- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.141
Seymossss sen attın mı Esma ablaya :/ANAcummm geriden geliyorsunuz amaa
Peki kızlar her gün tek ilişki mi, yoksa bazen arka arkaaya 2 ilişki oluyor mu sizde? Arka arkaya 2 ilişki önden giden spermleride yavaşlatıp onlara engel olabiliyormuş da siz ne düşünüyorsunuz
Hımm şimdi oldu. Esmaaa benden gizli işler çevirmee üzülürümmmm
Yok yani ikiilişki, yani bi gecede iki kez gibi düşün.arka arkaya derken hergün bir ilişkimi canım
kız anam valla bak termal otelde 1 haftalık tatil ayarladı eşim yarın yola çıkacağız. Sadece sen değil cüz veren arkadaşlarım var onları okumam lazım. Ama siz başlayın ben elimdekileri bitireyim. Sonra size katılırım.Kutsalsekerpare kız bi kaçtane sende oku hayrın girsin içine çok uzun bişey değil zaten
Ben görmedim :/zehrayi merak ettim. oda sag olsun fotosunu atti vallah artk hepinizi gordum sizde beni gordunuz
Çok iyi düşünmüşsün canımmm inşallah döndüğünde hamile olduğunu öğrenirsinYok yani ikiilişki, yani bi gecede iki kez gibi düşün.
kız anam valla bak termal otelde 1 haftalık tatil ayarladı eşim yarın yola çıkacağız. Sadece sen değil cüz veren arkadaşlarım var onları okumam lazım. Ama siz başlayın ben elimdekileri bitireyim. Sonra size katılırım.
Kızlae amacım yumurtlamadan önce termal otele gitmekti ama ayarlayamadık. Termal hamile kalmayı kolaylaştırıyormul da. Ama nasip yani napayım. Stres atarım en kötü
anam sanada atariz:) bugun goruciye ciktimBen görmedim :/
tobe hasa anamANAcummm geriden geliyorsunuz amaa
Peki kızlar her gün tek ilişki mi, yoksa bazen arka arkaaya 2 ilişki oluyor mu sizde? Arka arkaya 2 ilişki önden giden spermleride yavaşlatıp onlara engel olabiliyormuş da siz ne düşünüyorsunuz
Hımm şimdi oldu. Esmaaa benden gizli işler çevirmee üzülürümmmm
Esma Sultananam sanada atariz:) bugun goruciye ciktim
efendim cancazimEsma Sultan
Nasılsın (nasılsınız) :)efendim cancazim
anam babam nasl olsun cok yorgun uykuku muykulu donuyorz murvis icmeden sarhos gibi oluyorum
Nasılsın (nasılsınız) :)
Kaçtane okuylm herkes birbrne okusnsalatı tefriciye okuyalım dedim topikte açtım kimse oralı olmadı
Allah iyilik versin cancağzım daha da iyi olun ben de iyi diyeyim iyi olsun:)anam babam nasl olsun cok yorgun uykuku muykulu donuyorz murvis icmeden sarhos gibi oluyorumsen naslsin. tiremusunun tabiriyle beybitoimmm:)
Aynen canım geçer inşallahOndan içtim cok iyi geldi ama iki üç kere başladım daha da devamı gelmedi ama ilerlerse mecbur başka çarem yok
Hani benanam sanada atariz:) bugun goruciye ciktim
Ayyamin inşallah canım hepimize olsunnnÇok iyi düşünmüşsün canımmm inşallah döndüğünde hamile olduğunu öğrenirsin
ahahhahha. Valla zaten çocuklarını görmeyen seni bekar sanar esmamanam sanada atariz:) bugun goruciye ciktim
Anacum benim herif bi kereden bişe anlamıyor. Ama her gece 2 kez de doğru değilmiş. Artık diyorum yumurtlama günleri bi kereye zor ikna ettim diğer günler 2 kezKutsalsekerpare
Canım günde bi kaç kere doğru değil gebelik için. Çatladığı günler sık yani günde 1 diğer zamanlar gün aşırı yani 1 dolu 1 boş daha iyi.
Zevk içinse istediğiniz kadar olur ama
o kadar degil be seymosss:) ajda pekkana tas cikaramamAyyamin inşallah canım hepimize olsunnn
ahahhahha. Valla zaten çocuklarını görmeyen seni bekar sanar esmam
Anacum benim herif bi kereden bişe anlamıyor. Ama her gece 2 kez de doğru değilmiş. Artık diyorum yumurtlama günleri bi kereye zor ikna ettim diğer günler 2 kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?