Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm öyledr insAllah nette de öyle yaziyro bı de şeyi farkettim yemeği abarttigim zaman o da benim gibi hantallasiyor herhlde hiç hareket etmiyor az yiyince kıpır kıpır
Sen mesajı aldın o zaman
Canim valla okulla bir hayatm sarsildi resmen hic bisiye yetemiuorum cok fena durumlar uykuya hasret kaldim iyice oglus bu aralar 5 den sonra sallanmak istiyo fena durumlar sen nasilsin
Kıyamam yaa. Kaç aylık oldu şimdi. Uyku düzeni oluşmadı mı hala ya
Ben ücretsiz izne ayrıldım. 4 aylık oldu daha. Bu ara gece uykuları yine saçma sapan. Az önce 6. Kez uyandı. Kucağımda uyudu şimdi. Çok fena böyle

Aynen canım aldım aldım

6 bucuk ayik canim benm 4 aylikken daha cok duzrnim vardi gece 2 kere uyanirdi uyku duzenini ben kuruyom annem bozuyo valla o bakiuo ben cozemedim cocuk 8.30 da yatar 3 kere uyanir 8 dr kalkardi simdi hersey degisti saat 5 den sonra ayagmda uyuy ooylecr sizip kaliuorm boynum tutuluyo seninkinin gaz problemi daha bitmemistir kuzum ya izin icin en uyisini yapmissin keskr ev kredisi olmasaydida bende ayrilaydim

Niye öyle bozuldu ki düzen kuzum. Çok güzel Bi düzeni varmış.
Gaz sorunu yok şükür canım. Atak dönemi midir ne zıkkım dır. Öyle şeyler var bu aralar maalesef.

Corbalarini cok sulu yapma yulaf unu ve irmik kullan birde ufak bulgur derler simit diyenlerde oluyor onu kullan
Corbalarini zaten pure kivaminda yapiuorm icine pirinc cok az bulgur bazen atiyorum , irmigi bebe buskivisi yaptim onda kullandim sabahlari veriyorm yumurta sarii peynier muz bebe biskuvisi karistiruom arada meyve ve yogurt veriuom ama yok corba iciuo 1 saat sonra agliuo 150 cc mama yasa anne sutu

Niye öyle bozuldu ki düzen kuzum. Çok güzel Bi düzeni varmış.
Gaz sorunu yok şükür canım. Atak dönemi midir ne zıkkım dır. Öyle şeyler var bu aralar maalesef.
Valla anlamiyorm canim annem
Saatli uyutmuyo biraz ondan sanirim biraz da dis donemi falan anlamadim gitti o atak donemleri fena valla imsann sabriini siniyo

Mas.diyelim istahi yerinde benim kiz hic yeme icme yok vermesem.aklina gelmiyor gece beslenmesini birakti 5.5aylik ne yapacagim bilmiyorum daha cok kucuk

Mas.diyelim istahi yerinde benim kiz hic yeme icme yok vermesem.aklina gelmiyor gece beslenmesini birakti 5.5aylik ne yapacagim bilmiyorum daha cok kucuk
Vallla keske benmkide gece beslenmese ya cok zor oluyo uykusu aciliyo sallanmak istiyo benmki 6.5 aylik 11 kiloyu gectik yani fazla kilolu ama 6 ayina kadar anne sutu aldi simdi 20 gundur meme reddi basladi mama da veriyorum 3 ogunde anne sutu sagip veriyorum 2 ogun ek gida 3 ogun mama gidiyoruz valla , senin kiz kac kilo kac saatte bir yiyo maman ne marka mamayi sevmemis olmasin

Her mamayi denedim biberonu sevmiyor hiip organik pirinc unu var mamayla karistirip onu veriyorum geceleri birakti 7.500 kilo evden tasindim o yuzden ek gidaya daha gecemedim 4 ogun tek besleniyor ins.guzel.gelisir 6 aylik kontrolle giderse belli olur yeterki mamayi icsin geceleri kalkmaya raziyim 7.ayina kadar keske icseydi cok uzuluyorum

Cok da zayif degil sanki canim ya kiz bebek sonuctaa biberon sevmiyorsa kasik biberon denesene o cok mantikli geliyodu bana ama tembellikten almadim resmen ben aptamil kullaniyorm hic degistirmedim cok seviuo hip icin tatsiz diyolar ama bilmiyorm

Merhaba cnm iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl valla eskisi kadar sık konuşulmuyor ne yazıkki girip arada bakıyorum bnde yazdıgını görünce bi merhaba diyeyim dedim
Sağol canım teşekkür ederim çok şükür iyiyiz büyüyor yaramazlıklar peşinde

CANim valla kosturma ya resmen hayat oglusla cok hizli buyuyolar valla kimseler girmiyo bu ara valla ara ara bakiyorum sen nasilsin napiosun , kadinlar gunun kutlu olsun
Aynen hızlı büyüyolar valla bizde napalım ek gıda bizde sanırım gaz yapıyor yani yedikleri.. Valla dün gazdan uyanıp durdu anlamsız napıcagımı bilmez haldeym ne kdr versem acaba cokmu veriyorum yada ne yedirmeliyim bu sorular aklımda dolanıp duruyor tam rayına oturtuyorum sonra tekrar başa sarıyor valla sadece süt içtikleri zaman çok iyiydi yaa emzir bitsin şimdi kırk takla atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…