- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.161
dilo sende atacan amaHani ben
massalh massalahAyyamin inşallah canım hepimize olsunnn
ahahhahha. Valla zaten çocuklarını görmeyen seni bekar sanar esmam
Anacum benim herif bi kereden bişe anlamıyor. Ama her gece 2 kez de doğru değilmiş. Artık diyorum yumurtlama günleri bi kereye zor ikna ettim diğer günler 2 kez
kuzum etiketledim seni gel topiğeKutsal panter nasıl okunuyor canım? Ben pek bilmem böyle şeyleri. De bakam
Ayyamin inşallah canım hepimize olsunnn
Anacum benim herif bi kereden bişe anlamıyor. Ama her gece 2 kez de doğru değilmiş. Artık diyorum yumurtlama günleri bi kereye zor ikna ettim diğer günler 2 kez
Ne resmi kız hepiniz birbirinizi gördünüz mü yoksaOooo gene resimleşmeler mi var
Günde 2 kez mi yani anlamadımAyyamin inşallah canım hepimize olsunnn
Yokta biz Esma ablayla attık birbirimize:)Ne resmi kız hepiniz birbirinizi gördünüz mü yoksa
Banada atın cok merak ettim msj yapın topluYokta biz Esma ablayla attık birbirimize:)
Olmuyomus canım ya o iş :/Banada atın cok merak ettim msj yapın toplu
NedennOlmuyomus canım ya o iş :/
Canım her ay bile değişiyor ovu günü bak benim de 3 gün öne geldi bu ay. Canım ovu testi kesinlikle sabah ilk idrarla yapılmaz.Kızlarrr ben adetimin bittiği gün ovü testi yapmıştım t çizgisi normal renkteydi negatifti yani çok koyu değildi genede ilişkiye girmiştim ne olur neolmaz diye bugun ovülasyon tarihimin başlama günü takvime göre bugun gene test yaptım t çizgisi hiç belli olmuyor dah koyu olması gerekmezmiydi bu arad ilk yaptığım testi sabah kalkar kalkmaz yapmıştım bunu 3 saat sıvı alımını bıraktıktan sonra yaptım onunla alakası olabilirmi
aynen yaaaa
Evet ya ben sanıyorum ki hepsi böyle galiba değilmiş, anacum yoruluyorum ben de. Bi hamiş olsam da 3 ay rahat etsemGünde 2 kez mi yani anlamadım
Yapamadık bende denedim olmadı kuzumNedenn
Yok kız öyle ugraşılırmı her gün 2 kez tabi sıklık ne bilemiyorum da yorucu olur gibime geldi maşallah sizeCanım her ay bile değişiyor ovu günü bak benim de 3 gün öne geldi bu ay. Canım ovu testi kesinlikle sabah ilk idrarla yapılmaz.
aynen yaaaa
Evet ya ben sanıyorum ki hepsi böyle galiba değilmiş, anacum yoruluyorum ben de. Bi hamiş olsam da 3 ay rahat etsem
3 ay bekleyecek mi kiCanım her ay bile değişiyor ovu günü bak benim de 3 gün öne geldi bu ay. Canım ovu testi kesinlikle sabah ilk idrarla yapılmaz.
aynen yaaaa
Evet ya ben sanıyorum ki hepsi böyle galiba değilmiş, anacum yoruluyorum ben de. Bi hamiş olsam da 3 ay rahat etsem
Yok canm 27 aralıkda randevum :) en son 2 hafta dan fazla oldu gideli :)Ben adetime göre 5+5im canım.Kalp atışını duydun mu bebişin?
Canım her ay bile değişiyor ovu günü bak benim de 3 gün öne geldi bu ay. Canım ovu testi kesinlikle sabah ilk idrarla yapılmaz.
Valla öyle cherryYok kız öyle ugraşılırmı her gün 2 kez tabi sıklık ne bilemiyorum da yorucu olur gibime geldi maşallah size
Sadece düşük tehlikesinde mi oluyor öyle. Onu bilmiyordum canım. Yoksa ilişki normal devam ediyor mu?3 ay bekleyecek mi ki
Doktora dişük tehlikesi bar dedirtmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?