- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.721
Yahu herkese bişe diyorum, sümeyraya süm süm diyeyeim dedim K Kutsal pamuk senin için bi mahsuru var mıydı acabaYav bu nedir
ayyy inşallahhh inşallahhh sabırsızlıkla bekliyorummm darısı hepimizee :))En güzel zaman da bizim de olacak inşallah canım.
Geçen ay 11. Günden başladım tık yoktu. Ovy testim bitti bıraktım. Baktım adet oldum yenisini sipariş verdim. 30 tane. Yeter heralde :))(Adetinin erken gelmesi her zaman yumurtlamanın da erken olacağı anlamına gelmiyor canımcım buna en güzel örnek benim zaten. Sen bilirsin ama zaten testin varsa sıkıntı yok. Ben geçen ay o kadar çok kullanmışım ki şimdi 6 tane vardı ondan da kaldı 3
Kızlar köydeki eve geldim ben eşim yarın gelceği için kayınvalidecmde kalıyorum inanın üstünüze afiyet altıma işedim işicem 10 dakikadır tuvalete gitmiyorum size yazmaktan ama sigara deyince kendimi attım
Haydiii anlaaaattttKızlar hani şu kafayı rahat bırakmak varya,gerçekten de doğru bakın size ne anlaticam
Oyyy kıyamam canım. Kız niye tutuyorsun?Kızlar köydeki eve geldim ben eşim yarın gelceği için kayınvalidecmde kalıyorum inanın üstünüze afiyet altıma işedim işicem 10 dakikadır tuvalete gitmiyorum size yazmaktan ama sigara deyince kendimi attım
Sıkıntı yok rahat olYahu herkese bişe diyorum, sümeyraya süm süm diyeyeim dedim K Kutsal pamuk senin için bi mahsuru var mıydı acaba
kafayi yedimAnacum koku mokı yok, sen hamişsin diye öyle geliyor sana.
Canım ader akıntının rengi beyaz olana kadar devam etmiş sayılır. Aynı şekilde akıntın koyulaşınca da başlamış sayılır. Yani 2 gün öyle 2 gün de akıntı gibi gelse 4 gün adet sürebilir aslında normal
Misafirperver Zehramm
Hadi bakalım yeni sağlıklı gebeliklere yelken açman duasıyla canımcım
Daha fazla biriksin öyle gidiyim dedimdiHaydiii anlaaaatttt
Oyyy kıyamam canım. Kız niye tutuyorsun?
Oyyy öperim onu çokçabenm kucuk kiz hala uymadi kolumu his edemiyorm uyumk istiyormmm
Ben foto atarsam özel mesajdan sizler de atacak mısınız PekiKızmazsın dimiii Zehrammm
Kız dilzaaa bize foto atsana süslü püslü olanalrondan
Anacum her gün yumurtladığımı sanıyorum ama yanılıyorum, 7282828 gündür yumurtlamayı bekliyorumgelirr heralde bi gün. Her günü yumurglama bilin kızlar. sen nasılsın zehrammm
Atalım kendimizi Zehram biz
Anacum kaç yıllık kk bu konuda neden profesyonel değiller. Daha iyisini yapmalılar bence
Abahahahahha kız güldürüdn
Bende burda öğrendim hemen geliyordu benimkide artık önce wc gidip sonra yapıcammm daha neler öğrenicez kimbilir :))Daha fazla biriksin öyle gidiyim dedimdi
ozaman veronica sana it is a pencil diyormI'm fine and you.?Ayy şekerim ben Veronica abla Jessica diğeri
Mesir macununu nerden alayım canım ya eczanede mi olur aktarsa mi?Fındık fıstık ,çerez mesir macunu
Afiyet olsun ne diyim kiiaslında içmek istemiyorum ama böyle oldu mu olucak mı derken stres yapmamak adına kendimi elimde sigarayla buluyorum
Ay yok kız o yüzden yapmadım öyle bu akşam eşim yokBende burda öğrendim hemen geliyordu benimkide artık önce wc gidip sonra yapıcammm daha neler öğrenicez kimbilir :))
Hımm mantıklı o zaman sen erken başla. 30 tane yeter ama arttır gelecek ayaGeçen ay 11. Günden başladım tık yoktu. Ovy testim bitti bıraktım. Baktım adet oldum yenisini sipariş verdim. 30 tane. Yeter heralde :))(
Ölümüne kankayızSıkıntı yok rahat ol
Hahhh ablamgile soruyoruz, kendilerinin 3 çocuğu var ne yumurtlaması diyor bana. Kadının haneri yok. Ailedeki herkesin ilk ay olmuş yav ben aylardır uğraşıyprumEvlendigim ay hamile kaldım,evlenene kadar (artık ne kadar safsam) ilişkiye sadece çocuk yapmak için girildigini sanıyordum.Gülmeyin bee.. Sonra yumurtlama falan hiç bilmiyordum çünkü gerekmemisti.Ne zaman 2.çocuğu istemeye başladık 2014 de,işte o zaman ben yumurtlama olayından haberdar oldum
Hayır yavrum onla ne ilgisi var. Senden bağımsız gelişiypr bunlar. Normal yani herkeste olur.kafayi yedim
hahahahahahaDaha fazla biriksin öyle gidiyim dedimdi
Vat du yu du yattı uyudu diyorum buna karşılıkozaman veronica sana it is a pencil diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?