- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 34
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.901
Canim ilk zaman benimde oyle oldu bence bagrsaklari alisiyo yediklerini sindrmek icin valla doktr bana gunde 2 cay bardagi dedi ama bnm biraz geciyo o uyanmalar alisinca geccek canim. Bide yogurdu gece vermemeye calis soguk da vermeAynen hızlı büyüyolar valla bizde napalım ek gıda bizde sanırım gaz yapıyor yani yedikleri.. Valla dün gazdan uyanıp durdu anlamsız napıcagımı bilmez haldeym ne kdr versem acaba cokmu veriyorum yada ne yedirmeliyim bu sorular aklımda dolanıp duruyor tam rayına oturtuyorum sonra tekrar başa sarıyor valla sadece süt içtikleri zaman çok iyiydi yaa emzir bitsin şimdi kırk takla atıyorum
Cok sukur canim bizde buyuyorz nelere alerjisi var alerjide zor valla kac aylik oldunzKızlaar merhabalar yazanlar olmuş, hiç aklıma gelip de giremiyorum ki, herşey yolunda sayılır. Kızımın besin alerjisi var beni en çok zorlayan o, onun dışında bir sıkıntımız yok şükür. Sizler naıslsınız?
Biran önce alışsa valla bu gaz yedi bnii sırf gazdan sebep ağlayarak uyanıyor kuzum.. Tüm gün içinmi 2 cay bardagı bide kaç öğün veriyosun cnm sabah öğle akşammı bu uyanmaları inşallah dediğin gibi geçerCanim ilk zaman benimde oyle oldu bence bagrsaklari alisiyo yediklerini sindrmek icin valla doktr bana gunde 2 cay bardagi dedi ama bnm biraz geciyo o uyanmalar alisinca geccek canim. Bide yogurdu gece vermemeye calis soguk da verme
iyiyiz cnm valla bebeler ek gıdaya gecti gazlar arttı öyle böyle büyütüyoruz işte senin miniğinin nelere alerjisi var cnm zor bir süreç gercektenKızlaar merhabalar yazanlar olmuş, hiç aklıma gelip de giremiyorum ki, herşey yolunda sayılır. Kızımın besin alerjisi var beni en çok zorlayan o, onun dışında bir sıkıntımız yok şükür. Sizler naıslsınız?
Canim doktoru dinliyorun iki ogun veriyorum ama ben cici bebeye basladim sabah kahvaltisinda cubku doymuyodu cici bebeyi evde kendm yapiyorm tabi sabah 1 cay bardagi aksam 1 cay bardagi ama oglum sebze corbasini etli cok seviyo onu biraz fazla veriuorum cocuk istiyo napim3 ogun anne autu aliyo emmeyi birakti sağıyorum 2 ogunde maama baya istahliyiz kilomuz cok fazlaBiran önce alışsa valla bu gaz yedi bnii sırf gazdan sebep ağlayarak uyanıyor kuzum.. Tüm gün içinmi 2 cay bardagı bide kaç öğün veriyosun cnm sabah öğle akşammı bu uyanmaları inşallah dediğin gibi geçer
iyiyiz cnm valla bebeler ek gıdaya gecti gazlar arttı öyle böyle büyütüyoruz işte senin miniğinin nelere alerjisi var cnm zor bir süreç gercekten
Gaz icin canm corba yapinca icine kimyon at aslnda gaz degil kaka problemi beebek ek gidaya gevince kakalar birsz katilasiyo cocuk ondan zorlaniyo benm oglum simdi duzeldi ama sabah 6.30 da kalkip kaka yapiyo dusunBiran önce alışsa valla bu gaz yedi bnii sırf gazdan sebep ağlayarak uyanıyor kuzum.. Tüm gün içinmi 2 cay bardagı bide kaç öğün veriyosun cnm sabah öğle akşammı bu uyanmaları inşallah dediğin gibi geçer
iyiyiz cnm valla bebeler ek gıdaya gecti gazlar arttı öyle böyle büyütüyoruz işte senin miniğinin nelere alerjisi var cnm zor bir süreç gercekten
