- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.861
İyiyim şükür cnm siz nasılsınız minikleFit mutlu anne kuzum nasılsın! Ne var ne yok? Bebiş nasıl
Cinsiyeti belli oldumuİyiyim şükür cnm siz nasılsınız miniklebebiş büyüyor baklm 3 gündür teknelerini daha net hissediyorum farklı bı heyecan var yani
Pazartesi günü ayrıntılıya giricem cnm o zmn netleşir erkeğe benzetti doktorum 13+6 daCinsiyeti belli oldumu
Hadi hayirlisi bakalim.bir kiz bir erkek sag saglim kucaginada alPazartesi günü ayrıntılıya giricem cnm o zmn netleşir erkeğe benzetti doktorum 13+6 da
Amin canm Allah razı olsun insAllahHadi
Hadi hayirlisi bakalim.bir kiz bir erkek sag saglim kucaginada al
Sukur iyi diyelim iyi olalim.5 ay 1 haftalik ek gidaya yavastan baslattim yemiyor ama ogrenir ins.Amin canm Allah razı olsun insAllahsen nasılsın bebiş nasıl
MaşAllah canımSukur iyi diyelim iyi olalim.5 ay 1 haftalik ek gidaya yavastan baslattim yemiyor ama ogrenir ins.
valla kızımın saçı 4 buçuk aylıkken baçladı benmde onunla beraber başladı dökülmem bir hurafe yani eskilerimizin demesine göre bebek anneyi tanımaya başlayınca ikisininde saçları dökülürmüşSelam canım. Valla bazen iyiyiz bazen kötüyüz. Fazla mızmız benim kız. Bi haftaya 4 aylık olacak. Saçları henüz dökülmedi. Dökülür mü bilmiyorum.
Benim de çok fena dökülüyor saçlarım valla. Napıcaz böyle.
@Seymaaao bende geçen etiketledim merk ediyorım nasılsın falan yazdım ama dönüş yapmadı iyimi acabaa@Seymaaao kız nerelerdesin yaaa. Nasılsın, ne var ne yok.
Canım benim iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor annelikCherrygum selam canım. Sen nasılsın, ne var ne yok? Nasıl gidiyor hamilelik
Ayy başladı de mi tekmeler. Kız tadını çıkar yaa. Valla özledim o zamanları. Ne güzeldi yaa.İyiyim şükür cnm siz nasılsınız miniklebebiş büyüyor baklm 3 gündür teknelerini daha net hissediyorum farklı bı heyecan var yani
Döner inşallah bize.valla kızımın saçı 4 buçuk aylıkken baçladı benmde onunla beraber başladı dökülmem bir hurafe yani eskilerimizin demesine göre bebek anneyi tanımaya başlayınca ikisininde saçları dökülürmüş
@Seymaaao bende geçen etiketledim merk ediyorım nasılsın falan yazdım ama dönüş yapmadı iyimi acabaa
Valla bestoş canıma okuyor bu aralar. Atak haftası mıdır nedir. Böyle şeyler var. O arada sanırım. Kök söktürüyor bize. Canı sağolsun ama. Elbet geçer :)Canım benim iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor annelikbenim son 2 ayım kaldı iyice ağırlaştım eksikleri falan tamamladım artık onun gelmesini bekliyorum heyecanla
Aynen canım o iki üç gün sürekli hareketliydi tekme attığını net hissediyordm ama dün ve bugün sadece çok ara ara hareket ettiğini hissediyorum tekme yok sıkıntı yoktur herhalde dimiAyy başladı de mi tekmeler. Kız tadını çıkar yaa. Valla özledim o zamanları. Ne güzeldi yaa.
Döner inşallah bize.
Valla benim saçlar 2 aydır dökülüyor deli gibi zaten. Ama bestenin dökülüyor diyebileceğim Bi dökülme değil. Önlüğün üstünde Bi tüy görüyorum bazen o kadar. İnşallah dökülmez :)
Valla bestoş canıma okuyor bu aralar. Atak haftası mıdır nedir. Böyle şeyler var. O arada sanırım. Kök söktürüyor bize. Canı sağolsun ama. Elbet geçer :)
Sen de sağlıkla al kucağına inşallah canım. Tadını çıkar. Çok özledim o günleri. O tekmeler falan harika Bi dönemdi.
