Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ilk zaman benimde oyle oldu bence bagrsaklari alisiyo yediklerini sindrmek icin valla doktr bana gunde 2 cay bardagi dedi ama bnm biraz geciyo o uyanmalar alisinca geccek canim. Bide yogurdu gece vermemeye calis soguk da verme

Kızlaar merhabalar yazanlar olmuş, hiç aklıma gelip de giremiyorum ki, herşey yolunda sayılır. Kızımın besin alerjisi var beni en çok zorlayan o, onun dışında bir sıkıntımız yok şükür. Sizler naıslsınız?

Cok sukur canim bizde buyuyorz nelere alerjisi var alerjide zor valla kac aylik oldunz

Canim ilk zaman benimde oyle oldu bence bagrsaklari alisiyo yediklerini sindrmek icin valla doktr bana gunde 2 cay bardagi dedi ama bnm biraz geciyo o uyanmalar alisinca geccek canim. Bide yogurdu gece vermemeye calis soguk da verme
Biran önce alışsa valla bu gaz yedi bnii sırf gazdan sebep ağlayarak uyanıyor kuzum.. Tüm gün içinmi 2 cay bardagı bide kaç öğün veriyosun cnm sabah öğle akşammı bu uyanmaları inşallah dediğin gibi geçer
iyiyiz cnm valla bebeler ek gıdaya gecti gazlar arttı öyle böyle büyütüyoruz işte senin miniğinin nelere alerjisi var cnm zor bir süreç gercekten

Canim doktoru dinliyorun iki ogun veriyorum ama ben cici bebeye basladim sabah kahvaltisinda cubku doymuyodu cici bebeyi evde kendm yapiyorm tabi sabah 1 cay bardagi aksam 1 cay bardagi ama oglum sebze corbasini etli cok seviyo onu biraz fazla veriuorum cocuk istiyo napim3 ogun anne autu aliyo emmeyi birakti sağıyorum 2 ogunde maama baya istahliyiz kilomuz cok fazla

Gaz icin canm corba yapinca icine kimyon at aslnda gaz degil kaka problemi beebek ek gidaya gevince kakalar birsz katilasiyo cocuk ondan zorlaniyo benm oglum simdi duzeldi ama sabah 6.30 da kalkip kaka yapiyo dusun

Cok sukur canim bizde buyuyorz nelere alerjisi var alerjide zor valla kac aylik oldunz
Süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi var. Çok zor gerçekten yaşamayan bilemez. Kalsiyum eksikliğinden de ağrılar başladı vücudumda. Sabretmeye çalışıyorum. Ek gıdaya geçince gaz artıyor mu? Ben de alerjiden sebep başlayamadım ek gıdaya. 2 gün sonra 6 aylık olacak. Bu ay başlarız biz de. Kontrole bi gideyim de.

ohh maşallah paşaya iştahlıysa napıcan mecbur isteyen bebeğe ağlatıp vermemezlik yapamazsın yani benimkide baya yiyor valla işte o yüzden ne kdr vereceğimi anlayamıyorum ya devam etsem yok demez
Gaz icin canm corba yapinca icine kimyon at aslnda gaz degil kaka problemi beebek ek gidaya gevince kakalar birsz katilasiyo cocuk ondan zorlaniyo benm oglum simdi duzeldi ama sabah 6.30 da kalkip kaka yapiyo dusun
6 bucukta kaka yapmıyorda 6 da dikiyo beni ayaga gece zaten ağlayarak uyanıyo dediğin gibi katı oldugu için nese inşallah düzelicek bakalım hayırlısıyla büyüdüler zaten
süt ürünlerine alerjiyi çok duydum cnm gerçekten zor yani çok geçmiş olsun diyelim geçip gitsin inşallah cnm ek gıdada düzelir umarım herşey yoluna girer

İnşallah ya. Bir de yıllarca sürenler duydum. Umarım 1 yaşına kadar düzelir

Canim kuzenin yasadi valla biliyorm cok zor ama 1 yasindan sonra gecti insallah seninde az kaldi ek gidaya gecince aynen canin gaz bagiraak kaka problemleri oluyo alisma sureci bence ama geciyo gozunu korktma

Aynen canim duzeliyo gece cok gecvakite ek gida birakma zeytinyagi kullan bir sure sonra aliscaklar bide muz veriuosundr illaki muz biliyosn kabiz yapar kuzun orta cigitli kismi kabiz yaparmis ben hep kenarlarini veriyorum ortasini vermiyorm cok farkettik

İnşallah ya. Bir de yıllarca sürenler duydum. Umarım 1 yaşına kadar düzelir
inşallah cnm genelde duyduklarım 1 yaşında düzeldi korkma hiçbişeyi kalmıcak kuzumuzun
Valla gec vakitte yedirmiyorum dediğin gibi zeytinyağıda kullanıyorum muzun ortasındaki kısmı vermiyorum valla hepsini yapıyorum dediğin gibi o zaman birsüre devam edip geçecektir o zamn yani inşallah

Canim kuzenin yasadi valla biliyorm cok zor ama 1 yasindan sonra gecti insallah seninde az kaldi ek gidaya gecince aynen canin gaz bagiraak kaka problemleri oluyo alisma sureci bence ama geciyo gozunu korktma
Ay kızlar hadi inşallah. 6 ay daha sabrederim önemli değil. Ama 6 ayın sonunda heralde 100 kilo olurum en güzel tatlılardan yiyeceğim her gün

İnsaah canim benm biraz duzeldi ama ne oluyosa sabah karsi oluyo zaten kaka artik cok zorladikca malesef

İnsaah canim benm biraz duzeldi ama ne oluyosa sabah karsi oluyo zaten kaka artik cok zorladikca malesef
oda düzelir inşallah cnm kakasını düzene koyabilse böyle öğlelerde yapsa çok iyi ama yapabilmeside birşeydir kabız olan çok bebiş var cnm bunada şükürr
Ay kızlar hadi inşallah. 6 ay daha sabrederim önemli değil. Ama 6 ayın sonunda heralde 100 kilo olurum en güzel tatlılardan yiyeceğim her gün
Ay düzelsin inşallah da sen kilo al boşverr

Aynen canim cok sukur bizimki ama gun icindede kaka yapiyo 3 4 sefer kaka yapiyo yani bu aralar gece beslenmesini birakmaya calisiyorum daha dogrusu oglum kendi birakiyo

Aynen canim cok sukur bizimki ama gun icindede kaka yapiyo 3 4 sefer kaka yapiyo yani bu aralar gece beslenmesini birakmaya calisiyorum daha dogrusu oglum kendi birakiyo
Bizimkide 3-4 kez yapıyordu ama bozuldu işte nese inşallah düzelecek buarada emiyosa gece beslenmesini kesmk cok zor olmazmı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…