Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimkide 3-4 kez yapıyordu ama bozuldu işte nese inşallah düzelecek buarada emiyosa gece beslenmesini kesmk cok zor olmazmı cnm
Canim emmiyo 6 aylikken meme reddi yasadik asamadik ne denesem olmadi bende sagiyorum gunde 3 ogun seklinde anne sutu veriyorum 2ogub ek gida 1 2 ogunde mama oyle gidiyo ama kendi kalkmiyo artik beslenmeye anlamis degilim 12.30 ve 4 .30 olmak uzere iki kere besleniyodu suan 9.30 yatiyo 3.30 4 gibi besliyorm dahada yok kendi dusurdu cocuk yani bende ellemiyorm uyuyan cocugu hic zaten gece beslenmeye saglikli demiyolar

valla ben gece 12 bucuk gibi bi emziriyorm bide 4 gibi emmek için uyanıyor sonra bidaha altı bucuk 7 gibi kalkıyor aslında düzenimiz cok güzeldi bizim 5 bucukta emiyordu bidaha 7 bucuk 7 45 gibi uyanıyordu o zaman uykumu da almış oluyodum şimdi bi değişmeye başladı bazen gerçektn yorgun oluyorum özellikle alıştıgımız düzen değişince ama ben sanırım geceyi henüz kesemem hem erken hemde emiyorken daha zor bakalım bi 1 yaşında olsunda somra bakarız
Gunaydin canim bu ara kimseciklere yok valla su virusden piskolojim bozuldu benm ya tatil oldu oglusla evdeyiz sen nasilsinn
Valla herkes aynı cnm ne yazıkki biran önce kurtulsak su virüsten tüm dünya olarakk cok üzülüyorum buarada ben yazdım sonra unuttum buraya bakmayı kusura bakma cnm sen nasılsın biz iyi olmaya calışıyoruz napalım

Olsun canim valla bizde iyi olmaya calisiyoruz oglusla evdr vakit gecirmece bu surede bya bir oyuncak lazim bize gece beslenmeyi emen cocukda kesmek zor canim ama ben bile yapamiyorm bugun beslemek zorunda kaldim o kadar agladjki baska turlu sakinlestiremedim artik keyifleri nasil istiyosa benm kide 8 de kalkardi ayni senin duzendi cok iyiydi simdi 7.20 kurulmus saat gibi kalkiyo bende uykumu cok alamiuorm , gece kacta yatiriyosn canim

bn 8 de yatıırıyorm cnm genel olarak ama cogu zaman bu kesintili uyku oluyor ama karanlıktan cıkarmıyorm 12ye kadar uyur yani 8 de gece uykusuna geçiş yaptırıyorum

bn 8 de yatıırıyorm cnm genel olarak ama cogu zaman bu kesintili uyku oluyor ama karanlıktan cıkarmıyorm 12ye kadar uyur yani 8 de gece uykusuna geçiş yaptırıyorum
Bende 8 de yaptiriyodm ama bu aralar 9 da yaptiriyorm daha kesintisiz oluyo benmde 12 ye kadar sik sik kesintiler oluyodu boyle daha iyi olsu sanki gunde kac uyku yaptiriyosn gunduz csnim kac ayliksinz tam

Bende 8 de yaptiriyodm ama bu aralar 9 da yaptiriyorm daha kesintisiz oluyo benmde 12 ye kadar sik sik kesintiler oluyodu boyle daha iyi olsu sanki gunde kac uyku yaptiriyosn gunduz csnim kac ayliksinz tam
Cnm 7 aylık olmamıza sekiz gün kaldı tam gündüzleri de 3 kere jyuyor genelde ama ikisi 1 - 1,bucuk saat kadar 3. Akşama doğru olan yarım saat oluyor tabi bazen değişebiliyor bu uykularıda seninkinin gündüz uykuları nasıl

Canin bizde 7 ayimizi 1 hafta gectik bizde 3 uyuyordk ama iki gundur ben iki uyku yaptiriyorm boyke cok verimli oldu 1 bucuk 2 saat arasi 2 uyku yapiyo 3 3 bucuk saat arasi uybaik birakiriyorum yoruluyo cokda kolay uyuyo bende senin gibi uyutuyosm ana 1 saatte hemen kalkiyodu artij vakti geldi diye dusunup 2 uykua gecis yaptm

Maşallah canım benm.. Bende 2 uykuya geçiş yapıcam ama kendi istiyor üçüncü uykuyu, nasıl yaptın peki gerçi şöyle sorayım ilk uykuyu kaçta uyutuyırsun ikinci uykuyu kaçta uyutuyorsun ve kendimi uyuyor yoksa desteklimi uyuyorr ay ne cok sordum

Vala canim sureyi uzattim normalde 2.5 saat uyanik kaliyodu 3 yaptim simdi 3.15 yapmaya calisiyorm gece uykusuna gecerken dayanamiyo aslnda ama oyaliyorm oyun oynuyorm devamli babasiyla oynuyo biraz daha idare ediyoruz, sabah 7.30 kalkis 10 yatis 11.30 12 arasi kalkis ona gore 2.30 - 3 yatis 4.30 5 kalkis oluyo sonra gece 8.30 9 uyku iste canim sallanarak uyuyo malesef ama boyle olunca cok kolay uyuyo 5 dkda diger turlu uykusu tam gelmiyodu bence cok ugrasiuordm

Valla canım aslında aynı şeyleri yapıyoruz bende şuara bozulduğu için 6 bucukta uyanıyor 9da bidaha uyuyor 10 bucuk 11 gibi uyanıyor sonra 1 - 1bucuk gibi uyuyor 2bucuk 3 gibi kalkıyor sonra saat 8e cok oldugu için 5 bucuk 6 gibi yarım saatlik bi uykusu oluyor bende emerek uyuyor veya bende sallıyorum ne yazıkki ama benim öyle 5 dk da dalmıyor işte bide mesela akşam sekizde emzirdim saalladım uyudu diyelim yaklaşık 15 dk sonra bi uyanıyor gidip tekrar sallıyorm bidaha uyanıyor sonraki sallamamda tamamen dalıyor niye yapıyor bilmiyorum aslında cok güzel düzeni vardı 8 de uyuyuncada hiç uyanmadan 12ye kdr uyuyordu ama işte her anı bir olmadıgı için bozuldu hatta 3bucuk 4aylıkken gece hiç uyanmıyordu 12de bi emziriyodum ta 7ye kdr uyuyordu ama sonra gexeleride acıkmaya başladı yada nazar ettilerr

Ay canim benimde oyleydi ya 4 aylikken gece bir kere kalkiuodu 8.30 da yatiyodu bende analttim bi iki kisiyie ben uykusuz degilim falan dedim demez olaydim senin ki biraz erken kalkiuo onu sabah geri uykuya dondursen 6.30 da sallasan ben oyle yapiyorm 7.30 falan uyuyo yine bazen 8 e dogru falan o zaman iki uyku tam olur . Gece uyku bolunmesi benmkindede oluyo ama bazrn salliyorm besihinde geri daliuo ama benmkin45 dk sonra falan ben besleyip uyutuyorm canim hemen alisti olmasa uyumuyo

mrblar cnm nasılsıniz kızlar görüşmeyeli
Youlost16 di snrm Zehra'nın nick

Son düzenleme:

Eklentiler

• IMG_20200318_211807.webp
    33 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…