- 24 Şubat 2012
- 548
- 1.217
- 313
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.461
Dimii yaa beklediğimiz günler geçti ve 1 yaşına giricek gerçekten zaman su gibi akıp geçiyorr.. Sen nasılsın ne kdrlık oldu kuzucugunMaşAllah canım ya şaka gibi daha dün gibiydi burda beraber beklediğimiz günler
Aynen cnm zaman çok hızlı 6 buçuk haftalık oldu oğlum iyiyiz şükür ev işi çocuklar dikiş derken günler geçiyor telefonu elime almaya vakit bulamıyorumDimii yaa beklediğimiz günler geçti ve 1 yaşına giricek gerçekten zaman su gibi akıp geçiyorr.. Sen nasılsın ne kdrlık oldu kuzucugun
Dmiiiiii yaaaa bende aylar sonra bir gireyim bakayım dedim gerçekten çok özlemişimMerhabalar hanımlar burası iyice sessizleşmiş geceleri ne sohbet muhabbet olurdu özlüyorum o günleri
Ahhh canım çok teşekkür ederim beni de düşündüğün için.Günaydınn kızlarrrr hepimizi yine birarada görmek için etiket yapmak istedimm neler yapıyorsunuz nasılsınız bakalımKutsal panter K Kutsal Alerji @Kutsal pamuk Kutsal Tiramisu @Seymaaao @Nan85 @Sabirla bekliyordu @Youlost16 @Kazan Dibi @OzgeMeteMoms @Uykusuz Uykucu Fit mutlu anne @Kutsalll BULUT @Cherrygum @Oha diyorum @FairyTale16 aay hadi bir ses verin yaaa yeni doğum yapan arkdşlarr bebişlerr nasıll
Selam ŞeymommBi hüzünlendim. Hamileliğimi herşeyimi burda paylaştım. Giremeyişim kimsenin yazamayışı çok üzücü ama çok meşgul oluyorum gün boyunca. Değil buraya girmek mesajlara bakamıyorum. Herkes iyidir umarım. Bir şekilde bursa yolumun kesiştiği herkese selam olsun
Doğrudur canım 2 çocuk biri bebek üstüne ev işi sonra bide dikiş alamaman normal kuzum bende sayfayı takip ettiğim için takip ettiklerime basınca yazıp yazmadıgınızı görüyorum yoksa benmde aklımdan cıkıyorrAynen cnm zaman çok hızlı 6 buçuk haftalık oldu oğlum iyiyiz şükür ev işi çocuklar dikiş derken günler geçiyor telefonu elime almaya vakit bulamıyorum
bildirim olarak gelmiyor evet sadece takip ettiğin sayfalara girince görebiliyorsun ne yazıkki canım ama olsun arada giriyoruz yazıyoruz yineedeeAhhh canım çok teşekkür ederim beni de düşündüğün için.Çok şükür büyüyoruz keşke şu kadınlar kulübü uygulamasından bildirim gelse. Görsem etiket olunca. Anca şimdi girdim kaç ay sonra. Aklıma geldiniz bakayım dedim
iyiyim şükür canım sen nasılsınDmiiiiii yaaaa bende aylar sonra bir gireyim bakayım dedim gerçekten çok özlemişimgözyaşım pıttt. Nasılsınız kızlar? Eskiden amma da muhabbet döndürürdük be saat kaçlara kadar
Aynen cnm bende arada bakıyorum öyle görüyorum sağlık olsunDoğrudur canım 2 çocuk biri bebek üstüne ev işi sonra bide dikiş alamaman normal kuzum bende sayfayı takip ettiğim için takip ettiklerime basınca yazıp yazmadıgınızı görüyorum yoksa benmde aklımdan cıkıyorr
bildirim olarak gelmiyor evet sadece takip ettiğin sayfalara girince görebiliyorsun ne yazıkki canım ama olsun arada giriyoruz yazıyoruz yineedee
Sağolasın canım. Gidemedik daha ama. Eşime çıkmadı. İl emri bekliyoruz nasipse. Bebiş iyi. Yürüyor Bayadır. Pıt pıt geziyoruz işteiyidir cnm hayırlı olsun şimdiden tayininsen nasılsın bebişin nasıll
