Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dimi ya eskiden ne çok konuşulurdu... geceleri Uyumazdım yazışmaktan.. nasılsın canm benim koşuşturmaca ile geçiyor valla kürtajdan sonra çalışmaya başladım hala devam :) senin nasıl gidiyor ?

Aaa maşallah cnm Bayaa büyümüşsünüz
evet cnm büyüyor vala artık bel ağrılarım oluyor bacak arama yastık koyup yatıyorum sen naislsin nasıl gidiyor
Nasılsın canım :) oh maşallah bebiş iyice büyümüş maşallah
iyiyim şükür canım sen nasılsın zmn hızla geçiyor büyüyor bklm
Yaaa maşallah paşaya bal prensesin bal kardeşi sağlıkla gel inşallah Kesinleşti o zaman kuzum geçenlerde gideceğim demistin kesin öğrenmek için unutmuşum kusura bakma
Amin cnm insAllah kesinleşti cnm yok ne kusuru vala hayat telasesi hep 11 Mart'ta ayrıntılı ultrasona girdim keisn erkek dedi perinatolog hatta kadın doğuma da gitmedim bı daha bi sorun gözükmüyor dedi diye şimdide hastanelere gidesim yok bekliyorum Nisan'da duruma göre giderim

Valla bende iyiyim çok şükür . He valla ya gitme zaten şuan doktora allah korusun hastalık her yerde hastaneler dolu.

Ohhh çok şükür Evet bu aralar Allah korusun çok önemli bir şey olmadıkça gitmemek gerek hastaneye . Hadi inşallah güzel haberler alırsın daha da

Ohhh çok şükür Evet bu aralar Allah korusun çok önemli bir şey olmadıkça gitmemek gerek hastaneye . Hadi inşallah güzel haberler alırsın daha da
Aynen cnm insAllah Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin hep

Canim masallah ya buyumus oglusun:) bir kiz bir oglan cok sanslisin valla hic hastanelere gitme valla :)

sabah bazen geri uykuya dönüyır bazen dönmüyor ne yazıkkivalla sallanan yatak almamak büyük hataydı güya sallamıcam o kdr eminimki yatağı bile almadım ama gel görki sallıyorum hatta gece sallanmayan yatagı bile sallıyorum buarada benmkide emerken uyuyor yada emziriyorum uyumazsa ondan sonra sallıyorum cnm
mrblar cnm nasılsıniz kızlar görüşmeyeli
@Youlost16 di snrm Zehra'nın nick
iyiyiz cnm çok şükürr evde takılıyoruz aynı yanii
maşallah kuzum rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah baya büyümüş kuzucuk
Dimi ya eskiden ne çok konuşulurdu... geceleri Uyumazdım yazışmaktan.. nasılsın canm benim koşuşturmaca ile geçiyor valla kürtajdan sonra çalışmaya başladım hala devam :) senin nasıl gidiyor ?
Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım iyi gidiyor büyütmeye çalışıyoruz ek gıda uyku derken geçiyor zaman cnm
Nasılsınız kızlar iyisiniz inşallah
iyi diyelim iyi oösun inşallah virüsten herkesin canı sıkkın kurtulalım biran önce inşallah sen nasılsınn

Daim olsun cnm insAllah amin cnm insAllah büyüdü şükür

İnşallah daha fazla can gitmeden hayırlısıyla,sağlıkla atlatırız inşallah bu günleri de Şükür iyi diyelim iyi olalım

Bende besigini sallanan aldim o yuzden kendi odasinda daha hic yatmadi valla yazin odasiini ayirmayi dusunuyorm nasil yapcam sallanmadan bilmiyorm besigi buyuk aldim ama
Genedr artik sigmayabilir benmki tostos biraZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…