Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız keçiboynuzu pekmezi mi özü mu aldık ama sabahları bir kaşık alıyor pek bir gelişme yok sanki ama iki gündür kullanıyo gerçi

Ben foto atarsam özel mesajdan sizler de atacak mısınız Peki
Ben söz vermiyeyim ama sana bu kıyağı yapacak arkadaşlar vardır

Kız keçiboynuzu pekmezi mi özü mu aldık ama sabahları bir kaşık alıyor pek bir gelişme yok sanki ama iki gündür kullanıyo gerçi
ikisi de olur bence

Zehir zıkkım olsun diyebilirsin kuzum zira öyle oluyor
Tövbee ya bu kız beni çok güldürüyor

K Kutsal Alerji kiz sen neden erken adet olmaya başladin ki acaba soğan suyundanmi oldu dersin
Valla geçen ay 5 kasımda ilaçla olmuştum. Sonra 15 gün boyunca kahve pembe akıntı oldu. 24. Günde de kanama oldu. Sonra bu ay yine 24. Gün ve adet oldum. Soğan kürü içtim sabahları 11 gün. Ondan mı bilmiyorum valla. Hayırlısı bakalım.

İvittt yarın kavuşuyoruz 1 gün oldu ama özledim valla hele az önce telefonda konuştuk kendimi sevgiliyiz gibi hissettim
Valla bende 20 günlüğüne şehir dışına gidicem annemlere şimdiden onun üzüntüsü sardı içimi zor oluyor ya :)

Valla bitanemm dua ediyorm inşaAllah yakalmşsndr bndede bi kabzlık sorma midem bulanıyor böle bu ne bilmyorm ev sobalı artk valla bıkmş durmdaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…