- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.061
haklısın ablam bakalım artık gün doğmadan neler doğaranam sana israrla batima 2 gun kala kan testi yapipta sifiri goren hic umudu olmayipta. bat gunu cift cizgiyi goren olarak umudunu kaybetme
Öyle mi dersin canım ya galiba bende suanda bi vajina mantarıtekrarlamıs durumda ama bi sorun olur mu bilmiyorumGözün aydın canım benim başla bence vakit kaybetme birşey olmaz Allahin izniyle
Canım en üstteki 2 tanesi değerlendirilecek günler. Onlar bu haftanın mı geçen haftanın mı?Kutsalsekerpare kuzum bi kaç testim daha vardı bulamadım
en üstteki bugünün kuzum diğerleride bunlar gibiydi kuzum kaldıkça böyle olmuşCanım en üstteki 2 tanesi değerlendirilecek günler. Onlar bu haftanın mı geçen haftanın mı?
Bitanem senin bata kac vardıbende seni severim ablamama o sıfırı gördükten sonra bidaha yükseleceğini sanmıyorum
ula zehram hani bana bise atacaktinBitanem senin bata kac vardı
11 gün var kuzumBitanem senin bata kac vardı
Alllahhh allah bak bana bu şaşırtıcı geldi benimde testlerim böyle koyuydu ilk yaptığımda sonra silikleşti dünde silikti bende anlam vermedim testlerimizmi bozuk kız acaba ?Kutsalsekerpare kuzum bi kaç testim daha vardı bulamadım
ula gene mi;(kızlar salatı tefriciye okuyacak yokmu bende yeni topik açarım
bilmiyorum canım ya beynim yandı yemin ediyorum herşeyi bırakıp kaçmak istiyorumAlllahhh allah bak bana bu şaşırtıcı geldi benimde testlerim böyle koyuydu ilk yaptığımda sonra silikleşti dünde silikti bende anlam vermedim testlerimizmi bozuk kız acaba ?
kimse burda beni ciddiye almıyo ablaula gene mi;(
Kuzum nasıl okunuyor ne kadarkimse burda beni ciddiye almıyo abla
4444 tane canım. atarım birazdan burayaKuzum nasıl okunuyor ne kadar
tabi beraber okuyunca çabuk bitiyor
niye almasinlar seni. canmmm benim vallah alinganliklar baslmis:)kimse burda beni ciddiye almıyo abla
napalım abla ya :)niye almasinlar seni. canmmm benim vallah alinganliklar baslmis:)
Ben buldum kuzum4444 tane canım. atarım birazdan buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?