Canım benim nasıl tatlıdır suan tahmin edebiliyorumAyy başladı de mi tekmeler. Kız tadını çıkar yaa. Valla özledim o zamanları. Ne güzeldi yaa.
Döner inşallah bize.
Valla benim saçlar 2 aydır dökülüyor deli gibi zaten. Ama bestenin dökülüyor diyebileceğim Bi dökülme değil. Önlüğün üstünde Bi tüy görüyorum bazen o kadar. İnşallah dökülmez :)
Valla bestoş canıma okuyor bu aralar. Atak haftası mıdır nedir. Böyle şeyler var. O arada sanırım. Kök söktürüyor bize. Canı sağolsun ama. Elbet geçer :)
Sen de sağlıkla al kucağına inşallah canım. Tadını çıkar. Çok özledim o günleri. O tekmeler falan harika Bi dönemdi.
MaşAllah canım sayılı günler kalmış baya bayaCanım benim nasıl tatlıdır suan tahmin edebiliyorumannelik böyle birsey işte ne kadar zor da olsa her anına değer valla benim kızımda cok güçlendi nasıl tekmeler atıyor
İyiyim canım tabi biraz agırlaştım haliyle ama son düzlükteyim çok heyecanlıMaşAllah canım sayılı günler kalmış baya bayanasılsın
Son aylar hem çabucak doğsun hem de istemediğin zamanlar sağlıkla olsun da insAllahİyiyim canım tabi biraz agırlaştım haliyle ama son düzlükteyim çok heyecanlı. Sen nasılsın bulantılar geçtimi
Bence yoktur canım. Yer değiştirmiştir. Yeri bol şu an nasılsa :)Aynen canım o iki üç gün sürekli hareketliydi tekme attığını net hissediyordm ama dün ve bugün sadece çok ara ara hareket ettiğini hissediyorum tekme yok sıkıntı yoktur herhalde dimi
Ohh ne güzel yaa. Valla çok güzel zamanlar. Karnının yamuk yumuk olduğu zamanlar da olacakCanım benim nasıl tatlıdır suan tahmin edebiliyorumannelik böyle birsey işte ne kadar zor da olsa her anına değer valla benim kızımda cok güçlendi nasıl tekmeler atıyor
Aynen cnm öyledr insAllahBence yoktur canım. Yer değiştirmiştir. Yeri bol şu an nasılsa :)
Canim ne zamandr giremiuorm ben ya okul basladi kosturma icinde hayata yetisemiuorm resmen oglumla eakisi gibi ilgilenemiuorm yetemiuorm resmen ek gidaya ben basladim artik ogun olarak iki ogun veriuorm ama oglusu cok tok tuttugu soylenemezKizlar gunaydin nasilsiniz minnoslariniz nasil benim kiz 5 aylik oldu hala saclari dokuluyor toka takmak istiyorum sac yok ne zaman durur bu dokulme yeni yeni cikmaya baslamis ve bu arada ek gidaya gectik 2 gun oldu
Canim valla okulla bir hayatm sarsildi resmen hic bisiye yetemiuorum cok fena durumlar uykuya hasret kaldim iyice oglus bu aralar 5 den sonra sallanmak istiyo fena durumlar sen nasilsinS Sabirla bekliyordu kuzum nerelerdesin. Okula başladın de mi sen. Nasıl gidiyor?
Neden tok tutmuyor acaba. telas malesef her yerde var benim oglan okula gidiyor ev yemek kiz durumlar ayniCanim ne zamandr giremiuorm ben ya okul basladi kosturma icinde hayata yetisemiuorm resmen oglumla eakisi gibi ilgilenemiuorm yetemiuorm resmen ek gidaya ben basladim artik ogun olarak iki ogun veriuorm ama oglusu cok tok tuttugu soylenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?