- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.121
Uffff sıkılıyorum böyle şeylerden yahu ben ilaç bile içemeyip bıraktığım olduBende hiç sevmiyordum zor başladım ama sonra alıştım tadı kötü değil üşenme iç valla tertemiz yapar birşey koymaz
Bende öyleyim canım benim hicbir ilacın sonunu getiremedim sen bilirsin ama icersen ıyi olur tabiUffff sıkılıyorum böyle şeylerden yahu ben ilaç bile içemeyip bıraktığım oldu
Ondan içtim cok iyi geldi ama iki üç kere başladım daha da devamı gelmedi ama ilerlerse mecbur başka çarem yokBende öyleyim canım benim hicbir ilacın sonunu getiremedim sen bilirsin ama icersen ıyi olur tabi
Sen piki tekrar gördüysen tekrar çalışmaya başla. Testlere devam et bakalım ne çıkacak canımöylemi canım :) nebiliyim doktor 3 gün ilşkiden sonra daha yapmasanda olur dedi bende bidaha yumurtlamam sandım
tamam kuzum sağollSen piki tekrar gördüysen tekrar çalışmaya başla. Testlere devam et bakalım ne çıkacak canım
Kuzm ne istedinKızlar aşkolsun ya iyiki sizden bişey istedim
Kız ne istedinKızlar aşkolsun ya iyiki sizden bişey istedim
Kuzm ne istedin
Kız ne istedin
salatı tefriciye okuyalım dedim topikte açtım kimse oralı olmadıKız ne istedin
Canım sen bugünleri değerlendir her ihtimale karşı. Sonra bekleyelim canımckmen üstteki bugünün kuzum diğerleride bunlar gibiydi kuzum kaldıkça böyle olmuş
bir tık silikleşebiliyor kuruyunca. O kadar olur. Zaten biz koyu çıkınca değerlendiriyoruz her türlü.Alllahhh allah bak bana bu şaşırtıcı geldi benimde testlerim böyle koyuydu ilk yaptığımda sonra silikleşti dünde silikti bende anlam vermedim testlerimizmi bozuk kız acaba ?
Canımcım valla o kadae okunacak şeylerim var ki yetiştiremem alsam, arapçamda çok iyi değil zor okuyorum kusura bakmayınkimse burda beni ciddiye almıyo abla
Anacum nettun az bekle da. 2 gün kala yaparsın.Benim bata 11 güm var
Ultra erken gebelik ne zaman yapılıyor
Erken gebelik ne zaman yapılıyor
Canım Allah onu koruyacak olduktan sonra insanlar ne ilaçlar ne haplar alıyor da hamile olduklarını öğreniyorlar. O yüzden bence kafanı takma, vardır da inşallah ve sağlıklıdır.Kendimi hamile gibi hissediyorum
Psikolojik midir bilmem
Başım ağrıyor
Kasık batması oluyor arada
Dün unutup 4 boyutlu filme gittim film başladıktan sonra hatırladım hamileler giremiyordu
Sallıyor ön arka sağ sol yapıyor galan koltuk
Mide bulantısına yol açtığı için girmiyorlardır diye düşündüm inşallah bişi olmamıştır
Kız o da erken sabret yapma. Testlerine yazık.Tamam bigün yapmıyorum zaten hava kararmak üzere
Çıksa bile hayali çizgi olucak o da gözükmez zaten
Yarın 10 gün kalıyor
2 Günde bir yapıcam test kalırsa bi de adetten ertesi gün yapıcam sonra kana gidicem 6 test var
Tamam diloşçummDilan adım canım. Siz dilo diyin, diloş diyin :)
kızzz ne mesajlaşıyorsunuzzz esmmmmaaa zehraaa aşk olsunnn. Şimdi o mesajları bana da atın bakemmAbla valla mjını görmedim ama attım şimdi
Canım hangi günlerde ilişki önerdi. Ne zaman bşaldın yum önce mi sonra mı?öylemi canım :) nebiliyim doktor 3 gün ilşkiden sonra daha yapmasanda olur dedi bende bidaha yumurtlamam sandım
Kıızz valla sesli güldüm
Resim yolladık birbirimizeCanım sen bugünleri değerlendir her ihtimale karşı. Sonra bekleyelim canımckm
bir tık silikleşebiliyor kuruyunca. O kadar olur. Zaten biz koyu çıkınca değerlendiriyoruz her türlü.