Aynen ben yinr arada giriyordum ama baktım kimse yazmıyorr bendee bıraktım napiyim..buarada benim kızım 2 gün sonra 1 yaşına giricek nasipse bakalımm sen nasılsınn
Anaaam senin bebiş de doğdu Di mi. Ben çok uzak kalmışım. Adı ne kuzum un. Sağlıkla büyüsün inşallah yaaaAynen cnm zaman çok hızlı 6 buçuk haftalık oldu oğlum iyiyiz şükür ev işi çocuklar dikiş derken günler geçiyor telefonu elime almaya vakit bulamıyorum
evet cnm oldu sukue 53 günlük oldu Ali Erdem koyduk adınıAnaaam senin bebiş de doğdu Di mi. Ben çok uzak kalmışım. Adı ne kuzum un. Sağlıkla büyüsün inşallah yaaa
Selamlar Kızlar ben zehra BerraAksa_K olan Hesabm kapandı neden oldgnu hayla anlamadm yasaklanma geldiği için giremedim
Yaaa hoş geldin cnm nasıl sevindim anlatamam vallaha tüylerim diken diken oldu mutluluktan Rabb'im tamamına erdirsin insAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllahSize güzel bir haber vermek için Yazdım buraya kızlar yıllardır burda beklediğim ve ne zorluklardan geçtiğimi beni hatrlayanlar çok iyi bilr O Güzellik Geldi Rabbime binlerce şükr Zaten Herşeyiyle Rabbime bırakmştım Herseyiyle Veren Rabbim vakti Saatini bilr Dedim takmadım Araştrmadım aklmdamıydı Evet asla çıkmadı aklmdan.En son Ameliyat oldum tüplerimde sıvı birikmesi vardı diye bir tüpüm alındı hatrlarsanz 6 ay olmazsa tekrar gelin demişti Dr 'm 7 ayımda artk gidelm dedik Hani pandemi başladı hafiflesin giderz dedik ve Çok şükr Gitmemize gerrk kalmadan Aldım güzel Haberi ❤❤❤❤ bin şükr Rabbime regllerim adetten snra çok düzensizleşmişti hatta bebk için degil hormonlarm için gidcktm acaba yumrtalarma mı bi zarar geldi dedik ameliyatta Regllerm düzensiz diye 3 gün geçmişti Test yapmamştm Hatta yapmcaktm çnkü geçen ay 42 gün olmamştm tuaflamuyordum . Elazığda büyük bi deprem oldu hatrlarsanz çok kötü günler geçirdik ve hayla sallanyorz arada 8 ay geçmesine ragmen kaynnamlar burda bizde kalyor Evler Yıkıldı diye çok yoruluyordum Çok telaşım oluyordu neyse kayannam günüm geçtiğini bilyordu diye sürekli uzanma agır kaldrma diye söyleniyordu bende Dur dedim senin için rahat etsn yok dedimm yok diyordum kızyordum artk aklma sokmayn yok çok kötü adet sancm var yarn olacm diyorm anlamıyorlar ovulasyon testm vardı evde dedim varsa bundan anlarm zaten Allahım yapar yapmaz Çift cizgi Oldu elim ayağım titriyor neyse Hemen görümcmi test almaya gönderdik yaptm ve çıktı ❤❤❤❤❤❤❤Dünyalar bizim oldu ağladık 4 yılın özlemiyle hepmz abartmadık işte çnkü düşüklerm dış gebelik felan olunca Çok heveslenmedn sevndik. Sonra eşime söylemedn kan vermeye gttm ve sonuç 143. Tü çok şükür gebeydim ve geç döllenmeydi çnkü günüm geçmişti ve değere göre yeniydi miniğim neyse çook uzattım Canlarm öok şükr kesesini gördük kalp atşını duyduk ve 11. Haftamdaym bin şükr Rabbim kimseyi bu yolda Çaresiz bekletmesnn ❤ Duanızda untmayn beni hep dua ediyorum untmayacam bu hasretle yananlara.
