- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.881
Ben görmedimBana niye kimse atmadı beni herkes gördü ama
Tamam tamam bende utandımSen bir de benim gözümle gör beybilom
Kızzzz Allah seni mj attı takipleştik kız sende kıskançlık var demedi demeAyy bide nasl söylüyor nyse bn cekileymm yavastannn..
Bir İnsana utanmak bu kadar mı yakışır ayolTamam tamam bende utandım
Ayyy anılarım canlandı atlatsam koparsınBir İnsana utanmak bu kadar mı yakışır ayol
Anlat kızzzzAyyy anılarım canlandı atlatsam koparsın
Küçükken ben utanınca heyecan yapınca benle hep dalga gecerlerdi ve ne derlerdi tahmin etAnlat kızzzz
Ahahha akıl sınırlarımı çok zorladım bebeğim ama inan tahmin edemiyorum haydi söyleeeKüçükken ben utanınca heyecan yapınca benle hep dalga gecerlerdi ve ne derlerdi tahmin et
Var tabi bn sevdgmi kıskanrm ama tabkide sizn birbrnze olan sevgnz bni mutlu eder ama bni önmsememn çok üzer beniKızzzz Allah seni mj attı takipleştik kız sende kıskançlık var demedi demeözele gel bebeğim
ÇakaaalGözümden kaçmıyo değil bu ay kimse belirtim var dememiş
Kuzum öyle düşünme ya vallahi aklıma gelmedi bana da tiramisu dedi öyle şey ettikGözümden kaçmıyo değil bu ay kimse belirtim var dememiş
Çakaaal
Kızz allah seni koptum hamişlik belirtisi diyor sen ne anladınKuzum öyle düşünme ya vallahi aklıma gelmedi bana da tiramisu dedi öyle şey ettik
Aynen yaa kızlar biz hamişlik için burdayız, iyicene unuttukGözümden kaçmıyo değil bu ay kimse belirtim var dememiş
Kız yok ben yanlış mı etiket yaptımKızz allah seni koptum hamişlik belirtisi diyor sen ne anladın
Kız sana yazacağımı kazan dibine yazmışımVar tabi bn sevdgmi kıskanrm ama tabkide sizn birbrnze olan sevgnz bni mutlu eder ama bni önmsememn çok üzer beni
Ya utanınca ne diyorlardı bacıkom söyle hadi çatladımKız yok ben yanlış mı etiket yaptım
DomatesYa utanınca ne diyorlardı bacıkom söyle hadi çatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?