- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.101
kız çizgi beni kandırdı gittim doktora rezil oldum yapma canım yapmaAaaaaaaaaaaaa
Gebelik testinde kaçıncı gün gördün ikinci çizgiyi
Ben hemen bi test yapım o zaman
Hoşbuldk güzelim nasllsnMerhaba canım hoşgeldin
İyiyim canım benim çok şükür sen nasılsın fıstıkHoşbuldk güzelim nasllsn
Daha yapma canım lütfenBenim bata 11 güm var
Ultra erken gebelik ne zaman yapılıyor
Erken gebelik ne zaman yapılıyor
O zaman birden fazla yumurtan varmış ve farklı zamanlarda yumurtluyorsun. Değerlendir ve tekrar yap canım. Siliği gör tekrar.kuzum geçen hafta pozitifti sonra silikleşti perşembe günündendir yine pozitif anlamadım bişey
4 yumurtam vardı ondan olabilirmi canımO zaman birden fazla yumurtan varmış ve farklı zamanlarda yumurtluyorsun. Değerlendir ve tekrar yap canım. Siliği gör tekrar.
Tamam bigün yapmıyorum zaten hava kararmak üzerekız çizgi beni kandırdı gittim doktora rezil oldum yapma canım yapma
kız sen benden daha çılgınsın bi sakin olTamam bigün yapmıyorum zaten hava kararmak üzere
Çıksa bile hayali çizgi olucak o da gözükmez zaten
Yarın 10 gün kalıyor
2 Günde bir yapıcam test kalırsa bi de adetten ertesi gün yapıcam sonra kana gidicem 6 test var
Canım nasıl istyosan gene öyle yap ama bence battan 2 gün önce başla ve diğerlerini bat gününden sonra yap gecikirse sonra da kan testi.Tamam bigün yapmıyorum zaten hava kararmak üzere
Yarın 10 gün kalıyor
2 Günde bir yapıcam test kalırsa bi de adetten ertesi gün yapıcam sonra kana gidicem 6 test var
ben artık gebelik testlerinede güvenmiyorum valla en mantıklısı adet geçince kan vermekTamam bigün yapmıyorum zaten hava kararmak üzere
Yarın 10 gün kalıyor
Soğan kurunu mu denesen canım temizlerdi ne var ne yok önümüzde ki ay daha rahat başlardınÖyle mi dersin canım ya galiba bende suanda bi vajina mantarıtekrarlamıs durumda ama bi sorun olur mu bilmiyorum
Kız daha önce desene şunu. Tabii ki ondan. Farklı zamanlarda çalıyorlar işte. Teste devam et. Çalışmalara da. Sonra da gün sayalım :)4 yumurtam vardı ondan olabilirmi canım
Dilan adım canım. Siz dilo diyin, diloş diyin :)Canımcım ama hamiş olsan bile kanda çıkması neredeyse imkansız henüz moral bozmam için çok erken. İnşallah olur bu ay
Canım sen bi foto atsana bu ay yaptıklarının hepsini merak ettim
Hepimiz canımcım inşallah. Ağzından bal damlıyor. Kız senin adın ne tam olarak? Ne diye hitap edeceğime bi karar vereyim yardım et bana :)
Ya içemiyorum onu sevmiyorum hiçSoğan kurunu mu denesen canım temizlerdi ne var ne yok önümüzde ki ay daha rahat başlardın
Abla valla mjını görmedim ama attım şimdiula zehram hani bana bise atacaktin
öylemi canım :) nebiliyim doktor 3 gün ilşkiden sonra daha yapmasanda olur dedi bende bidaha yumurtlamam sandımKız daha önce desene şunu. Tabii ki ondan. Farklı zamanlarda çalıyorlar işte. Teste devam et. Çalışmalara da. Sonra da gün sayalım :)
Cok erken kuzum benim ya çıkmaz ki bende 9 kala yaptım çıkmadı 0.1 çıktı sonra hamile olduğumu öğrendim11 gün var kuzum
ozaman hala bi umut var bebeğimmCok erken kuzum benim ya çıkmaz ki bende 9 kala yaptım çıkmadı 0.1 çıktı sonra hamile olduğumu öğrendim
Bende hiç sevmiyordum zor başladım ama sonra alıştım tadı kötü değil üşenme iç valla tertemiz yapar birşey koymazYa içemiyorum onu sevmiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?