- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.921
Evet baktım mjlasıyomussun kuzum biriyle hayırdır
bugün biraz kötü şeyler yaşadım kuzum. onun harici sol kasığımmı desem alt karnımmı desem şiddetli bi sancım varNasılsın kuzucum neyin var
yok kuzu bayaa oldu mesajlaşalıEvet baktım mjlasıyomussun kuzum biriyle hayırdır
OlmalıOlsun demiii
Sıkma canını kuzum benim umarım neyse hallolurbugün biraz kötü şeyler yaşadım kuzum. onun harici sol kasığımmı desem alt karnımmı desem şiddetli bi sancım var
Noldu hayırdır canımyok kuzu bayaa oldu mesajlaşalı
Tamam bebeğim iyi gecelerOlmalıben uyuyorum kuzucum öpüldünüz hepiniz iyi geceler bebişim görüşmek üzereeee see you
inşallah kuzumSıkma canını kuzum benim umarım neyse hallolurhayrolsun inşallah
sabah testimde ikinci çizgi çıktı bende gidip kan verdim ama kocaman bi sıfır ozamandandır kendime gelemiyorumNoldu hayırdır canım
Doktor ısrarla henüz erken yapma demesine rağmen dinlemedim şimdide cezasını çekiyorumNoldu hayırdır canım
Ya bu bozuk testleri yapanların Allh belasını versinsabah testimde ikinci çizgi çıktı bende gidip kan verdim ama kocaman bi sıfır ozamandandır kendime gelemiyorum
Ayyy sus kızzz korkutma beniSenin hamileliğini çok merak ediyorum çünkü adetin bile degişik
Kuzum ben hiç idrar testiyle denemedim direk şüphelendiğinde kan verDoktor ısrarla henüz erken yapma demesine rağmen dinlemedim şimdide cezasını çekiyorum
Ya bu bozuk testleri yapanların Allh belasını versin
amin kuzum amin akşamdandır sayıyom o teste evet artık test yapmiyacam keşke doktoru dinleseydimKuzum ben hiç idrar testiyle denemedim direk şüphelendiğinde kan ver
Normal adetime 18 gün var. progestan kullandığım için 12 gün erken gibi bakalım artıkKuzum ben hiç idrar testiyle denemedim direk şüphelendiğinde kan ver
Daha bekle kuzum ya hayırlısı olsun insallah öyle cok dert etmeNormal adetime 18 gün var. progestan kullandığım için 12 gün erken gibi bakalım artık
Dr u dinlemek en doğrusu canım bi daha yapma benceamin kuzum amin akşamdandır sayıyom o teste evet artık test yapmiyacam keşke doktoru dinleseydim
bu son olur inşallah.Dr u dinlemek en doğrusu canım bi daha yapma bence
İnsallah meleğim yapma ya düşünme bilebu son olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?