- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.041
başka bi markanın erken gebelik testini denedim canım. ovülasyon testim laboquickBide testin markası laboquick se yalancı çizgi çıkarıyormuş gebelik testlerinde ovu testlerinden herkes memnun ama gebelik testini önermiyolar çok fazla
Kaç gündür ovu pozitif çıkıyor canımbaşka bi markanın erken gebelik testini denedim canım. ovülasyon testim laboquick
çabuk başla kızAhahhahaha aferinbende baslıcam çalışmalara
kuzum geçen hafta pozitifti sonra silikleşti perşembe günündendir yine pozitif anlamadım bişeyKaç gündür ovu pozitif çıkıyor canım
Valla değerim sıfırlanmış hemen başlayayım diyorum ama bi yandan da adeti beklesem mi diyorumçabuk başla kız
başla kuzum nezaman tutacağı belli olmazValla değerim sıfırlanmış hemen başlayayım diyorum ama bi yandan da adeti beklesem mi diyorum
Ay hyrlisi bklm bendr bir kullanıyorum soga. Kürüne basladim bugun binde ins faydsini gorurum saglikla kucahina al insYok canim gunde 1 bir ay kullandim olmadi sonra ben sabirsizlik yapinca doktor baska bir yumurta gelistirici ilac verdi bu agir bi ilac ama cok sukr ki hamileyim simdi
Canımcım ama hamiş olsan bile kanda çıkması neredeyse imkansız henüz moral bozmam için çok erken. İnşallah olur bu ayinşallah kuzum.
evet kuzum bu kan sonucumu görünce kafamı duvarlara vurmak istedim
Canım sen bi foto atsana bu ay yaptıklarının hepsini merak ettimkızlar benim ovülasyon testim hala koyu neyin nesi bu
Hepimiz canımcım inşallah. Ağzından bal damlıyor. Kız senin adın ne tam olarak? Ne diye hitap edeceğime bi karar vereyim yardım et bana :)Bence bu durum çatladığını gösterir. Çalışmalar tamam ve devamsa yeni yıla girmeden öğreniriz inşallah gebe kaldığını :)
Gözün aydın canım benim başla bence vakit kaybetme birşey olmaz Allahin izniyleValla değerim sıfırlanmış hemen başlayayım diyorum ama bi yandan da adeti beklesem mi diyorum
canımm umarım dediğin gibi erkendirde ondan çıkmıyodurCanımcım ama hamiş olsan bile kanda çıkması neredeyse imkansız henüz moral bozmam için çok erken. İnşallah olur bu ay
Canım sen bi foto atsana bu ay yaptıklarının hepsini merak ettim
Hepimiz canımcım inşallah. Ağzından bal damlıyor. Kız senin adın ne tam olarak? Ne diye hitap edeceğime bi karar vereyim yardım et bana :)
At canım merak ediyorum, kaç gün öyle pozitif çıkması garip bir durumcanımm umarım dediğin gibi erkendirde ondan çıkmıyodurgün olarak yazılı değil ama atarım sana
Tamam canim çok sağol bakayimAktardan canım ,çerezcilerdede oluyor
Manisa mesir macunu
...zade diye bi marka vardı
evet kuzum hatta belki benim lh yüksek ondan pozitif oldu dedim ama oda niye silikleşinki hep koyu kalırdıAt canım merak ediyorum, kaç gün öyle pozitif çıkması garip bir durum
kac kadeh kirildi sarhos gonlumdebu aydan pek umudum kalmadı canım.
Müslüm gürsesten Aşkın ne zor şeymiş düşmeden bilemedim diyoruz ozaman
Kız atsana allah allah. Tamma diyorsun seni bekliyorum atmıyorsunevet kuzum hatta belki benim lh yüksek ondan pozitif oldu dedim ama oda niye silikleşinki hep koyu kalırdı
bende seni severim ablamkac kadeh kirildi sarhos gonlumdedamara baglama kiz. biliyorsun severim seni daha cok var gunune unutma
uzanıyorum kız kalkıp atacamKız atsana allah allah. Tamma diyorsun seni bekliyorum atmıyorsun
anam sana israrla batima 2 gun kala kan testi yapipta sifiri goren hic umudu olmayipta. bat gunu cift cizgiyi goren olarak umudunu kaybetmebende seni severim ablamama o sıfırı gördükten sonra bidaha yükseleceğini sanmıyorum
Oyyy kuzuumm tamam ne zaman kalkarsan artık. Atarsınuzanıyorum kız kalkıp atacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?