Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalabilmek için mi bıraktın canım peki bende çok istiyorum eşim bıraktı spermleri düzelsin diye bende içmesem iyi olucakta nalet olsun içiyoruz dur gene efkarlandım
kız bende efkarlandim ama balkon çok soğuk

Ben evde boş boş oturduğum için vakit çok
Sen de evde çalışıyon canım. Aynı işte. Tecrübelerini paylaş
Yani normalde lekelenme falan bitince başlasan da olur, ama için rahat edecekse erken başla canımcjm

Bize dal süm süm yeter ki dönme o merete
Ama 2 aydır 24 günde bir adet oluyorum. O yüzden erken başlayayım diyorum.

Hamile kalabilmek için mi bıraktın canım peki bende çok istiyorum eşim bıraktı spermleri düzelsin diye bende içmesem iyi olucakta nalet olsun içiyoruz dur gene efkarlandım
Evt canım en etkili sebebi oydu birde benim eşim içmiyor söyleniyordu sürekli önceden birakman gerekiyo falan diye nerden vurcanı iyi biliyo beni inşalalh birakabilirsin beni yerimede çek bi kereee

Tatlım kıymetlim inşallah hepimiz

Sanli öyle tespit ettim, sen de süm süm keseceksen kes şu kurdelayo dayanamıyoruz gayrııu makas neşter ne verim ablama
‘Şuan başıma çok güzel şeyler gelsin istiyorum mesela mermi ‘ modundayım ben

Sen de evde çalışıyon canım. Aynı işte. Tecrübelerini paylaş

Ama 2 aydır 24 günde bir adet oluyorum. O yüzden erken başlayayım diyorum.
Adetinin erken gelmesi her zaman yumurtlamanın da erken olacağı anlamına gelmiyor canımcım buna en güzel örnek benim zaten. Sen bilirsin ama zaten testin varsa sıkıntı yok. Ben geçen ay o kadar çok kullanmışım ki şimdi 6 tane vardı ondan da kaldı 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…