Aminnnnnnnnn aminnnnn kuzm inanki hayla bir hayalde gibiym Rabbim bekleyen dileyen herkesin Yüzünü güldrsnn kuzmevet cnm oldu sukue 53 günlük oldu Ali Erdem koyduk adını
Yaaa hoş geldin cnm nasıl sevindim anlatamam vallaha tüylerim diken diken oldu mutluluktan Rabb'im tamamına erdirsin insAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah❣
Amin cnm bnm Rabb'im kimseye aratmasın insAllahAminnnnnnnnn aminnnnn kuzm inanki hayla bir hayalde gibiym Rabbim bekleyen dileyen herkesin Yüzünü güldrsnn kuzm ❤❤❤duanzda unutmayın sende dopm yapmşsn kuzmm Rabbim sana bağşlasnn prensini
Çok teşekkür ederim kuzmm Aynnde öyle oluyor Herkes gebe kalr ama ben kalamam Hep başkası için mutlu olcam diyordum Ama Rabbimin işi Cok güzel verecegi zaman Dakkada Cok güzel bittim diyen Kuluna YETTİM demez mi RabbimAmin cnm bnm Rabb'im kimseye aratmasın insAllah❤ başlarda hayal gibi geliyor sonrada bı an önce doğsa diyo insan vala Rabb'im sağlıkla kucağına aldirsın insAllah çok sevindm
sağol kuzum evet 1 yaşımız var artkk ama birazcık tembeliz yürümüyor inatla.. Aslında yürüyor adım atıyor ayakta nerdeyse 40 saniye öykece duruyor ama pıtı pıtı yürümek yokk her bebek farklı bakalım hanımefendi ne zaman uzun adımlar atıcakk merkla bekliyorumSağolasın canım. Gidemedik daha ama. Eşime çıkmadı. İl emri bekliyoruz nasipse. Bebiş iyi. Yürüyor Bayadır. Pıt pıt geziyoruz işte
Ne günler yaa. 1 yaş oldu bile. Sağlıklı güzel yaşları olsun inşallah yaa.
Anaaam senin bebiş de doğdu Di mi. Ben çok uzak kalmışım. Adı ne kuzum un. Sağlıkla büyüsün inşallah yaaa
Nasıl sevindim canım bnm gerçekten okurken gözlerim dolu dolu olduu rabbiim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah kuzum gerçekten cok mutlu oldummSize güzel bir haber vermek için Yazdım buraya kızlar yıllardır burda beklediğim ve ne zorluklardan geçtiğimi beni hatrlayanlar çok iyi bilr O Güzellik Geldi Rabbime binlerce şükr Zaten Herşeyiyle Rabbime bırakmştım Herseyiyle Veren Rabbim vakti Saatini bilr Dedim takmadım Araştrmadım aklmdamıydı Evet asla çıkmadı aklmdan.En son Ameliyat oldum tüplerimde sıvı birikmesi vardı diye bir tüpüm alındı hatrlarsanz 6 ay olmazsa tekrar gelin demişti Dr 'm 7 ayımda artk gidelm dedik Hani pandemi başladı hafiflesin giderz dedik ve Çok şükr Gitmemize gerrk kalmadan Aldım güzel Haberibin şükr Rabbime regllerim adetten snra çok düzensizleşmişti hatta bebk için degil hormonlarm için gidcktm acaba yumrtalarma mı bi zarar geldi dedik ameliyatta Regllerm düzensiz diye 3 gün geçmişti Test yapmamştm Hatta yapmcaktm çnkü geçen ay 42 gün olmamştm tuaflamuyordum . Elazığda büyük bi deprem oldu hatrlarsanz çok kötü günler geçirdik ve hayla sallanyorz arada 8 ay geçmesine ragmen kaynnamlar burda bizde kalyor Evler Yıkıldı diye çok yoruluyordum Çok telaşım oluyordu neyse kayannam günüm geçtiğini bilyordu diye sürekli uzanma agır kaldrma diye söyleniyordu bende Dur dedim senin için rahat etsn yok dedimm yok diyordum kızyordum artk aklma sokmayn yok çok kötü adet sancm var yarn olacm diyorm anlamıyorlar ovulasyon testm vardı evde dedim varsa bundan anlarm zaten Allahım yapar yapmaz Çift cizgi Oldu elim ayağım titriyor neyse Hemen görümcmi test almaya gönderdik yaptm ve çıktı Dünyalar bizim oldu ağladık 4 yılın özlemiyle hepmz abartmadık işte çnkü düşüklerm dış gebelik felan olunca Çok heveslenmedn sevndik. Sonra eşime söylemedn kan vermeye gttm ve sonuç 143. Tü çok şükür gebeydim ve geç döllenmeydi çnkü günüm geçmişti ve değere göre yeniydi miniğim neyse çook uzattım Canlarm öok şükr kesesini gördük kalp atşını duyduk ve 11. Haftamdaym bin şükr Rabbim kimseyi bu yolda Çaresiz bekletmesnn Duanızda untmayn beni hep dua ediyorum untmayacam bu hasretle yananlara.
