- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.941
Dimi ya eskiden ne çok konuşulurdu... geceleri Uyumazdım yazışmaktan.. nasılsın canm benim koşuşturmaca ile geçiyor valla kürtajdan sonra çalışmaya başladım hala devam :) senin nasıl gidiyor ?Kızlar ses verin yaa koskoca gurupta bir biz kaldıkFit mutlu anne @Kutsal Alerji @Kutsal Tiramisu @Kutsal pamuk Kutsal panter @Nan85 @Seymaaao @Cherrygum @Meylen B Babygirl16 @BerraAksa_K @Kutsalll BULUT @Kazan Dibi @Peri Tozuu ve kutsal zebra ama yeni adı neydi acabaa bunlar aklıma gelenler ve unuttugum arkdşlarım şurayı bi canlandıralım yaa ne konuşmalar dönerdi eskiden burda şimdilerde nasıl sessizz
Nasılsın canım :) oh maşallah bebiş iyice büyümüş maşallah
Yaaa maşallahoğlumla size mrb diyelim dedik kızlar @Kutsal Alerji Kutsal panter @Kutsal Tiramisu @Kutsalll BULUT @Oha diyorum @Seymaaao AnGrYY @icecreamm @Kurumus-Maskara
Umutlu Anne Bekleyiste
@Nan85 S Sabirla bekliyordu aklıma gelmeyen başka kimler kimler vardr
evet cnm büyüyorAaa maşallah cnm Bayaa büyümüşsünüz
iyiyim şükür canım sen nasılsın zmn hızla geçiyor büyüyor bklmNasılsın canım :) oh maşallah bebiş iyice büyümüş maşallah
Amin cnm insAllahYaaa maşallahpaşaya bal prensesin bal kardeşi sağlıkla gel inşallah Kesinleşti o zaman kuzum geçenlerde gideceğim demistin kesin öğrenmek için unutmuşum kusura bakma
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınNasılsınız kızlar iyisiniz inşallah
Valla bende iyiyim çok şükür . He valla ya gitme zaten şuan doktora allah korusun hastalık her yerde hastaneler dolu.evet cnm büyüyor ❣ vala artık bel ağrılarım oluyor bacak arama yastık koyup yatıyorumsen naislsin nasıl gidiyor
iyiyim şükür canım sen nasılsın zmn hızla geçiyor büyüyor bklm
Amin cnm insAllahkesinleşti cnm yok ne kusuru vala hayat telasesi hep 11 Mart'ta ayrıntılı ultrasona girdim keisn erkek dedi perinatolog hatta kadın doğuma da gitmedim bı daha bi sorun gözükmüyor dedi diye şimdide hastanelere gidesim yok bekliyorum Nisan'da duruma göre giderim
Daim olsun kuzum insAllah hep iyi olValla bende iyiyim çok şükür . He valla ya gitme zaten şuan doktora allah korusun hastalık her yerde hastaneler dolu.
Ohhh çok şükürevet cnm büyüyorvala artık bel ağrılarım oluyor bacak arama yastık koyup yatıyorum sen naislsin nasıl gidiyor
Amin cnm insAllahkesinleşti cnm yok ne kusuru vala hayat telasesi hep 11 Mart'ta ayrıntılı ultrasona girdim keisn erkek dedi perinatolog hatta kadın doğuma da gitmedim bı daha bi sorun gözükmüyor dedi diye şimdide hastanelere gidesim yok bekliyorum Nisan'da duruma göre giderim
Aynen cnm insAllah Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin hepOhhh çok şükürEvet bu aralar Allah korusun çok önemli bir şey olmadıkça gitmemek gerek hastaneye . Hadi inşallah güzel haberler alırsın daha da
Aminnnnn inşallahAynen cnm insAllah Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin hep
Canim masallah ya buyumus oglusun:) bir kiz bir oglan cok sanslisin valla hic hastanelere gitme valla :)evet cnm büyüyor ❣ vala artık bel ağrılarım oluyor bacak arama yastık koyup yatıyorumsen naislsin nasıl gidiyor
Canim iyiyiz sukur sen nasilsinnNasılsınız kızlar iyisiniz inşallah
Saol cnm Rabbim sağlıkla iki meyveden de nasıp edecek insAllahCanim masallah ya buyumus oglusun:) bir kiz bir oglan cok sanslisin valla hic hastanelere gitme valla :)
Çok şükür canım Allah iyilik versinCanim iyiyiz sukur sen nasilsinn
