- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #3.581
kullanma bebeğim bende adaçayı yapı aldım oraya pamukla yerleştirmek için ama cesaret edemedimBu aspir keten tohumunu çok önermişlerdi deneyeyim dedim ama aşırı mide bulantısı baş ağrısı yaptı o yüzden ara verdim yan etkileriymiş
Ahahahah burası YouTube gibi değil demi mesela cok konuşan yorum yapanlar ücret falan alıyo mu sorum mazur görülsün bilmiyorum cünküüüYok kuzum zamanla alakalı değil mesaj sayısıyla falan alakalı olsaydı ben prof çıkardım çenem çok düşük
İyiyim şükür balımmm sen nasılsınKuzucumm nasılsın
Vallahi bırakacağım her şeyi bezdum dakullanma bebeğim bende adaçayı yapı aldım oraya pamukla yerleştirmek için ama cesaret edemedim
Ahahahah burası YouTube gibi değil demi mesela cok konuşan yorum yapanlar ücret falan alıyo mu sorum mazur görülsün bilmiyorum cünküüü
Bugün daha iyiyim kuzum şükürİyiyim şükür balımmm sen nasılsın
Bende ugrasıyorm valla canm napıyım. Ne var ne yok :)İyiyiz şükür canım sen nbyosun
Aynen canm söyledim annem bir tane yelek yapns bile :) çok duygulandm yaİyiyiz canımcım sen nasılsjn? Sen herkese söyledin demi canım hamiş olduğunu?
Canım çoook geçmiş olsun, Allah şifa versinnn
Bence daha gelir canım, demek ki geç yumurtluyorsun.
pro üyenin avantajları nedir peki?
hahah valla bende bezdim en iyisi herşeyden vazgeçmekVallahi bırakacağım her şeyi bezdum da
Yok canız çenemiz düşük diye yazıyoruz yoksa kendi kendimize para veren bizi gören yok
Bırakıp oturacağım kafama takmadığımda daha iyiydi ya ne yediğimiz ne içmediğimiz şey kalmadıhahah valla bende bezdim en iyisi herşeyden vazgeçmek
Merhaba. Buralardayım canım. Bu ay topiğe girmeme ve belirti aramama hatta bu bebek olayıni hic dusunmeme karari aldim. Cunku bu ay burdan yazilanlari takip etmenin beni sitrese soktuğunu anladim. Sitres her seyin düşmani. Hamileligin de. Yazilanlarla bir ilgisi yok. Ben yazilanlara bakip ister istemez bende de bu belirti var hamile miyim? Bende de aynisi oldu kesin degilim diye kendimi cok takip edip sitrese girdigimi fark ettim. Bu ay sadece başligi degil takvimi de takip etmiyorum. Bol bol dua edip Allah'a birakiyorum. Iyi sohbetler hanimlar.meryl streep canım nerelerdesin??
İlk ay ben de senin gibi olmuştum. Yazmama kararı almıştım. Stres yaptığımı ve beni yazılanların etkilediğini düşündüm. Bi ay yazmadım. Daha sonra kendimi yalnız hissedip tekrar döndüm, ve gördüm ki strese girmeden de burada olunabiliyormuş. Ama bunu yapmamayı tercih etmen en doğal hakkın. Allah gönlündekini nasip etsin. İnşallah hayırlı haberleri vermek için geri dönersin. Allaha emanet ol.Merhaba. Buralardayım canım. Bu ay topiğe girmeme ve belirti aramama hatta bu bebek olayıni hic dusunmeme karari aldim. Cunku bu ay burdan yazilanlari takip etmenin beni sitrese soktuğunu anladim. Sitres her seyin düşmani. Hamileligin de. Yazilanlarla bir ilgisi yok. Ben yazilanlara bakip ister istemez bende de bu belirti var hamile miyim? Bende de aynisi oldu kesin degilim diye kendimi cok takip edip sitrese girdigimi fark ettim. Bu ay sadece başligi degil takvimi de takip etmiyorum. Bol bol dua edip Allah'a birakiyorum. Iyi sohbetler hanimlar.
sıkma bukadar inan sadece olacağına varıyorBırakıp oturacağım kafama takmadığımda daha iyiydi ya ne yediğimiz ne içmediğimiz şey kalmadımeyve tüketiyoruz bol bol bende avokadoya sardım yumurtlama döneminde özellikle öneriyorlar diye yeminle bezdum
Aynen öyle biliyorum aslında sıkmıyorum da kendimi ama böyle şeyler denemeyi seviyorumsıkma bukadar inan sadece olacağına varıyor
kendini nasıl iyi hissediyosan öyle davran kuzumAynen öyle biliyorum aslında sıkmıyorum da kendimi ama böyle şeyler denemeyi seviyorum
Bugün geçmedi bir türlü bitse de akşam gidip çukuru izlesemkendini nasıl iyi hissediyosan öyle davran kuzum
haha inan bende onu bekliyorumBugün geçmedi bir türlü bitse de akşam gidip çukuru izlesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?