- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.001
Kanaman olmafi mi cnm seninSağol canım benim insallah herkese getirirEvet şükür sıfırlanmış ama adet olamadım daha neden acaba cok merak ediyorum
İnefolihe basla canim onu ader bitmeden baslatiyodu doktor bana saglikli yumurta olussun diyeSlm kızlar bugün adet bqslangcindan itibaren 8. Gün sogan kürüne basladim bu ay bklm polikistik gorunumu dr var demisti ya onun icin iyiymis inofoligr de bqslarim bklm ins sifa olur :) sizlerdr durumlwr nasıl
Ben adetimin 4. Gunu yazdı alamamistim dün aldik basladim cnm gunde kac defa iciyordn simdi kullanmiyor musunİnefolihe basla canim onu ader bitmeden baslatiyodu doktor bana saglikli yumurta olussun diye
Oldu canım ama o özürdüKanaman olmafi mi cnm senin
Bnm bildgm o adet sayılıyor bnm oyle olmuştuOldu canım ama o özürdü
Yok temiz gün 15 i geçmediği için özürdüBnm bildgm o adet sayılıyor bnm oyle olmuştu
Aktardan canım ,çerezcilerdede oluyorMesir macununu nerden alayım canım ya eczanede mi olur aktarsa mi?
Yok canim gunde 1 bir ay kullandim olmadi sonra ben sabirsizlik yapinca doktor baska bir yumurta gelistirici ilac verdi bu agir bi ilac ama cok sukr ki hamileyim simdiBen adetimin 4. Gunu yazdı alamamistim dün aldik basladim cnm gunde kac defa iciyordn simdi kullanmiyor musun
Yaa kuzum ne kadar vardı ki senin batasabah testimde ikinci çizgi çıktı bende gidip kan verdim ama kocaman bi sıfır ozamandandır kendime gelemiyorum
Amin inşallah kuzum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınCanım çok üzüldüm ama sabır elbet bizde göreceğiz o güzel günleri az kaldıBozuk testler aşırı sinir bozucu
Rabbim güzel haberlerle dönmeni nasip etsin canım
kendi adetime 17 gün. progestan kullandığım için 11 gün sonra olmam geriyoYaa kuzum ne kadar vardı ki senin batadaha yok muydu zaman
Olabilir canım ben konuyu pek anlayamadımda gebelik testimi yalancı pozitif çıktı ?Kızlar galiba ben tekrar yumurtlamışım ondan ovülasyon testi koyu çıktı.
Aaaa ne güzel kuzum değerlendir hemenKızlar galiba ben tekrar yumurtlamışım ondan ovülasyon testi koyu çıktı.
evet kuzum ben geçen hafta yumurtlamıştım 2 gün önce ovülasyon testi yaptım çift görünce gebelik testi yaptım ondada silik çizgi çıktı kan verdim 0Olabilir canım ben konuyu pek anlayamadımda gebelik testimi yalancı pozitif çıktı ?
değerlendirdim kuzumAaaa ne güzel kuzum değerlendir hemen
Canım bunu bilmiyordum ben ne ara oldu bu durum. Çok şaşırdım ve üzüldüm gerçektenevet kuzum ben geçen hafta yumurtlamıştım 2 gün önce ovülasyon testi yaptım çift görünce gebelik testi yaptım ondada silik çizgi çıktı kan verdim 0
Test için erkendi yani dmi kuzum öyle anladım ben ama yanlışta anlamış olabilirim canını sıkma o yüzdenkendi adetime 17 gün. progestan kullandığım için 11 gün sonra olmam geriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?