- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.741
Kız keçiboynuzu pekmezi mi özü mu aldık ama sabahları bir kaşık alıyor pek bir gelişme yok sanki ama iki gündür kullanıyo gerçiAayy senin durumunla ilgili mi dedi bunlarıı.... La havle velaa...
Anacumm daha neler öğrencez bakalım, öğrenmenin sınırı yok demek ki. Ama yani kötü bişey değil o zaman demi.
Kız adamı yormasanakeçi boynuzu canım, sonra düz duvara da tırmanabilir
İnşallah canım duyarsın. Rahat ol, sakin ol. Bebişin seninle tadını çıkar
Duy esmoş duy. Rahatla. Anacum bu hamişler ekstra bir de alıngan oluyorlar bir de analık yüreği işte karnındayken başlıyor, ona bişey olacak diye kimbilit nasıl korkuyorsunuz. Kızlaarrr hamişleeeer, Allah sizi korktuklarınızdan emin kılsın, kötü göz ve nazarlardan da korusun canlarım. Siz bizim gözümüzün nurusunuz. Sizi görüp ümitva eoluyoruz. Demek ki olabiliyor diyoruz. Bize umut oldunuz, iyi ki varsınız. Sizleri seviyorum @Peri Tozuu @canli anne @Sabirla bekliyordu @Adlinaa ve daha niceleri
iyi geceler tatlımmm kıymetliiimmm
Anacum heriflen film izledim yeni bitti
Canım bak seni hep uyarıyorum dikkatli ol.
Kızlar bir de sabah yazmış birileri. Kafaya takmadığın ay hamiş oluyorsun, stres yapmayın falan diye. Ahanda ben bu kadar stressizlikle heycanla bu ayda hamile kalmazsam hepiciğinize sorarım
Zehir zıkkım olsun diyebilirsin kuzum zira öyle oluyorAfiyet olsun ne diyim kii
Hımm ayrılık hasretinden derin mevzularr :))Ay yok kız o yüzden yapmadım öyle bu akşam eşim yok
o zamn sanada her havuzun dibi aynidir diyormmmVat du yu du yattı uyudu diyorum buna karşılık
Ben söz vermiyeyim ama sana bu kıyağı yapacak arkadaşlar vardırBen foto atarsam özel mesajdan sizler de atacak mısınız Peki
ikisi de olur benceKız keçiboynuzu pekmezi mi özü mu aldık ama sabahları bir kaşık alıyor pek bir gelişme yok sanki ama iki gündür kullanıyo gerçi
Tövbee ya bu kız beni çok güldürüyorZehir zıkkım olsun diyebilirsin kuzum zira öyle oluyor
Yok diyemem ki daha düne kadar bende yiyodum o halti İnşalalhh en tez zamanda hamiş olursunda birakirsin amiinnnnnnZehir zıkkım olsun diyebilirsin kuzum zira öyle oluyor
İvittt yarın kavuşuyoruz 1 gün oldu ama özledim valla heleHımm ayrılık hasretinden derin mevzularr :))
Nasıl kullansın peki sadece sabahları bir kaşık yeterli olur muBen söz vermiyeyim ama sana bu kıyağı yapacak arkadaşlar vardır
ikisi de olur bence
Tövbee ya bu kız beni çok güldürüyor
anam herkes te keciboynuzu almisBen söz vermiyeyim ama sana bu kıyağı yapacak arkadaşlar vardır
ikisi de olur bence
Valla geçen ay 5 kasımda ilaçla olmuştum. Sonra 15 gün boyunca kahve pembe akıntı oldu. 24. Günde de kanama oldu. Sonra bu ay yine 24. Gün ve adet oldum. Soğan kürü içtim sabahları 11 gün. Ondan mı bilmiyorum valla. Hayırlısı bakalım.K Kutsal Alerji kiz sen neden erken adet olmaya başladin ki acaba soğan suyundanmi oldu dersin
Hah bak bu çok mütüşşş bir dilek oldu aminnnnnYok diyemem ki daha düne kadar bende yiyodum o halti İnşalalhh en tez zamanda hamiş olursunda birakirsin amiinnnnnn
bu keci boynuzu lekmezini cocuklara versek olur muNasıl kullansın peki sadece sabahları bir kaşık yeterli olur mu
O zamann bende gel her havzun dib aynı gel baktı gör diyorum bebemo zamn sanada her havuzun dibi aynidir diyormmm
Olmaz öyle seni desteriz :))Yok diyemem ki daha düne kadar bende yiyodum o halti İnşalalhh en tez zamanda hamiş olursunda birakirsin amiinnnnnn
Tövbe tövbe ya bn sıyrdm mııCannn demek ki soralı cok olmus
Valla bende 20 günlüğüne şehir dışına gidicem annemlere şimdiden onun üzüntüsü sardı içimi zor oluyor yaİvittt yarın kavuşuyoruz 1 gün oldu ama özledim valla heleaz önce telefonda konuştuk kendimi sevgiliyiz gibi hissettim
Hep gül e miiiBen söz vermiyeyim ama sana bu kıyağı yapacak arkadaşlar vardır
ikisi de olur bence
Ben başka şeyi alıntıladım buna yazılmış :)))Olmaz öyle seni desteriz :))
Valla bitanemm dua ediyorm inşaAllah yakalmşsndr bndede bi kabzlık sorma midem bulanıyor böle bu ne bilmyorm ev sobalı artk valla bıkmş durmdaymKızmazsın dimiii Zehrammm
Kız dilzaaa bize foto atsana süslü püslü olanalrondan
Anacum her gün yumurtladığımı sanıyorum ama yanılıyorum, 7282828 gündür yumurtlamayı bekliyorumgelirr heralde bi gün. Her günü yumurglama bilin kızlar. sen nasılsın zehrammm
Atalım kendimizi Zehram biz
Anacum kaç yıllık kk bu konuda neden profesyonel değiller. Daha iyisini yapmalılar bence
Abahahahahha kız güldürüdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?