Canımcım valla o kadae okunacak şeylerim var ki yetiştiremem alsam, arapçamda çok iyi değil zor okuyorum kusura bakmayın
Anacum nettun az bekle da. 2 gün kala yaparsın.
Canım Allah onu koruyacak olduktan sonra insanlar ne ilaçlar ne haplar alıyor da hamile olduklarını öğreniyorlar. O yüzden bence kafanı takma, vardır da inşallah ve sağlıklıdır.
Kız o da erken sabret yapma. Testlerine yazık.
Tamam diloşçumm
kızzz ne mesajlaşıyorsunuzzz esmmmmaaa zehraaa aşk olsunnn. Şimdi o mesajları bana da atın bakemmA Annelerin en yorgunu
Canım hangi günlerde ilişki önerdi. Ne zaman bşaldın yum önce mi sonra mı?
Kız okuruz yahu ayıpsınsalatı tefriciye okuyalım dedim topikte açtım kimse oralı olmadı
kuzu geçtiğimiz pazar pazartesi salıydı bu günler hepsini değerlendirdim sonra zaten silikleşti sonra perşembe yine koyulaştı anlayamadımCanım sen bugünleri değerlendir her ihtimale karşı. Sonra bekleyelim canımckm
bir tık silikleşebiliyor kuruyunca. O kadar olur. Zaten biz koyu çıkınca değerlendiriyoruz her türlü.
Canımcım valla o kadae okunacak şeylerim var ki yetiştiremem alsam, arapçamda çok iyi değil zor okuyorum kusura bakmayın
Canım Allah onu koruyacak olduktan sonra insanlar ne ilaçlar ne haplar alıyor da hamile olduklarını öğreniyorlar. O yüzden bence kafanı takma, vardır da inşallah ve sağlıklıdır.
Tamam diloşçumm
kızzz ne mesajlaşıyorsunuzzz esmmmmaaa zehraaa aşk olsunnn. Şimdi o mesajları bana da atın bakemmA Annelerin en yorgunu
oku kıs ozamanKız okuruz yahu ayıpsın
zehrayi merak ettim. oda sag olsun fotosunu atti vallah artk hepinizi gordum sizde beni gordunuzCanım sen bugünleri değerlendir her ihtimale karşı. Sonra bekleyelim canımckm
Tamam diloşçumm
ANAcummm geriden geliyorsunuz amaaResim yolladık birbirimize
Peki kızlar her gün tek ilişki mi, yoksa bazen arka arkaaya 2 ilişki oluyor mu sizde? Arka arkaya 2 ilişki önden giden spermleride yavaşlatıp onlara engel olabiliyormuş da siz ne düşünüyorsunuzkuzu geçtiğimiz pazar pazartesi salıydı bu günler hepsini değerlendirdim sonra zaten silikleşti sonra perşembe yine koyulaştı anlayamadım
Hımm şimdi oldu. Esmaaa benden gizli işler çevirmee üzülürümmmmzehrayi merak ettim. oda sag olsun fotosunu atti vallah artk hepinizi gordum sizde beni gordunuz
arka arkaya derken hergün bir ilişkimi canımANAcummm geriden geliyorsunuz amaa
Peki kızlar her gün tek ilişki mi, yoksa bazen arka arkaaya 2 ilişki oluyor mu sizde? Arka arkaya 2 ilişki önden giden spermleride yavaşlatıp onlara engel olabiliyormuş da siz ne düşünüyorsunuz
Hımm şimdi oldu. Esmaaa benden gizli işler çevirmee üzülürümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?