Allah razı olsun canm benmmsağol kuzum evet 1 yaşımız var artkk ama birazcık tembeliz yürümüyor inatla.. Aslında yürüyor adım atıyor ayakta nerdeyse 40 saniye öykece duruyor ama pıtı pıtı yürümek yokk her bebek farklı bakalım hanımefendi ne zaman uzun adımlar atıcakk merkla bekliyorum☺☺
Nasıl sevindim canım bnm gerçekten okurken gözlerim dolu dolu olduu rabbiim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah kuzum gerçekten cok mutlu oldumm
amin canımmAllah razı olsun canm benmmaminnnnn dualarnz için inanki her gün şükrediyorum Allahım kimseyi evlatsz sınamasnn Hayrsz evlatla da sınamasn
Sevindim canım tekrardan hoşgeldinnKızlar ben geldimmmmhesabm aktifleşti çok şükür diğer hesabmla birleştirldi Yani ama benm için mühim olan bu hesabmdı Bu benmm Geçmişm çnkü :)))))
Tüylerim diken diken oldu sonlara doğru. Çok şükür canım. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSize güzel bir haber vermek için Yazdım buraya kızlar yıllardır burda beklediğim ve ne zorluklardan geçtiğimi beni hatrlayanlar çok iyi bilr O Güzellik Geldi Rabbime binlerce şükr Zaten Herşeyiyle Rabbime bırakmştım Herseyiyle Veren Rabbim vakti Saatini bilr Dedim takmadım Araştrmadım aklmdamıydı Evet asla çıkmadı aklmdan.En son Ameliyat oldum tüplerimde sıvı birikmesi vardı diye bir tüpüm alındı hatrlarsanz 6 ay olmazsa tekrar gelin demişti Dr 'm 7 ayımda artk gidelm dedik Hani pandemi başladı hafiflesin giderz dedik ve Çok şükr Gitmemize gerrk kalmadan Aldım güzel Haberi ❤❤❤❤ bin şükr Rabbime regllerim adetten snra çok düzensizleşmişti hatta bebk için degil hormonlarm için gidcktm acaba yumrtalarma mı bi zarar geldi dedik ameliyatta Regllerm düzensiz diye 3 gün geçmişti Test yapmamştm Hatta yapmcaktm çnkü geçen ay 42 gün olmamştm tuaflamuyordum . Elazığda büyük bi deprem oldu hatrlarsanz çok kötü günler geçirdik ve hayla sallanyorz arada 8 ay geçmesine ragmen kaynnamlar burda bizde kalyor Evler Yıkıldı diye çok yoruluyordum Çok telaşım oluyordu neyse kayannam günüm geçtiğini bilyordu diye sürekli uzanma agır kaldrma diye söyleniyordu bende Dur dedim senin için rahat etsn yok dedimm yok diyordum kızyordum artk aklma sokmayn yok çok kötü adet sancm var yarn olacm diyorm anlamıyorlar ovulasyon testm vardı evde dedim varsa bundan anlarm zaten Allahım yapar yapmaz Çift cizgi Oldu elim ayağım titriyor neyse Hemen görümcmi test almaya gönderdik yaptm ve çıktı ❤❤❤❤❤❤❤Dünyalar bizim oldu ağladık 4 yılın özlemiyle hepmz abartmadık işte çnkü düşüklerm dış gebelik felan olunca Çok heveslenmedn sevndik. Sonra eşime söylemedn kan vermeye gttm ve sonuç 143. Tü çok şükür gebeydim ve geç döllenmeydi çnkü günüm geçmişti ve değere göre yeniydi miniğim neyse çook uzattım Canlarm öok şükr kesesini gördük kalp atşını duyduk ve 11. Haftamdaym bin şükr Rabbim kimseyi bu yolda Çaresiz bekletmesnn ❤ Duanızda untmayn beni hep dua ediyorum untmayacam bu hasretle yananlara.
Maşallah canım maşallah. Adıyla yaşasın inşallahevet cnm oldu sukue 53 günlük oldu Ali Erdem koyduk adını
Yaaa hoş geldin cnm nasıl sevindim anlatamam vallaha tüylerim diken diken oldu mutluluktan Rabb'im tamamına erdirsin insAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah❣
Nice güzel yaşları olsun kuzum un. Her şeyin Bi vakti var kuzu. Bi anda Bi bakmışsın hızlanmış bile. Sağlıklı olsunlar yeter ki.sağol kuzum evet 1 yaşımız var artkk ama birazcık tembeliz yürümüyor inatla.. Aslında yürüyor adım atıyor ayakta nerdeyse 40 saniye öykece duruyor ama pıtı pıtı yürümek yokk her bebek farklı bakalım hanımefendi ne zaman uzun adımlar atıcakk merkla bekliyorum☺☺
Nasıl sevindim canım bnm gerçekten okurken gözlerim dolu dolu olduu rabbiim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah kuzum gerçekten cok mutlu oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?