Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsınız kızlar?Baya oldu buraya yazmayali..Özgenin Annesiydi nickim,şimdi oğlan da gelince değişti.
Esma dan bi haber var mı?
Ben iyiym şükür sen nasılsın bayağı oldu konuşmayalı buraya yazmayalı benimde bayağı oldu Esma ablayla ben konuştum haberim var

Yas oldu 35 benim kiz olacak 5 aylik bugun benim dogum gunumdu kimse hatirlamadi buna kocam beyde dahil sagolsun tek kutlayan kadinlar kulubu @Mune sizlerde olmasiniz hatirlayanim olmazdi sagolun
Anammmm kuzucum iyi ki doğmuşsun iyi ki varsın ailenle v tüm sevdiklerinle nice sağlıklı ,huzurlu senelere inşallah seviliyorsun

Ben iyiym şükür sen nasılsın bayağı oldu konuşmayalı buraya yazmayalı benimde bayağı oldu Esma ablayla ben konuştum haberim var
Merhaba cnm bende seni mrk ediyordum gecen etiket yapmıştm hatta nasılsın buarada esma nerdeymiş neden daha yazmıyormuş ve dahası bebişi nasılmış

Merhaba cnm bende seni mrk ediyordum gecen etiket yapmıştm hatta nasılsın buarada esma nerdeymiş neden daha yazmıyormuş ve dahası bebişi nasılmış
İsim değiştiğim için etiket gelmedi canısı ya iyiyim şükür canım sen nasılsın :) Esma abla iyi bebeği de iyi şükür ki

N Nan85 Merhaba cnm bn iyiyim minnoşum da iyi bizde 6 aylık olcz inşallah 10 gün kaldı ek gıdaya tadımlarlamı basladn cnm buarada bnm kızda 5te basladı saç dökülmesi baya saclı dofmuştu üstü kel kaldıı simdi çıkıyo çok şükür eskisi gibi dökülme farketmiyorm artk onun sacları dökülürkn bnmkilerde fena döküldü valla bnm hala devam ediyo doktora gidicm vucudumda bişey eksildi sanrm sizde saç dökülmesi yaşıyormusunuz

Ben kel kaldim desem yeridir takviye ilaclar aliyorum hamilelikten dolayi hormanlarimiz zirve yapmisti simdi yeni durumu alisinca dokulme normal b12 vit d biotinli sac sampuani kullaniyorum

Ben kel kaldim desem yeridir takviye ilaclar aliyorum hamilelikten dolayi hormanlarimiz zirve yapmisti simdi yeni durumu alisinca dokulme normal b12 vit d biotinli sac sampuani kullaniyorum
Hım du bakalım bi doktora gidicem muhtemelen takviye vercktir dediğin gibii

Kizlar gunaydin nasilsiniz minnoslariniz nasil benim kiz 5 aylik oldu hala saclari dokuluyor toka takmak istiyorum sac yok ne zaman durur bu dokulme yeni yeni cikmaya baslamis ve bu arada ek gidaya gectik 2 gun oldu
Selam canım. Valla bazen iyiyiz bazen kötüyüz. Fazla mızmız benim kız. Bi haftaya 4 aylık olacak. Saçları henüz dökülmedi. Dökülür mü bilmiyorum.
Benim de çok fena dökülüyor saçlarım valla. Napıcaz böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…