Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla kızımın saçı 4 buçuk aylıkken baçladı benmde onunla beraber başladı dökülmem bir hurafe yani eskilerimizin demesine göre bebek anneyi tanımaya başlayınca ikisininde saçları dökülürmüş
@Seymaaao kız nerelerdesin yaaa. Nasılsın, ne var ne yok.
@Seymaaao bende geçen etiketledim merk ediyorım nasılsın falan yazdım ama dönüş yapmadı iyimi acabaa

İyiyim şükür cnm siz nasılsınız minikle bebiş büyüyor baklm 3 gündür teknelerini daha net hissediyorum farklı bı heyecan var yani
Ayy başladı de mi tekmeler. Kız tadını çıkar yaa. Valla özledim o zamanları. Ne güzeldi yaa.
Döner inşallah bize.
Valla benim saçlar 2 aydır dökülüyor deli gibi zaten. Ama bestenin dökülüyor diyebileceğim Bi dökülme değil. Önlüğün üstünde Bi tüy görüyorum bazen o kadar. İnşallah dökülmez :)
Canım benim iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor annelik benim son 2 ayım kaldı iyice ağırlaştım eksikleri falan tamamladım artık onun gelmesini bekliyorum heyecanla
Valla bestoş canıma okuyor bu aralar. Atak haftası mıdır nedir. Böyle şeyler var. O arada sanırım. Kök söktürüyor bize. Canı sağolsun ama. Elbet geçer :)
Sen de sağlıkla al kucağına inşallah canım. Tadını çıkar. Çok özledim o günleri. O tekmeler falan harika Bi dönemdi.

Aynen canım o iki üç gün sürekli hareketliydi tekme attığını net hissediyordm ama dün ve bugün sadece çok ara ara hareket ettiğini hissediyorum tekme yok sıkıntı yoktur herhalde dimi

Canım benim nasıl tatlıdır suan tahmin edebiliyorum annelik böyle birsey işte ne kadar zor da olsa her anına değer valla benim kızımda cok güçlendi nasıl tekmeler atıyor

İyiyim canım tabi biraz agırlaştım haliyle ama son düzlükteyim çok heyecanlı . Sen nasılsın bulantılar geçtimi
Son aylar hem çabucak doğsun hem de istemediğin zamanlar sağlıkla olsun da insAllah bende iyiyim canım Şükür geçti geçti şükür 3 ay sürdü bitti benim

Aynen canım o iki üç gün sürekli hareketliydi tekme attığını net hissediyordm ama dün ve bugün sadece çok ara ara hareket ettiğini hissediyorum tekme yok sıkıntı yoktur herhalde dimi
Bence yoktur canım. Yer değiştirmiştir. Yeri bol şu an nasılsa :)
Canım benim nasıl tatlıdır suan tahmin edebiliyorum annelik böyle birsey işte ne kadar zor da olsa her anına değer valla benim kızımda cok güçlendi nasıl tekmeler atıyor
Ohh ne güzel yaa. Valla çok güzel zamanlar. Karnının yamuk yumuk olduğu zamanlar da olacak

Kizlar gunaydin nasilsiniz minnoslariniz nasil benim kiz 5 aylik oldu hala saclari dokuluyor toka takmak istiyorum sac yok ne zaman durur bu dokulme yeni yeni cikmaya baslamis ve bu arada ek gidaya gectik 2 gun oldu
Canim ne zamandr giremiuorm ben ya okul basladi kosturma icinde hayata yetisemiuorm resmen oglumla eakisi gibi ilgilenemiuorm yetemiuorm resmen ek gidaya ben basladim artik ogun olarak iki ogun veriuorm ama oglusu cok tok tuttugu soylenemez

Canim ne zamandr giremiuorm ben ya okul basladi kosturma icinde hayata yetisemiuorm resmen oglumla eakisi gibi ilgilenemiuorm yetemiuorm resmen ek gidaya ben basladim artik ogun olarak iki ogun veriuorm ama oglusu cok tok tuttugu soylenemez
Neden tok tutmuyor acaba. telas malesef her yerde var benim oglan okula gidiyor ev yemek kiz durumlar ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…