Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
demekki saglam disler olcak rndiselenme benim oglanim iki disi var bende trlas ettim suan 5 tanr oldu bizimkidr emeklemiyor yuvarlaniyor herseyin zamani var ben iki yasima dogru yurumusum mesela
Zaten emeklemiyor yuvarlanarak istedigi yere gidiyor salondan mutfaga yuvarlanarak geliyor

ben cok hastayim bu yuzden girmiyorum umarim sende iyisindir
çok geçmiş olsun canm benm inşallah güzel cıkar sonucun bende iyiyim nasıl olaym doğum günü yapmak istiyorum kendim hazırlayayım diyorum araştırıyorum güya kızımdan fırsat bulabilirsemm
Benim kizin disi yok emeklemiyor niye boyle gecikiyor herseyi on bucuk aylik
Hiç sıkma canını bunun için kuzum her bebek farklı benm kuzenimin kızı 2 bucuk yaşına kadar hiç konuşmadı meselaa sonra bir açıldıı sanki yıllardır konuşuyor gibi konuştu o yüzden hiç dert etme gecikirr gecikir hepsi biranda olur

Kızlar selam. Uzun zamandır giremedim. Ne var ne yok. Nasılsınız? Neler değişti ben yokken.

Hem annemlere hem eşimin tarafına tatile gittik baya Bi. Ondan buralara fırsat olmadı hiç. Benim tayinim çıktı İzmir e. Eşim n de çıkarsa ay sonu taşınıyoruz nasipse. Şimdi de izmirden İstanbula gidiyoruz tatil dönüşü.

Merhaba canım

iyidir cnm hayırlı olsun şimdiden tayinin sen nasılsın bebişin nasıll
Onceden isimiz gucumuz olmadigindan burada vakit geciriyorduk simdi firsat bulunca yatiyoruz 1 yasina giren minnoslar oldumu
Aynen ben yinr arada giriyordum ama baktım kimse yazmıyorr bendee bıraktım napiyim..buarada benim kızım 2 gün sonra 1 yaşına giricek nasipse bakalımm sen nasılsınn

MaşAllah canım ya şaka gibi daha dün gibiydi burda beraber beklediğimiz günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…