- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.701
kız bende efkarlandim ama balkon çok soğukHamile kalabilmek için mi bıraktın canım peki bende çok istiyorum eşim bıraktı spermleri düzelsin diye bende içmesem iyi olucakta nalet olsun içiyoruz dur gene efkarlandım
Tatlım kıymetlim inşallah hepimizSus kızz deme öylebiz de senin için çok heyecanlıydk ama gecikmiştn umutluyduk inşallah bu ay balm
Sanli öyle tespit ettim, sen de süm süm keseceksen kes şu kurdelayo dayanamıyoruz gayrııuAnacum batı bi yakın olan benmiyim
Sen de evde çalışıyon canım. Aynı işte. Tecrübelerini paylaşBen evde boş boş oturduğum için vakit çok
Ama 2 aydır 24 günde bir adet oluyorum. O yüzden erken başlayayım diyorum.Yani normalde lekelenme falan bitince başlasan da olur, ama için rahat edecekse erken başla canımcjm
Bize dal süm sümyeter ki dönme o merete
Mutfakta iç bebeğim davlumbazı çalıştır kokuyu çeksin :)))kız bende efkarlandim ama balkon çok soğuk
Evt canım en etkili sebebi oydu birde benim eşim içmiyor söyleniyordu sürekli önceden birakman gerekiyo falan diye nerden vurcanı iyi biliyo beni inşalalh birakabilirsin beni yerimede çek bi kereeeHamile kalabilmek için mi bıraktın canım peki bende çok istiyorum eşim bıraktı spermleri düzelsin diye bende içmesem iyi olucakta nalet olsun içiyoruz dur gene efkarlandım
‘Şuan başıma çok güzel şeyler gelsin istiyorum mesela mermi ‘ modundayım benTatlım kıymetlim inşallah hepimiz
Sanli öyle tespit ettim, sen de süm süm keseceksen kes şu kurdelayo dayanamıyoruz gayrııumakas neşter ne verim ablama
Adetinin erken gelmesi her zaman yumurtlamanın da erken olacağı anlamına gelmiyor canımcım buna en güzel örnek benim zaten. Sen bilirsin ama zaten testin varsa sıkıntı yok. Ben geçen ay o kadar çok kullanmışım ki şimdi 6 tane vardı ondan da kaldı 3Sen de evde çalışıyon canım. Aynı işte. Tecrübelerini paylaş
Ama 2 aydır 24 günde bir adet oluyorum. O yüzden erken başlayayım diyorum.
Valla istemeye istemeye napak. 8 de ders başlıyor. Karanlıkta çıkıyoz yollara.Ahh cok erken uyanıyorsun işin zor vallahi benim eşimde mutlaka her sabah dus alır
Yok ya perdem sarariyor,çıkayım temiz hava alayım iyisimiMutfakta iç bebeğim davlumbazı çalıştır kokuyu çeksin :)))
Yav bu nedirsüm süm
Az önce yaptığım olayMutfakta iç bebeğim davlumbazı çalıştır kokuyu çeksin :)))
Elimden geldiğince araştırıyorum tecrübe etmeye uygulamaya çalışıyprum ama boş rabbim ne zaman verirse o zaman olucakSen de evde çalışıyon canım. Aynı işte. Tecrübelerini paylaş
Ama 2 aydır 24 günde bir adet oluyorum. O yüzden erken başlayayım diyorum.
Ne kurdelasi kizz neyi kaçirdim ben bu arada çok pis keserimmTatlım kıymetlim inşallah hepimiz
Sanli öyle tespit ettim, sen de süm süm keseceksen kes şu kurdelayo dayanamıyoruz gayrııumakas neşter ne verim ablama
En güzel zaman da bizim de olacak inşallah canım.Elimden geldiğince araştırıyorum tecrübe etmeye uygulamaya çalışıyprum ama boş rabbim ne zaman verirse o zaman olucak
Biz kadınlar çok fenayızzz yaaAz önce yaptığım olay
Anlt anlat kafam dağilsinKızlar hani şu kafayı rahat bırakmak varya,gerçekten de doğru bakın size ne anlaticam
kuzum iyiyim bebisi daha goremedik sen nasksin canmKız A Annelerin en yorgunu nerelerde,görmüyorum hiç.Denk gelemiyoruz,ses ver bebeğim A Annelerin en yorgunu nasılsın,nasıl bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?