Cok sukur canim bizde buyuyorz nelere alerjisi var alerjide zor valla kac aylik oldunz
Süt ürünleri ve yumurtaya alerjisi var. Çok zor gerçekten yaşamayan bilemez. Kalsiyum eksikliğinden de ağrılar başladı vücudumda. Sabretmeye çalışıyorum. Ek gıdaya geçince gaz artıyor mu? Ben de alerjiden sebep başlayamadım ek gıdaya. 2 gün sonra 6 aylık olacak. Bu ay başlarız biz de. Kontrole bi gideyim de.Biran önce alışsa valla bu gaz yedi bnii sırf gazdan sebep ağlayarak uyanıyor kuzum.. Tüm gün içinmi 2 cay bardagı bide kaç öğün veriyosun cnm sabah öğle akşammı bu uyanmaları inşallah dediğin gibi geçer
ohh maşallah paşaya iştahlıysa napıcan mecbur isteyen bebeğe ağlatıp vermemezlik yapamazsın yani benimkide baya yiyor valla işte o yüzden ne kdr vereceğimi anlayamıyorum ya devam etsem yok demezCanim doktoru dinliyorun iki ogun veriyorum ama ben cici bebeye basladim sabah kahvaltisinda cubku doymuyodu cici bebeyi evde kendm yapiyorm tabi sabah 1 cay bardagi aksam 1 cay bardagi ama oglum sebze corbasini etli cok seviyo onu biraz fazla veriuorum cocuk istiyo napim3 ogun anne autu aliyo emmeyi birakti sağıyorum 2 ogunde maama baya istahliyiz kilomuz cok fazla
6 bucukta kaka yapmıyorda 6 da dikiyo beni ayaga gece zaten ağlayarak uyanıyo dediğin gibi katı oldugu için nese inşallah düzelicek bakalım hayırlısıyla büyüdüler zatenGaz icin canm corba yapinca icine kimyon at aslnda gaz degil kaka problemi beebek ek gidaya gevince kakalar birsz katilasiyo cocuk ondan zorlaniyo benm oglum simdi duzeldi ama sabah 6.30 da kalkip kaka yapiyo dusun
süt ürünlerine alerjiyi çok duydum cnm gerçekten zor yani çok geçmiş olsun diyelim geçip gitsin inşallah cnm ek gıdada düzelir umarım herşey yoluna girerSüt ürünleri ve yumurtaya alerjisi var. Çok zor gerçekten yaşamayan bilemez. Kalsiyum eksikliğinden de ağrılar başladı vücudumda. Sabretmeye çalışıyorum. Ek gıdaya geçince gaz artıyor mu? Ben de alerjiden sebep başlayamadım ek gıdaya. 2 gün sonra 6 aylık olacak. Bu ay başlarız biz de. Kontrole bi gideyim de.
İnşallah ya. Bir de yıllarca sürenler duydum. Umarım 1 yaşına kadar düzelirohh maşallah paşaya iştahlıysa napıcan mecbur isteyen bebeğe ağlatıp vermemezlik yapamazsın yani benimkide baya yiyor valla işte o yüzden ne kdr vereceğimi anlayamıyorum ya devam etsem yok demez
6 bucukta kaka yapmıyorda 6 da dikiyo beni ayaga gece zaten ağlayarak uyanıyo dediğin gibi katı oldugu için nese inşallah düzelicek bakalım hayırlısıyla büyüdüler zaten
süt ürünlerine alerjiyi çok duydum cnm gerçekten zor yani çok geçmiş olsun diyelim geçip gitsin inşallah cnm ek gıdada düzelir umarım herşey yoluna girer
Canim kuzenin yasadi valla biliyorm cok zor ama 1 yasindan sonra gecti insallah seninde az kaldi ek gidaya gecince aynen canin gaz bagiraak kaka problemleri oluyo alisma sureci bence ama geciyo gozunu korktmaSüt ürünleri ve yumurtaya alerjisi var. Çok zor gerçekten yaşamayan bilemez. Kalsiyum eksikliğinden de ağrılar başladı vücudumda. Sabretmeye çalışıyorum. Ek gıdaya geçince gaz artıyor mu? Ben de alerjiden sebep başlayamadım ek gıdaya. 2 gün sonra 6 aylık olacak. Bu ay başlarız biz de. Kontrole bi gideyim de.
