruz 2 gün iyiyse 3 gün kötüyüz

Eklentiler

• Screenshot_20200118-140909_Google.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 20
Selamlar kızlar Bayadir yazan yoktu topige nasılsınz ben dün hastaneye gittim kontrole miniğim gayet iyiymiş şükür gördüm 13+7 yiz bugun bı kaç gün ileri atmış snrm cinsiyet tahmini yaptı doktorum kesin olmamakla beraber erkege benzettim dedi bı sonraki kontrolde netleşir insAllah bklm bugün ehliyet için elektronik sınava girdim 84 puanla geçtim şükür üstümden bı yük kalktı snaki bı de direksiyonu kazanırsam süper olacaak insAllah bnede haberler böyle sizler nasılsınız

Maşallahhh canım tebrik ediyorum seni bravo

Bebisin hayirli olsun bende ehliyete girdim ama kaybettim ins.bende kazarim cok uzuluyorum

Bebisin hayirli olsun bende ehliyete girdim ama kaybettim ins.bende kazarim cok uzuluyorum
Saol cnm ya tüh direksiyonu mu kaybettin cnm bende elektronik sınavdan bile çok korkuyordum kaybederim diye sınavı geçtim bklm insAllah direksiyonu da gecerim

Saol cnm ya tüh direksiyonu mu kaybettin cnm bende elektronik sınavdan bile çok korkuyordum kaybederim diye sınavı geçtim bklm insAllah direksiyonu da gecerim
Burda bir anda 2 test yapiliyor 1.theory(teori)
2.hazard(tehlike algilama)ben teoriden gecemedim ingilizcem yeterli seviyede degil yine calisiyorum ins.bu defa gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…