Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yap kuzum. perşembe gecesi yaptım tek çizgi çıkınca attım oraya sabah çöpe atacaktım baktım silik çizgi işte gerisi malum. gittim doktorda bana kızdı zaten henüz çok erken yapma dedi dinlemedim sonra böyle cezasını çektim işte

Kuzum ama testlerin genelde en çok 10 dakikadan sonra dikkate alınmayacağı söylenir sen çift çizgiyi çok sonra mı gördün balım

Canım o bende kaç kere oldu, daha sonra baktığım her seferde çift çizgi çıkmıştı ama dikkate almamıştım nitekim hamile değildim zaten. En geç 20 dakka sonra çıkan sonucu dikkate almamak gerekir. Yoksa bak üzülürsün. Seni bu ay ümitsizliğe sürükleyen durum bu mu?

Süpersin kuzucum hayırlısı inşallah
Hepimizin için tatlım kıymetlim

Yaaa balım güzel günler yakın
inşallah kuzum.
evet kuzum bu kan sonucumu görünce kafamı duvarlara vurmak istedim

evet kuzum ben geçen hafta yumurtlamıştım 2 gün önce ovülasyon testi yaptım çift görünce gebelik testi yaptım ondada silik çizgi çıktı kan verdim 0
Ama test için erken değilmi canım bence hiç canını sıkma belkide gebesin bildiğim kadarıyla 10 küsür gün var batına benmi yanlış biliyorum

Bence bu durum çatladığını gösterir. Çalışmalar tamam ve devamsa yeni yıla girmeden öğreniriz inşallah gebe kaldığını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…