- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #27.441
Aslında uzun zamandır almadım bı alasim var testBurda hastaneler kapali koronadan dolayi ovulasyon testi falan denedin mi
acilir canim benim o yemiyen kizim yiyor suanda o surup sayesinde doktor vermistiNeler cekiyorum bisey yemiyor ilaclar farkli oluyor burda vitamin suruplari var bondan alsam acaba istahi acilirmi
Hadi bu ay dene ins.olurAslında uzun zamandır almadım bı alasim var test
Surubun resmini cekermisinacilir canim benim o yemiyen kizim yiyor suanda o surup sayesinde doktor vermisti
inslah kuzum aylik igne vuruldum koruma amacli iki aydir hastayimEvet hatta ordan bilmistin sen ilk öyle hatırlıyorum inşallah geçer tamamen
tamam canim suan oglani saliyorum az sonra cekip atarimHadi bu ay dene ins.olur
Benim kizin disi yok emeklemiyor niye boyle gecikiyor herseyi on bucuk aylikinslah kuzum aylik igne vuruldum koruma amacli iki aydir hastayim
demekki saglam disler olcak rndiselenme benim oglanim iki disi var bende trlas ettim suan 5 tanr oldu bizimkidr emeklemiyor yuvarlaniyor herseyin zamani var ben iki yasima dogru yurumusum meselaBenim kizin disi yok emeklemiyor niye boyle gecikiyor herseyi on bucuk aylik
Zaten emeklemiyor yuvarlanarak istedigi yere gidiyor salondan mutfaga yuvarlanarak geliyordemekki saglam disler olcak rndiselenme benim oglanim iki disi var bende trlas ettim suan 5 tanr oldu bizimkidr emeklemiyor yuvarlaniyor herseyin zamani var ben iki yasima dogru yurumusum mesela
Geçmiş olsun cnm güzel çıkar sonucun insAllahben cok hastayim bu yuzden girmiyorum umarim sende iyisindir
insallh canim benimGeçmiş olsun cnm güzel çıkar sonucun insAllah
Rabbim şifa versin inşallah tez zamandainslah kuzum aylik igne vuruldum koruma amacli iki aydir hastayim
çok geçmiş olsun canm benm inşallah güzel cıkar sonucun bende iyiyim nasıl olaym doğum günü yapmak istiyorum kendim hazırlayayım diyorum araştırıyorum güya kızımdan fırsat bulabilirsemmben cok hastayim bu yuzden girmiyorum umarim sende iyisindir
Hiç sıkma canını bunun için kuzum her bebek farklı benm kuzenimin kızı 2 bucuk yaşına kadar hiç konuşmadı meselaa sonra bir açıldıı sanki yıllardır konuşuyor gibi konuştu o yüzden hiç dert etme gecikirr gecikir hepsi biranda olurBenim kizin disi yok emeklemiyor niye boyle gecikiyor herseyi on bucuk aylik
Merhaba canımKızlar selam. Uzun zamandır giremedim. Ne var ne yok. Nasılsınız? Neler değişti ben yokken.
Hem annemlere hem eşimin tarafına tatile gittik baya Bi. Ondan buralara fırsat olmadı hiç. Benim tayinim çıktı İzmir e. Eşim n de çıkarsa ay sonu taşınıyoruz nasipse. Şimdi de izmirden İstanbula gidiyoruz tatil dönüşü.
Onceden isimiz gucumuz olmadigindan burada vakit geciriyorduk simdi firsat bulunca yatiyoruz 1 yasina giren minnoslar oldumuMerhabalar hanımlar burası iyice sessizleşmiş geceleri ne sohbet muhabbet olurdu özlüyorum o günleri
iyidir cnm hayırlı olsun şimdiden tayininKızlar selam. Uzun zamandır giremedim. Ne var ne yok. Nasılsınız? Neler değişti ben yokken.
Hem annemlere hem eşimin tarafına tatile gittik baya Bi. Ondan buralara fırsat olmadı hiç. Benim tayinim çıktı İzmir e. Eşim n de çıkarsa ay sonu taşınıyoruz nasipse. Şimdi de izmirden İstanbula gidiyoruz tatil dönüşü.
Aynen ben yinr arada giriyordum ama baktım kimse yazmıyorr bendee bıraktım napiyim..buarada benim kızım 2 gün sonra 1 yaşına giricek nasipse bakalımm sen nasılsınnOnceden isimiz gucumuz olmadigindan burada vakit geciriyorduk simdi firsat bulunca yatiyoruz 1 yasina giren minnoslar oldumu
MaşAllah canım ya şaka gibi daha dün gibiydi burda beraber beklediğimiz günleriyidir cnm hayırlı olsun şimdiden tayininsen nasılsın bebişin nasıll
Aynen ben yinr arada giriyordum ama baktım kimse yazmıyorr bendee bıraktım napiyim..buarada benim kızım 2 gün sonra 1 yaşına giricek nasipse bakalımm sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?