- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.021
dün başıma geldi kuzum. Okadar üzüldümki anlatamamCanım bunu bilmiyordum ben ne ara oldu bu durum. Çok şaşırdım ve üzüldüm gerçekten
Kan verdiğini söyledin mi bize? Kan değerin kaç çıktı?dün başıma geldi kuzum. Okadar üzüldümki anlatamam
kuzu zaten 3 gün koyuymuş değerlendirseydin bazen eşit çıkmiyabiliyorKızlar en alttakinin bugn olduğunu düşünün. Normalde geçen ay t çizgisi c den çok daha koyu çıkmıştı ama bu kez eşit koyuluk bile yok. Ama bugün baya silikleşti. Sanırım dün yumurtladım değil mi?
gece yazdım kuzum. tabiki 0.1Kan verdiğini söyledin mi bize? Kan değerin kaç çıktı?
Canım zaten en koyu gün yani dün değerlendirdim bugün de değerlendirdik. Yarın da değerlendiririz. Bir test daha yaparım emin olmak için.kuzu zaten 3 gün koyuymuş değerlendirseydin bazen eşit çıkmiyabiliyor
Canım hiç görmedim ben ya. Valla çift çizgi hemen mi çıktı?gece yazdım kuzum. tabiki 0.1
yap kuzum. perşembe gecesi yaptım tek çizgi çıkınca attım oraya sabah çöpe atacaktım baktım silik çizgi işte gerisi malum. gittim doktorda bana kızdı zaten henüz çok erken yapma dedi dinlemedim sonra böyle cezasını çektim işteCanım zaten en koyu gün yani dün değerlendirdim bugün de değerlendirdik. Yarın da değerlendiririz. Bir test daha yaparım emin olmak için.
Canım hiç görmedim ben ya. Valla çift çizgi hemen mi çıktı?
Süpersin kuzucum hayırlısı inşallahCanım zaten en koyu gün yani dün değerlendirdim bugün de değerlendirdik. Yarın da değerlendiririz. Bir test daha yaparım emin olmak için.
Kuzum ama testlerin genelde en çok 10 dakikadan sonra dikkate alınmayacağı söylenir sen çift çizgiyi çok sonra mı gördün balımyap kuzum. perşembe gecesi yaptım tek çizgi çıkınca attım oraya sabah çöpe atacaktım baktım silik çizgi işte gerisi malum. gittim doktorda bana kızdı zaten henüz çok erken yapma dedi dinlemedim sonra böyle cezasını çektim işte
gebe bakmadım kuzum sabah gördüm. işte benim hiç 2.çizgi çıkmadığı için heveslendim öyleKuzum ama testlerin genelde en çok 10 dakikadan sonra dikkate alınmayacağı söylenir sen çift çizgiyi çok sonra mı gördün balım
10 yıl geçse o testin attığı kazıktan dolayı bu kalbimin acısını unutmayacamKuzum ama testlerin genelde en çok 10 dakikadan sonra dikkate alınmayacağı söylenir sen çift çizgiyi çok sonra mı gördün balım
Anlıyorum kuzum benim sıkma nolur canını daha erken umudu kaybetmek yokgebe bakmadım kuzum sabah gördüm. işte benim hiç 2.çizgi çıkmadığı için heveslendim öyle
bu aydan pek umudum kalmadı canım.Anlıyorum kuzum benim sıkma nolur canını daha erken umudu kaybetmek yok
Yaaa balım güzel günler yakınbu aydan pek umudum kalmadı canım.
Müslüm gürsesten Aşkın ne zor şeymiş düşmeden bilemedim diyoruz ozaman
Canım o bende kaç kere oldu, daha sonra baktığım her seferde çift çizgi çıkmıştı ama dikkate almamıştım nitekim hamile değildim zaten. En geç 20 dakka sonra çıkan sonucu dikkate almamak gerekir. Yoksa bak üzülürsün. Seni bu ay ümitsizliğe sürükleyen durum bu mu?yap kuzum. perşembe gecesi yaptım tek çizgi çıkınca attım oraya sabah çöpe atacaktım baktım silik çizgi işte gerisi malum. gittim doktorda bana kızdı zaten henüz çok erken yapma dedi dinlemedim sonra böyle cezasını çektim işte
Hepimizin için tatlım kıymetlimSüpersin kuzucum hayırlısı inşallah
inşallah kuzum.Yaaa balım güzel günler yakın
evet kuzum bu kan sonucumu görünce kafamı duvarlara vurmak istedimCanım o bende kaç kere oldu, daha sonra baktığım her seferde çift çizgi çıkmıştı ama dikkate almamıştım nitekim hamile değildim zaten. En geç 20 dakka sonra çıkan sonucu dikkate almamak gerekir. Yoksa bak üzülürsün. Seni bu ay ümitsizliğe sürükleyen durum bu mu?
Hepimizin için tatlım kıymetlim
Ama test için erken değilmi canım bence hiç canını sıkma belkide gebesin bildiğim kadarıyla 10 küsür gün var batına benmi yanlış biliyorumevet kuzum ben geçen hafta yumurtlamıştım 2 gün önce ovülasyon testi yaptım çift görünce gebelik testi yaptım ondada silik çizgi çıktı kan verdim 0
Bide testin markası laboquick se yalancı çizgi çıkarıyormuş gebelik testlerinde ovu testlerinden herkes memnun ama gebelik testini önermiyolar çok fazlakızlar benim ovülasyon testim hala koyu neyin nesi bu
Ahahhahaha aferindeğerlendirdim kuzum
Bence bu durum çatladığını gösterir. Çalışmalar tamam ve devamsa yeni yıla girmeden öğreniriz inşallah gebe kaldığını :)Kızlar en alttakinin bugn olduğunu düşünün. Normalde geçen ay t çizgisi c den çok daha koyu çıkmıştı ama bu kez eşit koyuluk bile yok. Ama bugün baya silikleşti. Sanırım dün yumurtladım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?