sabah bazen geri uykuya dönüyır bazen dönmüyor ne yazıkkiAy canim benimde oyleydi ya 4 aylikken gece bir kere kalkiuodu 8.30 da yatiyodu bende analttim bi iki kisiyie ben uykusuz degilim falan dedim demez olaydimsenin ki biraz erken kalkiuo onu sabah geri uykuya dondursen 6.30 da sallasan ben oyle yapiyorm 7.30 falan uyuyo yine bazen 8 e dogru falan o zaman iki uyku tam olur . Gece uyku bolunmesi benmkindede oluyo ama bazrn salliyorm besihinde geri daliuo ama benmkin45 dk sonra falan ben besleyip uyutuyorm canim hemen alisti olmasa uyumuyo
iyiyiz cnm çok şükürr evde takılıyoruz aynı yaniimrblar cnm nasılsıniz kızlar görüşmeyeli
@Youlost16 di snrm Zehra'nın nick
maşallah kuzum rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah baya büyümüş kuzucukoğlumla size mrb diyelim dedik kızlar @Kutsal Alerji Kutsal panter @Kutsal Tiramisu @Kutsalll BULUT @Oha diyorum @Seymaaao AnGrYY @icecreamm @Kurumus-Maskara
Umutlu Anne Bekleyiste
@Nan85 S Sabirla bekliyordu aklıma gelmeyen başka kimler kimler vardr
Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım iyi gidiyor büyütmeye çalışıyoruz ek gıda uyku derken geçiyor zaman cnmDimi ya eskiden ne çok konuşulurdu... geceleri Uyumazdım yazışmaktan.. nasılsın canm benim koşuşturmaca ile geçiyor valla kürtajdan sonra çalışmaya başladım hala devam :) senin nasıl gidiyor ?
iyi diyelim iyi oösun inşallah virüsten herkesin canı sıkkın kurtulalım biran önce inşallah sen nasılsınnNasılsınız kızlar iyisiniz inşallah
Daim olsun cnm insAllahsabah bazen geri uykuya dönüyır bazen dönmüyor ne yazıkkivalla sallanan yatak almamak büyük hataydı güya sallamıcam o kdr eminimki yatağı bile almadım ama gel görki sallıyorum hatta gece sallanmayan yatagı bile sallıyorum buarada benmkide emerken uyuyor yada emziriyorum uyumazsa ondan sonra sallıyorum cnm
iyiyiz cnm çok şükürr evde takılıyoruz aynı yanii
maşallah kuzum rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah baya büyümüş kuzucuk
Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım iyi gidiyor büyütmeye çalışıyoruz ek gıda uyku derken geçiyor zaman cnm
iyi diyelim iyi oösun inşallah virüsten herkesin canı sıkkın kurtulalım biran önce inşallah sen nasılsınn
İnşallah daha fazla can gitmeden hayırlısıyla,sağlıkla atlatırız inşallah bu günleri desabah bazen geri uykuya dönüyır bazen dönmüyor ne yazıkkivalla sallanan yatak almamak büyük hataydı güya sallamıcam o kdr eminimki yatağı bile almadım ama gel görki sallıyorum hatta gece sallanmayan yatagı bile sallıyorum buarada benmkide emerken uyuyor yada emziriyorum uyumazsa ondan sonra sallıyorum cnm
maşallah kuzum rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah baya büyümüş kuzucuk
Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım iyi gidiyor büyütmeye çalışıyoruz ek gıda uyku derken geçiyor zaman cnm
iyi diyelim iyi oösun inşallah virüsten herkesin canı sıkkın kurtulalım biran önce inşallah sen nasılsınn
İnsallah canim ya valla cok guzel :) evde ben benm oglusla baya yoruluyom ya ikinciyi dsunemiyorm bileSaol cnm Rabbim sağlıkla iki meyveden de nasıp edecek insAllah
Bende besigini sallanan aldim o yuzden kendi odasinda daha hic yatmadi valla yazin odasiini ayirmayi dusunuyorm nasil yapcam sallanmadan bilmiyorm besigi buyuk aldim amasabah bazen geri uykuya dönüyır bazen dönmüyor ne yazıkkivalla sallanan yatak almamak büyük hataydı güya sallamıcam o kdr eminimki yatağı bile almadım ama gel görki sallıyorum hatta gece sallanmayan yatagı bile sallıyorum buarada benmkide emerken uyuyor yada emziriyorum uyumazsa ondan sonra sallıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?