Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
en üstteki bugünün kuzum diğerleride bunlar gibiydi kuzum kaldıkça böyle olmuş
Canım sen bugünleri değerlendir her ihtimale karşı. Sonra bekleyelim canımckm

Alllahhh allah bak bana bu şaşırtıcı geldi benimde testlerim böyle koyuydu ilk yaptığımda sonra silikleşti dünde silikti bende anlam vermedim testlerimizmi bozuk kız acaba ?
bir tık silikleşebiliyor kuruyunca. O kadar olur. Zaten biz koyu çıkınca değerlendiriyoruz her türlü.

kimse burda beni ciddiye almıyo abla
Canımcım valla o kadae okunacak şeylerim var ki yetiştiremem alsam, arapçamda çok iyi değil zor okuyorum kusura bakmayın

Benim bata 11 güm var
Ultra erken gebelik ne zaman yapılıyor
Erken gebelik ne zaman yapılıyor
Anacum nettun az bekle da. 2 gün kala yaparsın.

Canım Allah onu koruyacak olduktan sonra insanlar ne ilaçlar ne haplar alıyor da hamile olduklarını öğreniyorlar. O yüzden bence kafanı takma, vardır da inşallah ve sağlıklıdır.

Kız o da erken sabret yapma. Testlerine yazık.

Dilan adım canım. Siz dilo diyin, diloş diyin :)
Tamam diloşçumm

Abla valla mjını görmedim ama attım şimdi
kızzz ne mesajlaşıyorsunuzzz esmmmmaaa zehraaa aşk olsunnn. Şimdi o mesajları bana da atın bakemm A Annelerin en yorgunu

öylemi canım :) nebiliyim doktor 3 gün ilşkiden sonra daha yapmasanda olur dedi bende bidaha yumurtlamam sandım
Canım hangi günlerde ilişki önerdi. Ne zaman bşaldın yum önce mi sonra mı?

Resim yolladık birbirimize

kuzu geçtiğimiz pazar pazartesi salıydı bu günler hepsini değerlendirdim sonra zaten silikleşti sonra perşembe yine koyulaştı anlayamadım

zehrayi merak ettim. oda sag olsun fotosunu atti vallah artk hepinizi gordum sizde beni gordunuz

Resim yolladık birbirimize
ANAcummm geriden geliyorsunuz amaa

kuzu geçtiğimiz pazar pazartesi salıydı bu günler hepsini değerlendirdim sonra zaten silikleşti sonra perşembe yine koyulaştı anlayamadım
Peki kızlar her gün tek ilişki mi, yoksa bazen arka arkaaya 2 ilişki oluyor mu sizde? Arka arkaya 2 ilişki önden giden spermleride yavaşlatıp onlara engel olabiliyormuş da siz ne düşünüyorsunuz
zehrayi merak ettim. oda sag olsun fotosunu atti vallah artk hepinizi gordum sizde beni gordunuz
Hımm şimdi oldu. Esmaaa benden gizli işler çevirmee üzülürümmmm

arka arkaya derken hergün bir ilişkimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…