Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay 11. Günden başladım tık yoktu. Ovy testim bitti bıraktım. Baktım adet oldum yenisini sipariş verdim. 30 tane. Yeter heralde :))(

Kızlar hani şu kafayı rahat bırakmak varya,gerçekten de doğru bakın size ne anlaticam
Haydiii anlaaaatttt

Oyyy kıyamam canım. Kız niye tutuyorsun?

Evlendigim ay hamile kaldım,evlenene kadar (artık ne kadar safsam) ilişkiye sadece çocuk yapmak için girildigini sanıyordum .Gülmeyin bee.. Sonra yumurtlama falan hiç bilmiyordum çünkü gerekmemisti.Ne zaman 2.çocuğu istemeye başladık 2014 de,işte o zaman ben yumurtlama olayından haberdar oldum

kafayi yedim

Ben foto atarsam özel mesajdan sizler de atacak mısınız Peki

Geçen ay 11. Günden başladım tık yoktu. Ovy testim bitti bıraktım. Baktım adet oldum yenisini sipariş verdim. 30 tane. Yeter heralde :))(
Hımm mantıklı o zaman sen erken başla. 30 tane yeter ama arttır gelecek aya

Sıkıntı yok rahat ol
Ölümüne kankayız

Hahhh ablamgile soruyoruz, kendilerinin 3 çocuğu var ne yumurtlaması diyor bana. Kadının haneri yok. Ailedeki herkesin ilk ay olmuş yav ben aylardır uğraşıyprum Ama canım bu ay gerçekten hiç takmadım, sadece değerlendirdim ama ucunu bucağını düşünmüyorum bakalım teziniz doğru mu? Nasip artık
Hayır yavrum onla ne ilgisi var. Senden bağımsız gelişiypr bunlar. Normal yani herkeste olur.
Daha fazla biriksin öyle gidiyim dedimdi
hahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…