Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum zamanla alakalı değil mesaj sayısıyla falan alakalı olsaydı ben prof çıkardım çenem çok düşük
Ahahahah burası YouTube gibi değil demi mesela cok konuşan yorum yapanlar ücret falan alıyo mu sorum mazur görülsün bilmiyorum cünküüü

kullanma bebeğim bende adaçayı yapı aldım oraya pamukla yerleştirmek için ama cesaret edemedim
Vallahi bırakacağım her şeyi bezdum da
Ahahahah burası YouTube gibi değil demi mesela cok konuşan yorum yapanlar ücret falan alıyo mu sorum mazur görülsün bilmiyorum cünküüü

Yok canız çenemiz düşük diye yazıyoruz yoksa kendi kendimize para veren bizi gören yok

Aynen canm söyledim annem bir tane yelek yapns bile :) çok duygulandm ya

Merhaba. Buralardayım canım. Bu ay topiğe girmeme ve belirti aramama hatta bu bebek olayıni hic dusunmeme karari aldim. Cunku bu ay burdan yazilanlari takip etmenin beni sitrese soktuğunu anladim. Sitres her seyin düşmani. Hamileligin de. Yazilanlarla bir ilgisi yok. Ben yazilanlara bakip ister istemez bende de bu belirti var hamile miyim? Bende de aynisi oldu kesin degilim diye kendimi cok takip edip sitrese girdigimi fark ettim. Bu ay sadece başligi degil takvimi de takip etmiyorum. Bol bol dua edip Allah'a birakiyorum. Iyi sohbetler hanimlar.

İlk ay ben de senin gibi olmuştum. Yazmama kararı almıştım. Stres yaptığımı ve beni yazılanların etkilediğini düşündüm. Bi ay yazmadım. Daha sonra kendimi yalnız hissedip tekrar döndüm, ve gördüm ki strese girmeden de burada olunabiliyormuş. Ama bunu yapmamayı tercih etmen en doğal hakkın. Allah gönlündekini nasip etsin. İnşallah hayırlı haberleri vermek için geri dönersin. Allaha emanet ol.

@Melteminaa naptın canım kan verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…