- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.901
Valla belirti olarak diyebilceğim tek şey adet ağrısı gibi ağrım yok ama daha 4 gün var benim sivilce felan çıkar heraldeAynen yaa kızlar biz hamişlik için burdayız, iyicene unuttukkız Senaaa belirtin var mı de bakem
Göğüs ağrın var mı?Valla belirti olarak diyebilceğim tek şey adet ağrısı gibi ağrım yok ama daha 4 gün var benim sivilce felan çıkar heraldebide sol kasığım batıyo tuvalete girdiğimde filan
Ay hadi inşallahValla belirti olarak diyebilceğim tek şey adet ağrısı gibi ağrım yok ama daha 4 gün var benim sivilce felan çıkar heraldebide sol kasığım batıyo tuvalete girdiğimde filan
O zamn bana yaz :))Kız sana yazacağımı kazan dibine yazmışım
O bende hiç olmuyo ya adet zamanımdada olmuyo . Canım tatlı ister normal de onuda istemiyorum ya çok yedim tiksindim belkide ondanGöğüs ağrın var mı?
Hadi yaa ne güzel keşke benim de göğsüm ağrımasa yaO bende hiç olmuyo ya adet zamanımdada olmuyo . Canım tatlı ister normal de onuda istemiyorum ya çok yedim tiksindim belkide ondan
İnşaAllah tiksinmedir kuzum di miO bende hiç olmuyo ya adet zamanımdada olmuyo . Canım tatlı ister normal de onuda istemiyorum ya çok yedim tiksindim belkide ondan
3 gün oluyo o zamanHadi yaa ne güzel keşke benim de göğsüm ağrımasa yao zamannn bekleyip görelim senammm. Hayrolsun inşallah. Şimdi 12 yi geçti ya öyle mi 4 gün yoksa 3 gün mü
İnşallah hamişlikten kaynaklı tiksinmedir kuzum3 gün oluyo o zamanhayırlısı ne gelirse Allahtan
Hamilelik ten değildir ya cık cık sanmıyorumİnşaAllah tiksinmedir kuzum di miKutsalsekerpare
Öyle olmasını diliyorum tüm kalbimleeeeHamilelik ten değildir ya cık cık sanmıyorum(inşalllaaaaaahhhh)
Ağrı olmuyoda benimkiler sönük gibi oluyo bazenHadi yaa ne güzel keşke benim de göğsüm ağrımasa yao zamannn bekleyip görelim senammm. Hayrolsun inşallah. Şimdi 12 yi geçti ya öyle mi 4 gün yoksa 3 gün mü
Aksine benimde adet zamanı şişiyorlar hamilelikte şiştiler dokunamıyorum şuan agruyorlarAğrı olmuyoda benimkiler sönük gibi oluyo bazenhiçte dikkat etmiyorum acımadığı için kaşınmıyorda
Benim hiç olmuyo yawrum hep stabil durumları duş aldıktan sonra sönük oluyolar bi onun dışında ağrı filan hiç olmazAksine benimde adet zamanı şişiyorlar hamilelikte şiştiler dokunamıyorum şuan agruyorlar
Senin hamileliğini çok merak ediyorum çünkü adetin bile degişikBenim hiç olmuyo yawrum hep stabil durumları duş aldıktan sonra sönük oluyolar bi onun dışında ağrı filan hiç olmaz
Nasılsın kuzucum neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?