Aynen canim duzeliyo gece cok gecvakite ek gida birakma zeytinyagi kullan bir sure sonra aliscaklar bide muz veriuosundr illaki muz biliyosn kabiz yapar kuzun orta cigitli kismi kabiz yaparmis ben hep kenarlarini veriyorum ortasini vermiyorm cok farkettikohh maşallah paşaya iştahlıysa napıcan mecbur isteyen bebeğe ağlatıp vermemezlik yapamazsın yani benimkide baya yiyor valla işte o yüzden ne kdr vereceğimi anlayamıyorum ya devam etsem yok demez
6 bucukta kaka yapmıyorda 6 da dikiyo beni ayaga gece zaten ağlayarak uyanıyo dediğin gibi katı oldugu için nese inşallah düzelicek bakalım hayırlısıyla büyüdüler zaten
süt ürünlerine alerjiyi çok duydum cnm gerçekten zor yani çok geçmiş olsun diyelim geçip gitsin inşallah cnm ek gıdada düzelir umarım herşey yoluna girer
inşallah cnm genelde duyduklarım 1 yaşında düzeldi korkma hiçbişeyi kalmıcak kuzumuzunİnşallah ya. Bir de yıllarca sürenler duydum. Umarım 1 yaşına kadar düzelir
Valla gec vakitte yedirmiyorum dediğin gibi zeytinyağıda kullanıyorum muzun ortasındaki kısmı vermiyorum valla hepsini yapıyorum dediğin gibi o zaman birsüre devam edip geçecektir o zamn yani inşallahAynen canim duzeliyo gece cok gecvakite ek gida birakma zeytinyagi kullan bir sure sonra aliscaklar bide muz veriuosundr illaki muz biliyosn kabiz yapar kuzun orta cigitli kismi kabiz yaparmis ben hep kenarlarini veriyorum ortasini vermiyorm cok farkettik
Canim kuzenin yasadi valla biliyorm cok zor ama 1 yasindan sonra gecti insallah seninde az kaldi ek gidaya gecince aynen canin gaz bagiraak kaka problemleri oluyo alisma sureci bence ama geciyo gozunu korktma
Ay kızlar hadi inşallah. 6 ay daha sabrederim önemli değil. Ama 6 ayın sonunda heralde 100 kilo olurum en güzel tatlılardan yiyeceğim her güninşallah cnm genelde duyduklarım 1 yaşında düzeldi korkma hiçbişeyi kalmıcak kuzumuzun
Valla gec vakitte yedirmiyorum dediğin gibi zeytinyağıda kullanıyorum muzun ortasındaki kısmı vermiyorum valla hepsini yapıyorum dediğin gibi o zaman birsüre devam edip geçecektir o zamn yani inşallah
İnsaah canim benm biraz duzeldi ama ne oluyosa sabah karsi oluyo zaten kaka artik cok zorladikca malesefinşallah cnm genelde duyduklarım 1 yaşında düzeldi korkma hiçbişeyi kalmıcak kuzumuzun
Valla gec vakitte yedirmiyorum dediğin gibi zeytinyağıda kullanıyorum muzun ortasındaki kısmı vermiyorum valla hepsini yapıyorum dediğin gibi o zaman birsüre devam edip geçecektir o zamn yani inşallah
Emziriyosun dimi canim onsan kendinde herseyden mahrum kaliyosun vucudun icin mutlaka destek vitamin al gucsuz dusersinAy kızlar hadi inşallah. 6 ay daha sabrederim önemli değil. Ama 6 ayın sonunda heralde 100 kilo olurum en güzel tatlılardan yiyeceğim her gün
oda düzelir inşallah cnm kakasını düzene koyabilse böyle öğlelerde yapsa çok iyi ama yapabilmeside birşeydir kabız olan çok bebiş var cnm bunada şükürrİnsaah canim benm biraz duzeldi ama ne oluyosa sabah karsi oluyo zaten kaka artik cok zorladikca malesef
Ay düzelsin inşallah da sen kilo al boşverrAy kızlar hadi inşallah. 6 ay daha sabrederim önemli değil. Ama 6 ayın sonunda heralde 100 kilo olurum en güzel tatlılardan yiyeceğim her gün
AY xanim ben hala kilolari veremedim zaten verdiysen hic yemw bosverAy kızlar hadi inşallah. 6 ay daha sabrederim önemli değil. Ama 6 ayın sonunda heralde 100 kilo olurum en güzel tatlılardan yiyeceğim her gün
Aynen canim cok sukur bizimki ama gun icindede kaka yapiyo 3 4 sefer kaka yapiyo yani bu aralar gece beslenmesini birakmaya calisiyorum daha dogrusu oglum kendi birakiyooda düzelir inşallah cnm kakasını düzene koyabilse böyle öğlelerde yapsa çok iyi ama yapabilmeside birşeydir kabız olan çok bebiş var cnm bunada şükürr
Ay düzelsin inşallah da sen kilo al boşverr
Bizimkide 3-4 kez yapıyordu ama bozuldu işte nese inşallah düzelecek buarada emiyosa gece beslenmesini kesmk cok zor olmazmı cnmAynen canim cok sukur bizimki ama gun icindede kaka yapiyo 3 4 sefer kaka yapiyo yani bu aralar gece beslenmesini birakmaya calisiyorum daha dogrusu oglum kendi birakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?